کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 48 رای - 4.27 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی
۲۲:۰۹, ۱۲/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۱۸ توسط Islam.)
شماره ارسال: #572
آواتار
(۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۵۸)سدرة المنتهی نوشته است:  ---
بعد از جنگ احد یهودی‎های مدینه جلوی عمار و حذیفه ر اگرفتند. گفتند چی شد؟ رئیستان که گفته بود شما را کمک می‎کند و از خدا برای شما مدد می‎گیرد. در این جنگ شکست خوردید. حذیفه گفت من با شما بحث نمی‎کنم. شما ایمان انسان را سست می‎کنید. اما عمار گفت با شما بحث می‎کنم. گفتند چه شد وعده‎های پیغمبرتان؟ گفت وعده‎های پیغمبر ما مشروط بود. فرمود حرف من ر اگوش بدهید من کوه‎ها را به دست شما جابه‎جا می‎کنم. ما گوش نکردیم. قشنگ برایشان توضیح داد و اینها ساکت شدند. شروع کردند تیکه انداختن. عمار گفت دیگر اینها حرف حساب نیست که من بخواهم جواب بدهم. عمار رفت پیش رسول خدا و قصه را توضیح دهد. حضرت فرمود آن دوست تو که نایستاد بحث کند آدم خوبی بود ولی تو که ایستادی و بحث کردی، مجاهد فی سبیل الله هستی.
---
ایشون نماینده ی رهبریست دوست من ( یعنی هر چی میگه مواضع رهبر تایید رهبره ) و معروفه به عمار انقلاب

اگر امثال ایشون جلوی اینها در نیان اینها مردم رو به بیراهه می برن. مگر نمیبینی استدلال کردن های فریبنده شون رو ، از گفتن حرف حق چه باک؟

قدر و منزلت آقای عباسی روز قیامت مشخص میشه و قطعا دست ما از رتبه رفیع ایشون کوتاه.

بسم تعالی

این روایت تاریخی که تایید عرض بنده است Smile

مصداق بحث دکتر عباسی در این مثال، دقیقا بعد از این بود که عمار گفت دیگر بحث با اینها فایده ای ندارد. حرف حق را در فضای ارام زد اما وقتی نوبت به اصطلاحا تیکه انداختن شد، عمار جمع را ترک کرد .

دکتر عباسی هم قبل از بالاگرفتن بحث نشسته است و با اینها بحث کرده است به احتمال زیاد، افرین تا اینجا عمار گونه و تایید مطلب تاریخی شما. اما وقتی فضا توهین امیز شد و دیگر حرف حق تاثیر گذار نبود عمار جمع را ترک کرد. اما دکتر عباسی ....

بنده در حدی نیستم که خدای نکرده دکتر عباسی عزیز را زیر سوال ببرم. اما اشتباه اشتباه است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عبدالرحمن ، vahrakan ، سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی - Islam - ۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۰۹
دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Amirsaeed - ۲۶/فروردین/۹۱, ۲۳:۰۲
RE: دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Havbb 110 - ۲۶/فروردین/۹۱, ۲۳:۱۸
RE: دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Amirsaeed - ۲۷/فروردین/۹۱, ۱۸:۰۸