کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرسنجی(عامل ناکامی در ازدواج مجردها)
۲۳:۲۰, ۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #26
آواتار
(۵/آذر/۹۵ ۲۰:۱۹)فاطمه خانم نوشته است:  چرا باید فک کنیم چون دینداریم پس باید حداقلی زندگی کنیم یا اگر پدر و مادری دختر خودشون رو به بی پول یا بی شغل بدن یعنی خوبن !
حالا این فقط راجع به بعد مسایل مالی هست . در مسائل اعتقادی که بماند .

انسانها آزادند طرز زندگی خودشون رو انتخاب کنند ، این ازاد بودن میتونه منتهی به ازاد بودن بشه یا ول شدن .
جای خطرناکش اینجاست که ما ادای دین دار بودن رو دربیاریم و یه جاهایش رو مطابق میل دستکاری کنیم ، به این کار میگن بدعت گذاری و نفاق .
فاطمه خانم باور به خدا و باور به وعده های خدا با زور نمیشه ، اما مواظب باشیم حتی اگر خواستیم به رای نفس و عقل خودمان عمل کنیم ، آن عمل را به دین نسبت ندهیم .
(تا اینجای کار چیزهایی که من و شما گفتیم میشه ادعای شخصی ، اصل دین ادعای شخصی من و امثال بنده نیست . پیشنهاد میکنم جنابعالی احادیث و فرمایشات علما راجع به ازدواج را در ادامه ی تاپیک بیاورید تا با عبور از ادعا ، به اصل برسیم)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نظرسنجی(عامل ناکامی در ازدواج مجردها) - عمار94 - ۵/آذر/۹۵ ۲۳:۲۰

[-]