|
یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل!
|
|
۵:۰۸, ۸/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۴ ۲۲:۱۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام چله ی بعدی سوره ی مزمل هست: ان شاالله از یازدهم مرداد ماه شروع میشه دوستانی که همراه هست با یک صلوات تاپیک رو بروز نگه دارند.... هم چله ای های قبلی رو از دعا فراموش نکنیم.یک شرط هم این چله داره: هرکس که دراین چله شرکت میکنه اهتمام برنماز اول وقت داشته باشه ودراین چهل روز آمار تعداد نماز های اول وقتش رو دراین تاپیک اعلام کنه. یاعلی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم ![]() آثار و بركات سوره [b]1) آشتی میان زن و شوهراگر این سوره را در میان زن و شوهر ناسازگاری سه بار به شربت بخواند و به آن دو بیاشامند دوستدار یكدیگر و مهربان شوند. 2) پیدا شدن گمشده...هر كس چیزی را گم كرده باشد 10 روز هر روز 1 بار سوره مزمل را بخواند به یاری خداوند پیدا شود.. 3) برای فرزند دار شدن...اگر كسی را فرزندی نباشد زن و شوهر هر دو روزه بگیرند و وقت افطار غسل كنند و 1 بار سوره مباركه مزمل را برآب بخوانند و از آن آب بخورند، فرزند حاصل می شود... 4) ادای قرض...هر كس قرض دار باشد بعد از نماز در خواندن این سوره مداومت نماید قرض او ادا می شود... 5) وسعت رزق و روزی...اگر كسی تنگ روزی باشد سوره مزمل را هر روز تا 40 روز، روزی 1 بار بخواند روزیش زیاد شود... [b]6) باطل كردن سحر...اگر كسی را سحر كرده باشند روز یكشنبه این سوره را بنویسد و بشویند و كسی كه سحر شده از آن آب بیاشامد سحر او باطل می شود... 7) درمان درد...سوره مزمل را بر بادام تلخ بخوانند و بر كسی كه درد اندام دارد بمالند بیمار صحت می یابد |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۲, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
سلام بی معرفت ها
![]() ان شاالله امشب تاپیکو میزنم. چله از 24 شرو میشه و سوره مزمل به همراه زیارت عاشوراست ![]() التماس دعا... |
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۲۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
نقل قول:البته اگه استعفا نداده باشن.استعفا که ندادیم ، ولی یه مقدار چشم بد به دور ، "کنکوری" شدیم ![]() (۲۰/شهریور/۹۴ ۱۱:۵۳)mahpare نوشته است: سلام بی معرفت ها جل الخالق... یکی نیست بگه شما یه ماهه آنلاین نشدید اونوقت ماها شدیم بی معرفت
|
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۲۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۲۱/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۴ ۰:۰۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
تا دوروز نمیام تاپیک میترکه
که چی؟ که حالا کی مسولیتشو به عهده میگره. من اگه نخوام بیام ، خودم میام بهتون میگم. دیگه بعد از اینهمه چله نشینی و نون و نمک خوردن ،اینچیزارو میفهمم. مگه اینکه ناگهان از دنیا بار سفر ببندم.![]() بعدشم آقای فدایی! من هی متن قشنگ میذاشتم یکی اومد منو همراهی کنه؟ یکی اومد بگه دستت بشکنه؟خوب آدم سرد میشه دیگه! ![]() جناب ثارالله پوسترشو برامون درست کنید دیگه. چله ی بعدی رو میگم. |
|||
|
|
۰:۱۸, ۲۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۴, ۲۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۲۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد.....
