کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا ازدواج با کودکان در اسلام جایز است؟
۱۵:۵۹, ۸/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۵ ۱۶:۰۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #23
آواتار
نظر من واضحه.لزومی نداره برای این که راجع به چیزی صحبت میکنیم تمام پیش نیازهای اون رو توضیح بدیم.

دو تا حکم فقهی داریم :

تحریرالوسیله آیت الله خمینی :

«كسيكه زوجه اى كمتر از نه سال دارد وطى او براى وى جايز نيست چه اينكه زوجه دائمى باشد، و چه منقطع ، و اما ساير كام گيريها از قبيل لمس بشهوت و آغوش گرفتن و تفخيذ اشكال ندارد هر چند شيرخواره باشد»
کتاب نکاح،مسئله 12

عروه الوثقی معروف : (آیت الله طباطبایی یزدی)

« دیگر استمتاعات از صغیره و حتی شیرخوار مانند لمس به شهوت و تفخیذ و ... ایرادی ندارد »

جلد دوم،صفحه 811

در راستای ماست مالی این احکام واضح دوستان 2 تا توجیه Wink آوردن که من اینجا جمع بندی میکنم.
  1. منظور از صیغه کردن دختر شیرخواره،استفاده جنسی از اون نیست.
    خب،این نیازی به توضیح نداره و متن نوشته خود آیات خمینی و طباطبایی مشخصه.صد البته نیازی نیست که توضیح بدم تفخیذ نوعی رابطه جنسیه.البته با شناختی که از دوستان مسلمان دارم بعید نیست یکی بیاد الان بگه منظور از تفخیذ،نوازش های مادرانه بوده در واقع!
  2. با توجه به ضرری که رابطه جنسی با کودک شیرخوار داره انجام این عمل محل اشکاله.
    خب سوالی که پیش میاد اینه که آیا ممکنه در جایی استفاده جنسی از یک کودک شیرخوار بلا اشکال باشه؟
    این سوالیه که باید دوستان پاسخ بدند.اگر بی اختیار بودن شیرخوار در این عمل رو به عنوان ضرر روحی به اون در نظر بگیریم پذیرفتیم که چنین چیزی 100% محل اشکاله، و در این صورت سوالی که پیش میاد اینه که چرا شارع،عملی که 100% مضره و هیچ امکان فایده ای نداره رو حرام اعلام نکرده؟
    توجه کنید که داریم راجع به صیغه کردن خردسال صحبت نمیکنیم که بگیم به درد فرزند خواندگی و غیره میخوره،دارییم راجع به استفاده جنسی از خردسال صحبت میکنیم که در همه اشکالش مشکل داره و اگر شرع،چنین چیزی رو حرام اعلام نکنه پس به چه دردی میخوره! فکر کنید چه دین جالبی داریم که 1% هم احتمال نداده که موسیقی به درد مردم بخوره و 100% حرام اعلامش کرده یا تراشیدن ریش رو به کل حرام اعلام کرده با این که اینها در همه جای دنیا عادی هستند و زندگی رو هم مختل نمی کنند.اما در چنین چیزی که اشکال داشتنش کاملا واضحه و از هر انسان بدوی هم بپرسید اخلاقی نبودنش رو به شما میگه اینقدر با مراعات صحبت میکنه.

دلیل دیگری اگر بود،خوشحال میشم بخونم.
البته همه این ها رو قبلا گفته بودم و تکرار مکرراته ولی خب...گویا دوستان پست های ما رو نمیخونن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: آیا ازدواج با کودکان در اسلام جایز است؟ - Ali#59 - ۸/تیر/۹۵ ۱۵:۵۹

[-]