(۲۹/تیر/۹۵ ۱:۵۶)آیات نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم
ثم السبیل یسره
تفریح نعمتی است که در به دری ندارد.
فکر خودتون رو اصلاح کنید خدای ما الله است و زندگی ما با آسانی همراه شده قحطی تفریحات و شادی ها اتفاقی نشدنی است و این تصور یک انسان افسرده است که دربه در دنبال دو تفریح سالم می گردد...
در کشور ترکیه برای شرکت در برنامه های قرآنی بلیط 50 هزار تومانی تهیه می کنند به نظرتون چرا؟ بنده حاضر هستم تا مصر هم سفر کنم آیا شما اصلا می توانید چنین چیزی را درک کنید؟ به همین خاطر کلیپ را برای شما قرار نمی دهم
اگر شما الان نتوانید خودتان دو تفریح سالم برای عوام مردم معرفی کنید باید خودتان خجالت بکشید ببخشید قصد بی احترامی ندارم ولی حرف شما خیلی عجیب است و خیلی عجیب است که فکر می کنید تفریح شادی بخش وجود ندارد انگار قحطی شادی شده!
ضمنا بنده ابتدا وارد نشدم دوست شما وارد شد ! سعی کنید جوگیرانه و بی فکر از کسی دفاع نکنید.
کاربری که ناجوان مردانه برکات حزب الله رو نادیده میگرفت و شروع به فحاشی کرد رو نادیده گرفتید و به بنده که صرفا پاسخ نامردی او را داده ام می گویید به دوست شما ناسزا گفته ام؟ آیا دوست دارید این رفتار را نادیده بگیرید؟ یا از مطلب اول او دفاع می کنید؟ یا دوستان شما چون دوست شما هستند هر رفتار زشتی از آن ها عیبی ندارد؟لیاقت این افراد کمتر از زندگی در افغانستان است تا بدانند چگونه مردانی بی ادعا امنیت کشور را حفظ می کنند آن وقت نوبت اخلاق و رفتار حداقل مورد انتظار که می رسد با طعنه و ناسزا فتنه انگیزی می کنند که ان شاءالله خداوند خودش پاسخ شان را بدهد.
ببینید از نظر بنده ما تفریح اسلامی و غیر اسلامی نداریم حقیقت دنیا همه اش خدایی است ما تفریح انسانی و شیطانی داریم
بحث ما روی تفریح انسانی نبود که شما از بنده می خواهید آن را به شما معرفی کنم بحث ما روی شیطانی بودن یا نبودن یک تفریح است
و این شما هستید که باید ثابت کنید که الان به این نوع تفریح نیاز هست و دولت اصلاحات چرا از آن دفاع می کند و این تصور شماست که غیر عاقلانه است
انسان عاقل زمانی در به در دنبال تفریح سالم می گردد که بیمارشده باشد زیرا تفریح نعمتی است که در به دری ندارد...
یک توصیه دلسوزانه به شما می کنم:
هرگز ناشکری نکنید چون انسان ناشکر نعمت از کف می دهد اگر شما این همه نعمت و شادی را نمیبینید این یک مشکل اساسی است ولی جوانی که چیزی مثل کنسرت دوای درد او باشد یقینا بیمار است و جوان سالم چنین دردی ندارد
بله الان من قانع شدم. اینجا گل و بلبل هست همه سالم هستیم توی نعمت غلط می زنیم. این همه تاپیک هم توی تالاره خبرهای تکان دهنده از اختلاس و دعوی های جناحی سران لشکری و دولتی که آخرش همه دودش داره تو چشم ما می ره. افراط و تفریط این ملت که باز هم دودش تو چشم ما می ره
شما انتظار داشته باش من اینا رو ببینم بگم همه چی خوبه و بیمار نشدیم همه سالم هستیم.
علاقه ای به ادامه ندارم با تشکر/ قانع شدم / جوابمو گرفتم