کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر اسلام در مورد کار کردن زنان چیست؟
۱۹:۵۰, ۴/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۰۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #37

مهدی سینای عزیز
نقل قول:و اگه هم متن خونیتون خوبه کتاب وسائل شیعه ( حر عاملی ) جلد 14 ( چون ممکنه صفحات عقب و جلو باشه
باب 24 : استحباب حبس المرأة في بيتها أو بيت زوجها فلا تخرج لغير حاجة ولا يدخل عليها أحد من الرجال. رو مطالعه بفرما .

فقط تو معنا کردن تا جایی که میتونین تو مفردات کلمات تامل کتین.
ممنون از مطلبی که معرفی فرمودید. دوستان برای مطالعه می توانند به لینک زیر مراجعه فرمایند:
http://makarem.ir/compilation/Reader.aspx?mid=88298

با این حساب دیدگاه مطرح شده در احادیث مشخص میشه. در این منبع احادیثی در مورد "مستحب بودن حبس زن در خانه خودش یا خانه همسرش به طوری که جز در موارد ضروری خارج نشود و هیچ مرد [غریبه ای] هم وارد خانه نشود" مطرح شده. برخی از این احادیث به ذکر علت این حکم نیز پرداخته اند، مانند:
نقل قول:[ 25048 ] 1 ـ محمد بن یعقوب ، عن عدة من أصحابنا ، عن أحمد بن أبی عبدالله ، عن أبیه ، عن وهب ، عن أبی عبدالله ( علیه السلام ) قال : قال أمیر المؤمنین ( علیه السلام ) : خلق الرجال من الارض وإنما همهم فی الارض ، وخلقت المرأة من الرجال وإنما همها فی الرجال ، فاحبسوا نساءکم یا معاشر الرجال .
مردان از زمین خلق شده‏اند و همانا اهتمام آنان در زمین است و زنان از مردان آفریده شده و همانا اهتمام آنان در مردان است. پس ای مردان، زنانتان را حفظ کنید (لینک ترجمه)
نقل قول:[ 25051 ] 4 ـ محمد بن علی بن الحسین قال : قال ( علیه السلام ) : إنّما النساء عی وعورة ، فاستروا العورة بالبیوت ، واستروا العی بالسکوت .
زنان بیهوده‌­گو و عورت هستند، عورت را در خانه و بیهوده گویی را به سكوت بپوشانید. (لینک ترجمه)

سوالی که از ابتدای تاپیک بی جواب مونده اینه:

اگر این احادیث صحیح اند، پس چرا پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، همسر گرامیشان را در خانه حبس نفرمودند؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نظر اسلام در مورد کار کردن زنان چیست؟ - سعدی - ۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۹:۵۰

[-]