کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه
۱۲:۰۶, ۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #27
آواتار
(۸/خرداد/۹۵ ۲۳:۳۱)سعدی نوشته است:  یکی از روحانیون توی سخنرانیشون به این موضوع اشاره فرمودند. می گفتند اینها اگر بخوان طواف کنند باید دماغشونو بگیرند.

حرف خیلی زشتی زده. اما باید دید در مقابل این حرفها چطور باید رفتار کرد.

سلام
قرار هست بحث مستند و علمی باشه نه صرف گفتن یک سخن از شخصیتی در هرجا ( لطفا ادرس دادن رو تو نقل قول تمرین کنین )
ببخشین طواف به کجا ؟ کعبه ؟ قبر بهاالله ؟ خانه باب ( علی محمد شیرازی ) ؟ کجا ؟

نقل قول:کتاب اقدس

-٢٥سؤال : از حجّ.
جواب : حجّ يکی از دو بيت واجب ديگر بسته به ميل شخصی است که عزيمت حجّ نموده.

-٢٩سؤال : مجدّد از حجّ استفسار شده بود.
جواب : حجّ بيت که بر رجال است بيت اعظم در بغداد و بيت نقطه در شيراز مقصود است هر يک را که حجّ نمايند کافی
است هر کدام نزديکتر به هر بلد است اهل آن بلد آن را حجّ نمايند.

-١٥٤و ارفعنّ البيتين فی المقامين و المقامات الّتی فيها استقرّ عرش ربّکم (بند (١٣٣در باره (( بيتين ))
حضرت بهاءاللّه می فرمايند : بيت اعظم در بغداد و بيت نقطه در شيراز مقصود است هر يک را که حجّ نمايند کافی است ( سؤال و جواب ، فقرات ٢٩ و ٣٢و يادداشت شماره ٥٤) .

-٥٥دون النّسآء عفا اللّه عنهنّ رحمة من عنده (بند ٣٢)
حضرت اعلی در کتاب مبارک بيان حکم وجوب حجّ را يک مرتبه در مدّت حيات برای مؤمنينی که از نظر مالی استطاعت داشته باشند نازل و فرموده‌اند تکليف را از نساء برداشته تا آنکه بر آنها مشقّتی در سبيل وارد نيايد .
جمال مبارک نيز نساء را از اجرای حکم حجّ معاف فرموده‌اند . طبق توضيح بيت العدل اعظم اين معافيت است نه تحريم و نسوان مختارند حکم حجّ را بجا آورند .
بابا چرا اینقدر من توضیح میدم و دوستان بعدا ناراحت میشن که به ما هم توهین میکنین .

(۸/خرداد/۹۵ ۲۳:۳۱)سعدی نوشته است:  حرف خیلی زشتی زده. اما باید دید در مقابل این حرفها چطور باید رفتار کرد.
گرامی شما در مقابل این حرف چی میخوای بهشون بگی؟ گل من ؟ عزیز من ؟ ای ماه پیشونی؟
شما برو ببین اینا به خودشون چی میگن بعد
به برادر خودش میرزا یحیی رو ملقب به گوساله مفتخر میکنه (صفحه553رحیق مختوم جلد اول)
خوب این شخص برادر خودش رو گوساله میدونه برادر من حالا شما به این قوم چی میخوای بگی؟ بشین فکر کن .

(۹/خرداد/۹۵ ۰:۰۸)پارمیس نوشته است:  

هر وقت با شما حرف زدم پشیمون شدم.اینم بار آخر بود.
میخواستم بدونم میتونید فقط جواب بدید یا طبق معمول با کنایه و توهین صحبت خواهید کرد.
که خب خداروشکر برام ثابت شد.
ضمنا من بحثی در مورد بهائیت با شما نداشتم که از من سوال میکنید.

سلام و عرض ادب خدمت پارمیس گرامی
شما هم که تا یچی میشه میگین توهین . بابا اینهمه بها داره بد و بیرا میگه به من و شما و غیر بهاییا بعد شما میگی ن دارم توهین می کنم؟
بلکه جواب شما رو فقط در یک قسمت دادم .
(۸/خرداد/۹۵ ۲۲:۰۴)mahdy30na نوشته است:  سلام شما اهل تحقیق هستین اگه یکم زحمت میکشیدید ، متوجه میشدید که از کتاب گنج شایگان نقل شده ( ادرس دادم که ) و این کتاب نوشته عبدالحمید اشراق خاوری هستش و این سخن هم از جناب خدای بهاییت نقل شده.
توهین این قسمت کجاس؟

سابقه بحث داریما اگه یکم برید عقبتر پیدا میکنین .
نمونه بحث پیشین که با سکوت شما ختم شد
چرا تبليغ بهائيت در ايران ممنوع است؟
و اینکه اگه بنده شما رو مورد خطاب برای پاسخ به دو سوال ( البته سوال نبود بلکه تذکر بود ) در خطوط انتهایی صرفا برای این بود که بدونین با چه عقیده و تفکری روبرو هستیم .

بازم در اخر خدمت شما میگم که توهین رو جناب خدای بهایت صورت داده نه بنده .

جناب سعدی شما اگه تونستی برای عبارات بهالله معادل پیدا کنی اینجا لطفا قرار بده تا جامعه جهانی در مقابل این قوم از اونها استفاده کنه .
یه نمونه من میگم برای این یه عبارت پیدا کن
من ینکر هذا الفضل الظاهر المتعالی المنیر ینبغی له بان یسئل عن امه حاله ...
(صفحه78-79گنج شایگان و صفحه355جلد4مائده آسمانی)
بهاییه به شما میگه برو وضعتو از مادرت بپرس بهش چی میگی ؟؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - mahdy30na - ۹/خرداد/۹۵ ۱۲:۰۶

[-]