|
دنباله اثبات پیامبری زردشت
|
|
۲۳:۰۳, ۱۸/آبان/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۵ ۲۱:۲۱)aliabad نوشته است: بنام خدا اقای جاعل همین پست رو اگه میخوندی متوجه میشدی که چطور جعل میکنی. بنده زمانی پوزش میطلبم که شما یکبار هم میشد جعل مطلب و تحریف نمیکردی. وقتی شما انبياء اولو العزم رو درش نبی مجوسیان راه میدی معلوم هست که چقدر در جعل مقام و ... دستتون میره و اونم ناشیانه . (۱۸/آبان/۹۵ ۲۰:۳۱)aliabad نوشته است: بنام خداانبياء اولو العزم پنج پیامبر صاحب شریعت ، حضرات نوح ، ابراهیم ، موسی ، عیسی و محمد علیهم السلام هستند. شما تو متن ( تفسیر جعلیتون ) نبی خاتم رو حارج از انبیا اولوالعزم دونستی همین خودش یکی دیگه از نگرشهای شما رو نشون میده. جناب علی اباد ، شما باید پوزش بطلبی برای مطالب خلاف واقع و توهین به شعور خواننده مطالب. تا زمانی که شما دست از این رفتار وقیحانتون دست نکشین بنده همچنان سر مباحث شما هستم و کلام خودتون رو بر تفکرات پوشالیتون اوار میکنم. اقای محقق اگه میخوای ببینی انبیا اولوالعزم رو معصوم چه معرفی کردن مشاهده کن و یاد بگیر که چطور مطلب نقل و ازش استفاده میکنن. عثمان بن عيسى ، عن سماعة قال : قلت لابي عبدالله ع : قول الله : « فاصبركما صبر اولوالعزم من الرسل » فقال : نوح وإبراهيم وموسى وعيسى ومحمد صلوات الله عليهم وعلى جميع أنبياء الله ورسله ، قلت : كيف صاروا اولي العزم؟ قال : لان نوحا بعث بكتاب وشريعة ، فكل من جاء بعد نوح أخذ بكتاب نوح وشريعته ومنهاجه حتى جاء إبراهيم ع بالصف وبعزيمة ترك كتاب نوح لا كفرا به ، فكل نبي جاء بعد إبراهيم جاء بشريعته ومنهاجه وبالصحف حتى جاء موسى بالتواة وبعزيمة ترك الصحف ، فكل نبي جاء بعد موسى أخذ بالتوراة وشريعته ومنهاجه حتى جاء المسيح بالانجيل وبعزيمة ترك شريعة موسى ومنهاجه ، فكل نبي جاء بعد المسيح أخذ بشريعته ومنهاجه حتى جاء محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فجاء بالقرآن وشريعته ومنهاجه ، فحلا له حلال إلى يوم القيامة ، وحرامه حرام إلى يوم القيامة فهؤلاء اولوالعزم من الرسل. المحاسن - احمد بن محمد بن خالد بَرقی - ص ١٩٣. بحار الأنوار - العلامة المجلسي - جلد : 11 صفحه : 56 یاد بگیر اینطوری حدیث نقل میکنن نه مثل شمایی که اینطوری نقل میکنی: (۱۸/آبان/۹۵ ۲۰:۳۱)aliabad نوشته است: روایات:اگه مجوس رو توی انبیای اولوالعزم پیدا کردی برام بیار. اقای علی اباد منتظرم ببینم جواب چی داری بدی جز فرار از بحث. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا زردشت پیامبربود؟ | aliabad | 18 | 8,517 |