کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
•●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●•
۱۸:۴۵, ۱۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #30
آواتار
همچین شلوق مارو بزرگ کردن ، یکی ندونه فکر میکنه تاپیک واقعا شلوغهDodgy دست پیش میگیرید پس نیفتید؟
Big Grin
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۲:۲۱)عارفه نوشته است:  با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان
از بزرگان نقل شده زیارت عاشورا رو سالیانه بخونید بهتره (نقل به مضمون) Smile

چند تا پیشنهاد دارم بسته به نظر و علاقه و توان دوستان :

1- هر برنامه ای قرار شد باشه حتما دو تا مساله درش قرار داده بشه اول ذکر شریف صلوات که مثلا با هر دعا یا برنامه ای روزانه 100 یا 1000 یا ... صلوات هم گفته بشه و دوم یک کار طهارتی عملی انجام بشه مثلا 40 روز طهارت زبان از گناه یا طهارت چشم یا حتی سخت تر طهارت قلب که اگر بنا به این مورد آخر شد بفرمایید توضیح می دم دقیقا چه باید کرد

2- دعای سمات معروف به دعای شبور هم جهت چله دعای خوب و با معارف بلندی هست ...

از قول دوستی نقل می کنم : جهت تلطیف بیشتر فضای این تاپیک و از این نظر که دیگه تمام شده و خلاصه این بنده خدا هم جایزشونو گرفتن عرض می کنم : می فرمودن :

یک زمانی عزیزی این برنامه دعای سمات رو گذاشتن بعلاوه 40 هزار صلوات یعنی هر کدوم از ماها که شرکت کرده بودیم هر شب دعای سمات رو می خوندیم و 1000 تا صلوات می فرستادیم یادمه روز چهلم مصادف شد با 23 ماه مبارک رمضان رفته بودیم احیا و وقت اذان صبح من خیلی امید داشتم که قبول شده باشه و دایم به آسمون نگاه می کردم و از امیدواریم می گفتم بعد نماز خوابیدم و خواب دیدم قراره برم حج صبح که شد از جایی به مناسبتی تماس گرفتن و خلاصه بله حج فقرا نصیب شد و جاتون سبز رفتیم زیارت امام رضا Smile

3- سوره حشر که موکلین بسیار قدرتمندی در برآوردن حاجات قراء دارند

4- آیات 54 تا 56 سوره اعراف معروف به آیات تسخیر که موجب مطیع شدن نفس و اطمینان نفس می شن به تعداد 70 مرتبه هر شب یا روز

5- روزانه 70 مرتبه سوره حمد جهت قرار گرفتن در صراط مستقیم و ثابت قدم موندن در این صراط

6- آیه 80 سوره اسراء : از جناب رجبعلی خیاط نقل شده کسی که 40 روز مداومت کنه بر این آیه حتما یا خدمت امام زمان علیه السلام مشرف می شه یا قلبش به قلب ایشون متصل می شه

7- ختم استغفار که از معصوم نقل شده و برکات مادی و معنوی زیادی داره

به هر حال هر کدوم از این پیشنهادها یا پیشنهادهای سایر دوستان که قرار به اجرا باشه ان شاء الله که همه در صراط مستقیم قرار بگیریم و مداوم بمونیم

از خدا جز خدا خواستن خلاف ادبه ان شاء الله خود خدا جایزمون باشه Smile
عجب پستی...
جالب شدAngel

میخواستم 4 رو پیشنهاد بدم دیدم خیییلی میشه ، حداقل فعلا نمیشه...
من پیشنهاد خاصی ندارم البته به غیر از زیارت عاشورا یا سوره واقعه
اما نتیجه هرچی که شد ، خواهشا طولانی نباشه.ینی اینکه یه جورایی شرایط ماهم لحاظ شهAngel
فکر کنم فقط 1 هفته مونده تا به نتیجه نهایی برسیم نسبت به چله بعدی.پس ، فعلا یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، sarallah ، عارفه ، مهدی2012 ، نرگس مهدوی ، انتصـار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - فدايي ولايت - ۱۴/اسفند/۹۴ ۱۸:۴۵

[-]