|
نظر اسلام در مورد کار کردن زنان چیست؟
|
|
۱۸:۴۵, ۳/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۸:۴۶ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
ترفند طرح سوال به جای پاسخ بسیار کهنه و نخ نما است !!!
قبلا هم من 11 تا سوال پرسیدم که از آن عبور کردیم ! خوب من هم از این ترفند استفاده میکنم و سوالات جدید مطرح میکنم ! 1.آیا اگر زنی مالی داشته باشد و شخص امینی نباشد که با آن مال تجارت کند و خطر تلف شدن مال باشد میتواند خودش با تجارت کند ؟ 2.امر به اینکه زن بهتر است در محیط خانه باشد تا در بیرون یک توصیه ی عالی اخلاقی (امر بسیار مستحب ) است یا امری واجب ؟ 3.آیا کار کردن زن در بیرون از خانه به طور مطلق نهی شده یا به عنوان یک مکروه مد نظر است ؟ 4.با اینکه میدانیم پیامبر قبل از بعثت هم معصوم بود و حضرت خدیجه کبری هم جزو صالحان عصر خود و تمام اعصار است آیا شریعت اسلام انچه است که بعد از بعثت نازل شده یا قبل از آن ؟مثلا میدانیم پیامبر اسلام قبل از بعثت هم همواره مشغول راز و نیاز با پروردگار عالمیان بوده اما امر (نماز ) با کیفیتی که میشناسیم مربوط به بعد از بعثت است و واضحا انچه واجب است و (البته آنچه بهتر است) مربوط به بعد از بعثت است. 5. اگر شخصی امر مستحب موکدی مانند (ماندن زن در خانه ) را به عنوان امری (واجب ) معرفی کند و بقیه ی کلامش را بر پایه ی فرض غلط بنا کند هدفش چیست ؟ نمیداند(که در این صورت ندانستن عیب نیست ولی مقاومت در برابر دانستن عیب است)؟ یا میخواهد شبهه افکنی کند ؟ (با کسی که عامدانه شبه افرینی می کند چه باید کرد؟) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| راهکار اسلام در مورد همجنس گرایی چیست؟ | سعدی | 20 | 5,779 |