اما خودمونیم....این چله ها واسمون خاطره میشه...بعدا که متاهل شدیم میگیم عجب اشتباهی کردیما ![]() اونایی که چراغ خاموش دارن متاهل میشن خیلی بی معرفتن. گفته باشم
|
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۲۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۵ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۴ ۱۹:۳۰)نرگس مهدوی نوشته است: دست شما درد نکنه حالا چشم بنده شد بد؟من نمیدونم چه هیزم تری اونهم کِی به کی فروختم ، که همه حرفای منو وارونه تعبیر میکنن (مجبور شدم دوباره بذارمش) ![]() (۲۱/شهریور/۹۴ ۲۳:۵۳)mahpare نوشته است: بعدشم آقای فدایی! من هی متن قشنگ میذاشتم یکی اومد منو همراهی کنه؟ یکی اومد بگه دستت بشکنه؟خوب آدم سرد میشه دیگه!من از طرف "یکی" عذر خواهی میکنم از شما ![]() خب یه خورده هم باید درک بفرمایید منو . من الان سال چهارمم و تمام کارای کامپیوتریمو کات کردم ، قبول کنید که نمیتونم زیاد آنلاین شم . و الانا فقط با گوشی تراکتوریم گاهی توی یکی از برنامه های پیامرسان (اسمشو نمیگم که تبلیغ نشه یه دوری میزنم ...و اتفاقا همیشه به یاد اینجا و چله هامون هستم و دیگه بعد از چندین چله یه جورایی وابستگی عاطفی-احساسی پیدا کردم ![]() ![]() البته فکر کنم همه همینطورن...حالا من اینهمه بودم اینجا ، این مدتی که خیلی کمتر هستم، وقتشه که شما برو بچه های چله برام دعا کنید... ![]() نقل قول:ما فقط ترسیدیم یکی بالا سرمون نباشه گروه مون از هم بپاشه.توهین میکنید حداقل غیر مستقیم توهین کنید به قول امضای خودم ، من دلم مجازی نیست ، میشکند . یخورده هم زیادی میشکند ، جنسش ضعیف است![]() (۲۲/شهریور/۹۴ ۲۲:۱۷)mahpare نوشته است: اللهم صل علی محمد و آل محمد.....به نشانه اعتراض برای این پست تشکر نزدم. بعدا که متاهل شدیم میگیم عجب اشتباهی کردیم؟! چرا؟! ![]() آقای ثارلله ؛ که زیر پست مذکور تشکر زدی ![]() ![]() ترجیح میدم سکوت پیشه کنم... |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۲۲:۱۷ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: من نمیدونم چه هیزم تری اونهم کِی به کی فروختم ، که همه حرفای منو وارونه تعبیر میکنن بنده متاسفانه زود بهم بر میخوره. حالا دوستانی که باهام بیشتر در ارتباط بودن میدونن. پدر بنده خدا ها در میاد وقتی میخوان باهام صحبت کنن ![]() شما به دل نگیرید. (۲۳/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: حالا من اینهمه بودم اینجا ، این مدتی که خیلی کمتر هستم، وقتشه که شما برو بچه های چله برام دعا کنید...بله همون طور که برای من دعا میکردن. ![]() اگه آنلاین نمیشدم اصلا یادم هم نمیکردن دوستان حالا چقد به مه پاره خانم سفارش میکردم من نیستم منم تو پست هاتون یاد کنین بعد یه مدت هم که میومدم میدیم آخرین بار اسمم تو پست قبلی خودم اومده و مجبور میشدم بازم پست بذارم و هر دفعه هم تو تالار درگیر یه موضوع میشدمالبته بنده نه سر گروهم نه ته گروه با شما فرق میکنم. شما سفارش نیاز ندارین (۲۳/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: شماتوهین میکنید حداقل غیر مستقیم توهین کنیداتفاقابه خاطر اینکه کنکور دارین باهاتون راه اومدم وگرنه مجابتون میکردم تاپیک رو بزنین
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,818 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,028 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,059 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,452 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,540 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,922 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,418 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: chele11.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8203642992/chele11.jpg)

![[تصویر: b2d23ac740e25aa81.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/b2d23ac740e25aa81.jpg)

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)