|
دنباله اثبات پیامبری زردشت
|
|
۱۱:۴۹, ۱۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۵ ۶:۵۷)aliabad نوشته است: بنام خداسلام و وقت بخیر چون پاسخ ندارید بدید دنبال این هستید که یکی رو پیدا کنیدکه بتونی روش تسلط پیداکنید. دوستان کسی هست بیاد به داد این جناب علی اباد برسه؟ اقا نقد رو که خودم دارم میزارم ،چرا فرار میکنی؟ اگه جرفی هست بیا و بگو/ تو دادگاه هم میری میگی به وکیل طرف مقابل برو یکی دیگه رو بیار از موکلت دفاع کنه من با این جناب حرف نمیزنم چناب قاضی؟ من وقتی هستم شما چرا دنبال نماینده هستی؟یکی دیگه بیاد مطالب منو بخونه بعد از مطالب من که خودم نوشتم و اینجا زنده ظاهر و اماده و سالم وجود دارم برداشت خودش رو بنویسه و شما هم کمال استفاده روببری؟ هرکی خواست مطالب روبخونه ولی اگه نظر بنده رو کسی خواست بیان کنه بنده اجازه نمیدم برداشت خودش رو بگه . چرا نمیگی من علی اباد تو برداشتم تو قسمت پیامبران اولوالعزم اشتباه کردم؟ چرا نمیگی من علی اباد تو برداشتم تو برداشتم از اون ایه مبارکه سوره حج خلافگفتم؟ سنگینه ؟ راستی دوستانی که میخوان سوال کنن دقت کنن روی تک تک مفاهیمی که این جناب علی اباد به شما توضیح میدن حیفه نوت برداری نشه. گرامیان این تاپیک تا رو ز جمعه باز هست ، اگه کسی مطلبی قرار داد که هیچ و بحث رو پی میگیریم و در غیر این صورت این تاپیک هم بسته خواهد شد ، علتشم همون زمان قید میکنم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا زردشت پیامبربود؟ | aliabad | 18 | 8,517 |