|
رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟
|
|
۱۲:۰۳, ۱۶/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۵ ۱۲:۰۴ توسط حبیب ابن حبیب.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
دفاع جالب علی مطهری: سخن اخیر رهبر انقلاب ارتباطی با آقای هاشمی رفسنجانی نداشت
![]() نباید به شکلی جلوه دهیم که خوبی های برجام مربوط به بخشی از نظام و بدی های آن مربوط به دکتر روحانی و محمد جواد ظریف باشد، بلکه کل نظام این تصمیم را گرفته و برجام را با همه خوبی ها و بدی هایش پذیرفته است. در مجموع اجرای برجام به شکل قابل قبولی پیش رفته است و باید تلاش شود گره هایی که در اجرای برخی از مواد آن وجود دارد، باز شده و این کار وظیفه مسئولان وزارت امور خارجه است.[b] همانگونه که امام (رحمة الله علیه) پس از پذیرش قطعنامه 598 ایستاد و گفت که مسوول این پذیرش خود من هستم و یکدیگر را متهم نکنید و دیدیم که پذیرش آن چه آثار خوبی داشت. امام (رحمة الله علیه) مقابل تفرقه را پس از پذیرش قطعنامه 598 گرفت. رفتار امروز ما نیز باید این گونه باشد و من به آینده اجرای برجام خوشبین هستم. سخنان اخیر رهبرانقلاب ارتباطی با آقای هاشمی رفسنجانی نداشت؛ صحبت آقای هاشمی درباره اهمیت گفتمان و پیام انقلاب اسلامی در دنیای امروز بود و نافی اهمیت قدرت نظامی کشور نیست. آقای هاشمی فردی دلسوز برای انقلاب است و هرجا که احساس میکند انقلاب ممکن است دچار انحراف شود، میایستد؛ حتی اگر منجر به کاهش محبوبیتش شود و این امر نشانه یک مصلح واقعی است.اینستاگرام سیدمحمد خاتمی: دشمنان ملت و انقلاب، امروز آیت الله رفسنجانی را نشانه گرفتند چون می دانند ملت از او حرف شنوی دارد ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رمز عدم برخورد رهبر آگاه و عادل با برخی سران نفاق... | علی 110 | 0 | 185 |
۲۸/آبان/۰۴ ۱۲:۳۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| جعبه سیاه "هاشمی رفسنجانی" را چگونه باید گشود؟ | قبیله منتظر | 73 | 16,821 |
۲۵/فروردین/۹۷ ۱۹:۴۶ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| شکست آخرین مگاپروژه آیت الله هاشمی رفسنجانی | قبیله منتظر | 26 | 9,591 |
۸/بهمن/۹۴ ۳:۰۵ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|

![[تصویر: n00126841-b-244x300.jpg]](http://haraznews.com/wp-content/uploads/2011/11/n00126841-b-244x300.jpg)
نباید به شکلی جلوه دهیم که خوبی های برجام مربوط به بخشی از نظام و بدی های آن مربوط به دکتر روحانی و محمد جواد ظریف باشد، بلکه کل نظام این تصمیم را گرفته و برجام را با همه خوبی ها و بدی هایش پذیرفته است.![[تصویر: bgwlj4r08hepp038ewgq.jpg]](http://8pic.ir/images/bgwlj4r08hepp038ewgq.jpg)