|
مطالبی بسیار ارزشمند در اثبات اعجاز های علمی و حقانيت قرآن مجید=
|
|
۱۱:۵۹, ۶/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۲:۰۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خدا خیرتان بدهد
واقعاً جالب بود یه نکته رو هم من اضافه کنم زمانی که در قرآن در آیه ای خدا به زنبور عسل وحی میکنه که خانه اش را در کجا بسازد از ضمیر مونث برای زنبور استفاده میکنه یعنی وحی در مورد خانه سازی به زنبور عسل ماده انجام میشه نه زنبور عسل نر و در قرن اخیر دانشمندان متوجه شدند که در خانه سازی فقط و فقط زنبور عسل ماده اجازه دارد تا شرکت کند البته خداوند این رو 1400 سال قبل به ما گفته بوده جانم به فدای این دینی که با بی عرضه گی امثال من، عده ای به خودشون اجازه میدن تا حقانیتش رو زیر سوال ببرند خیلی عذر میخوام ولی به نظر حقیر اگه انسانی صادق باشه و بی غرض تنها حکم ختنه برای اثبات الهی بودن این دین کافی است 1400 سال پیش در قومی که این قدر به این مسئله حساس بودن و سنگین بوده این کار براشون اگه واقعاً این دعوت دعوت الهی نبود هیچ توجیهی نداشت که این عمل را از شروط اسلام بر شمارد پیامبر اکرم و با این کار بسیار نا خوشایند برای عرب جاهلی اون زمان کار رو برای ابلاغ پیامشان سختتر میکنه و تنها در قرن اخیر وجوب انجام این عمل از لحاظ پزشکی در غرب اثبات شده یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دكتر مصري ازطریق قرآن به اثبات تعداد امامان شیعه پرداخته. | vahrakan | 12 | 5,729 |
۱۴/شهریور/۹۵ ۲۱:۳۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| شبهه خشونت در قرآن مجید | عبدالرحمن | 17 | 10,300 |
۲۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۵۱ آخرین ارسال: سعدی |
|
| مطالبی پیرامون تفسیر قرآن و تاویل قرآن | Amirsaeed | 1 | 2,415 |
۳/دی/۹۳ ۱۱:۰۳ آخرین ارسال: behabadi |
|
| آغاز یک راه ... هر روز با قرآن مجید | جانثار مهدی | 57 | 20,302 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۳ آخرین ارسال: جانثار مهدی |
|
| اعجازی از قرآن مجید | Y.P.Y | 3 | 2,232 |