کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر اسلام در مورد کار کردن زنان چیست؟
۱۸:۴۵, ۳/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۸:۴۶ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #30
آواتار
ترفند طرح سوال به جای پاسخ بسیار کهنه و نخ نما است !!!
قبلا هم من 11 تا سوال پرسیدم که از آن عبور کردیم !
خوب من هم از این ترفند استفاده میکنم و سوالات جدید مطرح میکنم !
1.آیا اگر زنی مالی داشته باشد و شخص امینی نباشد که با آن مال تجارت کند و خطر تلف شدن مال باشد میتواند خودش با تجارت کند ؟
2.امر به اینکه زن بهتر است در محیط خانه باشد تا در بیرون یک توصیه ی عالی اخلاقی (امر بسیار مستحب ) است یا امری واجب ؟
3.آیا کار کردن زن در بیرون از خانه به طور مطلق نهی شده یا به عنوان یک مکروه مد نظر است ؟
4.با اینکه میدانیم پیامبر قبل از بعثت هم معصوم بود و حضرت خدیجه کبری هم جزو صالحان عصر خود و تمام اعصار است آیا شریعت اسلام انچه است که بعد از بعثت نازل شده یا قبل از آن ؟مثلا میدانیم پیامبر اسلام قبل از بعثت هم همواره مشغول راز و نیاز با پروردگار عالمیان بوده اما امر (نماز ) با کیفیتی که میشناسیم مربوط به بعد از بعثت است و واضحا انچه واجب است و (البته آنچه بهتر است) مربوط به بعد از بعثت است.
5. اگر شخصی امر مستحب موکدی مانند (ماندن زن در خانه ) را به عنوان امری (واجب ) معرفی کند و بقیه ی کلامش را بر پایه ی فرض غلط بنا کند هدفش چیست ؟ نمیداند(که در این صورت ندانستن عیب نیست ولی مقاومت در برابر دانستن عیب است)؟ یا میخواهد شبهه افکنی کند ؟ (با کسی که عامدانه شبه افرینی می کند چه باید کرد؟)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نظر اسلام در مورد کار کردن زنان چیست؟ - عمار94 - ۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۸:۴۵

[-]