|
دنباله اثبات پیامبری زردشت
|
|
۱۷:۲۵, ۱۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۵ ۱۶:۴۱)aliabad نوشته است: بنام خدا بیدار شدید ؟ با نیروی محدد امدید خوش امدید اما بد امدید و غیر راه صحیح امدیدواقعا رفتی متر کردی؟ معلومه ادم بیکاری هستید .گرامی طولانی و کوتاه بودن دلیل برحقی نیست بلکه شما ممکنه با یک کلمه بگی خدا نیست و من با یک کلمه براتون باید چطور اثبات کنم هست؟ بنده برای هر حرفی که زدید بصورت منطقی پاسخ اوردم حالا طولانی شد دلیلش این هست که شما مطالب بی بنیان هست و بنده بنیان و پایه ساختمانش رو میسازم میشه 1 منر اما شما فقط چاله میکنی میشه 1 سانت. اینجاس که باید گفت الکلام یجر الکلام . اختمالا شما اگه کتابی بهت بدن میری صفحه اول و اخر میخونی و اگه مقاله بدن فقط میری نتیجه رو میخونی چون زیاده و چند متری میشه/ اما بنده حیر از اول تا اخر رو میخونم . میخواد 1 متر باشه یا بیشتر. راسی بازم این اصطلاح رو که بازم ناقص گفتی خیر الکلام ما قل ودل و لاتمل بگذریم (۱۹/آبان/۹۵ ۱۶:۴۱)aliabad نوشته است: بهرحال یک فرصت دیگر میدهم تا بجای همه موارد تحریف ویا جعل تنها یک مورد برایم اعلام کنید وهمان بس است وان شاء الله این امر مختومه شود .مطالب پست یک متری رو بخون خودش نمونه ای از همون جعلیات و تحریات توش هست. فقط متر کردی ولی نخوندی .دیگه تکرار نمیکنم تا دوباره متر نکنی و وقت کنی بخونی گرامی. (۱۹/آبان/۹۵ ۱۶:۴۱)aliabad نوشته است: من که باشما دشمنی ندارم وخیلی هم دوستتان دارم چرا که مرد میدان بحث هستید ودیگران کمتر تمایل نشان میدهند .گرامی بنده حرفی زدم؟ بحث بحث هست و باید تو مباحثه از عقیده تا زمانی که قانع نشدی کوتاه نیای نه اینکه لج کنی . بنده رو دوستان بیشتر میشناسن تا شما البته نمیدونم شاید شما هم مثل دوستان باشید و بشناسید ، بنده جایی اطلاع نداشته باشم هرگز وارد بحث نمیشم و سعی میکنم مخاطب باشم تا چیزی یاد بگیرم اما وقتی وارد بحثی بشم تا قانع نشدن او موضع خودم کوتاه نمیام. دیگر دوستان یا وقت ندارن و یاخوصله دیگه اختیار با خودشون هست/ (۱۹/آبان/۹۵ ۱۶:۴۱)aliabad نوشته است: منتظرم یک مورد جعل ویا تحریف در مطلب بنده را اعلام کنید شاید من اشتباه کرده ام موفق باشید.غلی اباد محقق حقوق خونده یکم این پرونده رو ورق های پیشینش رو نگاه کن یکم مدارک و لوایح و اسناد تمر باطل شده ای رو که براتون تو این پرونده قرار دادم رو مطالعه کن مطلبپی که کپی برابر با اصل ( منظور نقل قولهای خودت ) رو نگاه کن شاید نگاه مبارک افتاد و پرونده رو تا قبل از اعلام رای تونستی متوجه اشتباه بشی. ما که هرچی داشتیم تا پیش از ختم حلسه اول رو کردیم و اذعای جعل هم داشتیم ولی شما تو مدت زمان مربوطه هیچ سندی ارایه ندادی که اصل باشه و بشه روش تکیه کرد . اینها رو حقوقی دارم مثال میزنم که شاید کتناسب به رشته کاری تون براتون ملموس تر باشه. شما کلامی گفتی و بنده خلافش رو مطرح و ثابت ولی طبق همون قاعده معروف حقوقی البینة علی المدعی و الیمین علی من انکر از سوی شما جز سکوت و ذریغ از یک مطلب دارای اصالت سندی ندیدیم . بعد شما میگی من کجا جعل کردم. اگه قرار باشه احرین پست بنده دراین تاپیک باشه پیشنهاد میکنم مطالب همین دوتاپیک زرتشت رو یکبار دیگه فقط و فقط مطالب ودتون رو مطالعه و اگه سندی و دلیلی که قابل ارایه و نه فرضیه و اختمال باشه رو پیدا و بیان کنین. پوزش خواستن و گفتن اشتباه کردم شما دردری دوا نمیکنه. موفق باشید و محقق . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا زردشت پیامبربود؟ | aliabad | 18 | 8,517 |