|
يك سوال مهم در مورد مستند ظهور
|
|
۲۰:۰۰, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی دوستان
اول این نکته باید گفته بشه که تمامی مطالب گفته شده در این سریال نعوذ بالله وحی منزل نیست!!! این سریال که یه جورایی مینی سریال هم بود رو دیدم, سریال خوبیه نمیگم بده گرچه که نمیشه زیاد هم از این گروه 3 چهار نفره ی سازنده ی این سریال انتظار زیادی داشت ولی با ارایه ی یک سری مباحث در مورد انرژی که به نظر من یه بحث واقعا بیهوده والکی بود مخصوصا اونجایی که در مورد برجهای دبی صحبت کرد بیشتر یه جورایی انحراف از بحث داشت ولی بخوبی در قسمتهای بعد این نکته مثل اینکه گوشزد شد, شکرخدا ادامه پیدا نکرد وگرنه پیامدهای خوبی نداشت...!!! در ضمن یه مشکل خیلی بزرگ دیگه هم داشت که در مورد ایران مهمترین و اصلیترین پرچم دار اسلام متاسفانه هیچ گونه صحبتی به میان نیاورد و فقط به یک عکس از آقای احمدی نژاد اکتفا کرد! ودر عوض از لبنان و فلسطین به عنوان ارتش واقعی حزب الله سخن به میان آورد که از همین جا تاسف خودم رو به خاطر این موضوع اعلام میکنم. به هر حال نقایص بسیار زیادی اعم از کیفیت و ... هم داشت ولی بازم میگم انتظار زیادی نمیشه ازشون داشت, از فشارهای سیاسی گرفته که شاید مانع از بیان یه سری حرفا بشه تا تعداد کمشون و ... ولی به هر حال دستشون درد نکنه! یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,045 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,065 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,866 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,160 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,599 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,834 |