کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: ؟
جواب سوالات رو میدونستم
برای پیدا کردن جواب در نت جستجو کردم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چهار سوال عقیدتی که هر مسلمانی باید جواب آن را بداند
۳:۱۵, ۹/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۴ ۳:۲۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۸/اسفند/۹۴ ۲:۴۶)mohammadz نوشته است:  ممنون. راجبه حدوث و قدم چیزی نمیدونستم. خون ما رو نریزنConfused. رفتم مطالعه کردم. فهمبدم که اگه قرآن رو بصورت کلمات در نظر بگیریم حدوث میشه.
کلا هر چی واژه ها بیشتر میشن ذهن آدم بیشتر اسیر و زندانی میشه. انگار خودش یه قانون هست!
اگر اشعریون سرکار بودند احتمال اینکه شک کنیم در حدوث و قدم و کشته بشیم زیاد بود.
الان الحمدلله در عصر اونها نیستیم. آدمهای زیادی سر این مسئله کشته شدند. زیاد!!
اگر کلمات رو از ذات در نظر بگیریم میشه شامل قدم و اگر کلمات قرآن رو مخلوق خساب کنیم میشه جزء حدوث. خلاصش همینه .
هر چی آدم پیش بره وسعت دیدش بیشتر شده و براش سوالهای بیشتری پیش میاد و این خیلی خوبه البته اگر جوابهاش رو بگرده و پیدا کنه.
Smile
(۸/اسفند/۹۴ ۱۵:۱۸)در جستجوی سختی نوشته است:  در حدیثی خواندم که در حشر (؟) تنها نوری که با رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برابری می کنه نور قرآن هست (اگه حدیث رو پیدا کردم حتماً اینجا می نویسم)
منظور از نور همان صورت قرآن هست؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟
خواهش میکنم.
استادی راجع به شب قدر میفرمودند که خداوند در این شب قرآن رو نازل کرد.
این کلمه ی نزول به معنی فرو فرستادن یا حتی پابین آوردن هست. یعنی درجه ی قرآن که این همه حاوی زیبایی ها و شفا چه مادی و چه معنوی و برکات فراوان هست قرآنی هست که از علم معنا به عالم پایین و ماده آمده و الان در پایین ترین مرتبه موجودات (دنیا) قرار گرفته و روح قرآن و اصلش به عنوان کلام الله در محضر خداوند، در عالم بالاست.
قرآن کریم به صورت اصلیش اصلا در دنیای مادی ما جا نمیگیره و دنیای ماده ظرفیت بروز اصل قرآن رو نداره و این هست که قرآن نزول پیدا کرده در عالم ما.
و اینکه قرآن کریم از والاترین ماسوی الله هست چون کلام الله هست و ساطع شده از خداوند باری تعالی و از نزدیک ترینه موجودات و مخلوقات به خداوند.

این هست که در روز حشر یا همون قیامت نور قرآن (یعنی همون درجه روحانیتی که از وابستگی و همجنسی موجودات به خداوند) هست، همتای وجود نازنین خاتم الانبیاء (Heart) بروز و ظهور خواهد داشت.

قرآن از شافعین روز جزاست که حق شفاعت از یاران خودش رو داره...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، در جستجوی سختی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: چهار سوال عقیدتی که هر مسلمانی باید جواب آن را بداند - فاطمه خانم - ۹/اسفند/۹۴ ۳:۱۵

[-]