کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
" سنگسار ثریا م " روایتی دروغین از ایران اسلامی + تحلیل فیلم
۲۳:۳۶, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #49

دوستان عزیز . توی تمام این مطالب و نظراتی که خوندم به یه جمع بندی رسیدم . اونم اینه که متاسفانه بعضی از دوستان به خاطر اینکه اسلام بهشون درست شناسونده نشده و باز هم متاسفانه به خاطر هر موضوعی به نام دین باهاشون برخورد شده ، بعضی از مسائل رو عمدا یا سهوا متوجه نشدن .
دوستان عزیز :
اگر به روایت ها و موضوعاتی که از امامان (علیهم السلام) نقل شده ، دقت می کردید ، متوجه می شدید که خود اسلام هم راضی به این عمل نیست . سوءتعبیر نشه . منظورم اینه که خود اسلام داره میگه اگه گناهی مرتکب شدی ، خواه کوچک خواه بزرگ ، بایستی پنهان بمونه . نباید جایی از اون عملت چیزی بگی . می دونید چرا ؟ چون اون اصل کاریه داره اون بالا می بینه ، حالا بری پیش قاضی بگی زنا کردم . چی میشه ؟؟؟ آخرش یه حکمی به نام سنگسار بهت می خوره که در موردش توضیح می دم . به نظر من خود خداوند متعال راضی نیست که شما اون عمل رو برای دیگری تعریف کنی . زبونم لال حالا این عمل رو انجام دادی . هیچکس ندید . اما خودت می دونی که یه اصل کاری داره تو رو نگاه می کنه . خود خداوند رحمان میگه توبه کنید . به چه دلیل اینقدر راههای ثابت کردن زنا سخته ؟ چون مقام حق تعالی گفته این بنده ی من این کار رو توی خلوت انجام داده . فقط من دیدم . بیاد پیش خودم طلب استغفار کنه . دوستان عزیزی که با دیدن یک فیلم منقلب میشن ، اول برن راههای ثابت شدن زنا و بعدش شرایط شهود و . . . که توی صفحه اول همین تاپیک موجوده رو بخونن بعدش بیان بگن این عمل وحشیانه اس . سنگسار شرایط خاص خودش رو داره . اگر اشتباه نکنم سنگ باید از نخود کمی بزرگتر باشه . اگه بخوام کلی بگم نباید اونقدر کوچیک باشه که اصلا نشه بهش گفت سنگ !!! نه اونقدرهم بزرگ باشه که با چند سنگ بمیره . قدرت پرتاب سنگ هم نباید به حدی باشه که مثلا اگه مستقیم به چشم خورد ، کور کنه . روش صحیح پرتاب سنگ بدین شکله که دست را کاملا جمع می کنی، بعد دست رو با شدت کاملا باز می کنی . میشه گفت یه زاویه 90 درجه درست میشه . شاید بعضی از دوستان بگن که اینجوری که اصلا طرف نمی میره . اتفاقا برعکس . طرف زجرکش میشه . مثل اینکه یادتون رفته برای شکنجه اسرای ایرانی یه شیر آب رو روی سرشون باز می کردن تا هر 5 ثانیه 1 قطره بریزه روی سر اون بنده ی خدا . اتفاقا این نوعی که اسلام به عنوان سنگسار بیان میکنه ، زجرآورتر از نوعی که افراد با پاره آجر و بلوک و سنگهای بزرگ می زنن . چون اونطوری طرف با حداکثر 20 ضربه اول میمیره . اما با روشی که اسلام گفته ، طرف زجر میکشه و میمیره . البته اگه نتونه خودش رو از خاک بیرون بیاره . که متاسفانه یکی دیگه از کاستی ها و زیاده روی ها کشتن فرد بعد از بیرون اومدن از خاکه .
دوستان عزیز :
متاسفانه زیاده روی و افراط و تفریط بعضی از افراد رو به چشم اسلام می بینن و این دوباره برمیگرده به اون حرفی که اول گفتم . متاسفانه توی بعضی از کارها از جمله همین سنگسار ، حرکات و رفتارهای اشتباه به نام دین تمام میشه و اسلام رو برای غیر مسلمانان و تعداد قلیلی از مسلمانان « خشن ، وحشتناک و ظالم » نشون میده . بحث زیاده که اگه بخوام درباره اش بنویسم فکر می کنم چند صفحه میشه . اگه همین بحث رو بخوام ادامه بدم به حجاب و نوع پوشش دختران و پسران و . . . می رسه .
دوستان عزیزم . هر جایی که اشتباه نوشتم ، خوشحال میشم اشتباهم رو بهم گوشزد کنین . اما مودبانه . نه با بی ادبی . چون خودم خیلی رعایت می کنم ، خواهش می کنم شما هم رعایت کنین .

یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جوینده حق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سنگسار - جویای حقیقت - ۱۰/مرداد/۹۰ ۲۳:۳۶

[-]