کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟
۱۷:۰۸, ۱۲/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۵ ۱۷:۲۲ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #35
آواتار
یا الله.

حقیقت من که به شخصه وقتی صحبتای کامل آقای خامنه‌ای رو شنیدم، ی حال تقریبا نامساعدی پیدا کردم. چرا که ی حسی توی صحبت‌ها بود که میگفت آی ملت، حواستون جمع باشه.Wink

این صحبتایی که در مورد رد و تکذیب و اصلاح قرار میگیره میتونه تا حدودی «ننه من غریبم» بازی محسوب بشه. همه به خوبی از تاثیر شبکه‌های اجتماعی و در کل فضای سایبر در جامعه امروز با خبرن، واقعا ممکنه انسان در مقابل این فضا انقدر بی تفاوت باشه که گاه و ناگاه براش دردسر ساز بشه؟؟

عکس‌العمل‌ها البته خوشحال کننده هستن. چرا که نشونه اینه که هشدار رو کاملا دریافت کردن. اما مسئله ناراحت کننده اینه که وقتی همچین برخورد علنی میشه، یعنی همه راه‌های قبلی به بن‌بست خورده و دیگه چاره‌ای نیست. یعنی من ناآگاه، آگاه بشم که اون بالا ی سریا باید باشن، که نیستن و ی سریا هستن، که وظیفشون رو فراموش کردن.
این اصلا خوب نیست...

البته، میشه از جهت دیگه صحبتارو دری به دیوار در نظر گرفت که به در ِ شخص خورد تا دیوار ِ ملت آگاه بشه. امیدوارم که بشه؛

نمیدونم شاید برداشت من اشتباهه، ولی واقعا ی همچین فضایی نگران کنندس.

در مورد تجزیه طلبی، که متاسفانه کوتاهی محض دولت محسوب میشه چرا که همه از شرایط جغرافیایی و قومیتی آگاهن و باید با ی پایه قوی فرهنگی از سال‌ها پیش طوری به جوون‌های امروز آموزش داده میشد که فرزند، تو اول از هر چیز ایرانی محسوب میشی بعد ترک و کرد و عرب و بلوچو و غیره...، که بنده‌ی خدا هویت اولاتر از قومیت هست. ولی نشد؛
البته در مورد خوزستان بگم که 100% وضعیتش از این نظر (تاکید خاصی دارم فقط از این نظر) بهتر از قبل شده پس چشم بسته و ندیده صحبت نکنیم (نمیدونم این چه اخلاق زشتیه که اکثرمون داریم اول خودمو متهم میکنم، کسی به خودش نگیرهWink)

تسلیحات نظامی جای خود داره و مهمه.
ولی بشخصه نگرانی دیگه ای هم دارم اونم خلع سلاح فرهنگی و فکری و هویتی هست که واقعا هم جای نگرانی داره. همیشه هم عنوان کردم فکر میکنم.

نکته آخر، ورای هر اظهار نظری که هر شخصی میکنه، جبهه گیری که من توی این تاپیک نسبت به اشخاص میبینم، میتونه نباشه.[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif] (بهتره نباشه)

پ.ن:
اشخاص جمع حاضر منظورمه نه اشخاصی که در موردشون صحبت میکنیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، عدالت ، سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - | جستجوگر | - ۱۲/فروردین/۹۵ ۱۷:۰۸

[-]