کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3.78 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals)
۱۳:۰۹, ۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۲۳:۰۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان

من این آهنگ هایی که توی سریال مستد ظهور به کار بردن رو مدتها قبل از اینکه این سریال رو ببینم شنیده بودم. این آهنگ ها در اصل موسیقی متن فیلم سینمایی The Fountain یا به فارسی سرچشمه محصول سال 2006 آمریکاست که فیلم خیلی پررمز و راز و جالبیه و جای بحث و نقد خیلی زیادی هم داره که پیشنهاد میکنم اگه تونستید حتما ببینیدش. حتی یه قسمت کوچکی از همین فیلم هم در سریال مستند ظهور گذاشته شده.

موسیقی متن این فیلم رو Clint Mansell که آهنگ ساز معروفی هم هست ساخته که در اصل با آهنگ معروف Lux Aterna که بارها از تلوزیون خودمون پخش شده معروف شده.
آلبوم کامل آهنگ متن فیلم The Fountain که همون آهنگ The Arrival هم هست رو براتون توی mediafire آپلود کردم. فقط یه 2 تا آهنگ دیگه هم توی Arrival بود که من خیلی خوشم میومد ولی متاسفانه نتونستم پیداش کنم.

لینک دانلود

با کیفیت عالی به حجم 78mb
http://cdn.mediafire.com/?0bvoj8ahz6b8svv

با کیفیت متوسط به حجم 41mb
http://cdn.mediafire.com/?8wbgxklxw51c5ei

[تصویر: the-fountain-3.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313 ، EMPERATOR ، mohamad ، seyyedi ، aminrafael3 ، Aejem ، monji ، فرهاد ، در جستجوی سختی ، hadi_shj ، The Arrival ، ganjname ، Real-World ، ارتش1نفره ، vavp ، MiNuTeS ، amir.hk ، you know ، nooromahdi ، Comet1986 ، clubb0y ، خیبر110 ، Justice Bringer ، soghrat ، Amir ، najmeh ، janali ، sahandeez ، خادمة الزهرا ، Secret ، sorayya ، shafagh_mah ، prince ، sual.cevab ، vahid1878 ، Anti.Mason ، Havbb 110 ، Moh3eN-QalaM ، sarallah ، Mitsonary ، amirhd2011 ، Nmm ، netlog36 ، m.hossein ، جبریل ، mofa ، انتصـار ، neyestan23 ، ضحی ، bi-ehsaas ، hessam ، bidian ، mason-enemy
۲۲:۱۸, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2

دوستان سلام
آهنگ فيلم هاي 300 و the sixth sense هم بوده
علي علي
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: behruzhsd ، Amir ، shafagh_mah ، bi-ehsaas
۲۳:۰۷, ۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۲۳:۱۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #3

نقل قول:فقط یه 2 تا آهنگ دیگه هم توی Arrival بود که من خیلی خوشم میومد ولی متاسفانه نتونستم پیداش کنم.

نمیدونم کدوم اهنگ رو میگید دوست عزیز ولی یه موسیقی بسیار ارامی هست که توی بخش صحبت های اقای دیوید ایک هست اینم لینک البومش خدمت شما :

[تصویر: pans_labyrinth.jpg]

فیلم "هزار توی پن" یا "مارپیچ فان" (Pan's Labyrinth) ، فیلمی است اسپانیایی زبان در ژانر
فانتزی، درام و ملودرام و محصول 2006 به نویسندگی، تهیه کنندگی و کارگردانی گیلرمو دل تورو
"Guillermo del Toro"، کارگردان مکزیکی فیلم هایی چون تیغ 2، پسر جهنمی و ... .
داستان این فیلم، که در مورد اتفاقی است که برای دختری 12 ساله به نام افلیا می افتد و او را
در وارد دنیایی فانتزی می کند، در می و ژوئن 1944 و بعد از جنگ های داخلی اسپانیا، در زمان
سرکوب فرانکوئیست رخ می دهد. این فیلم در سال 2006 نامزد دریافت 6 اسکار بود، و البته فقط
در سه بخش موفق به دریافت جایزه اسکار شد.
موسیقی بی نظیر و فوق العاده زیبای این فیلم، که کاندید اسکار بهترین موسیقی فیلم 2006
هم بود، اما با وجود شایستگی فراوان موفق به دریافت آن نشد، ساخته ی آهنگساز اسپانیایی
فیلم خاویر ناوارته "Javier Navarrete" بوده و در 19 دسامبر 2006 ریلیز شد، و به جرأت می توان
گفت بخش زیادی از موفقیت این فیلم را باید مدیون موسیقی این فیلم، با ملودی فوق العاده
تأثیرگذار آن بود. ناوارته در ساخت موسیقی این فیلم وظیفه دشوار تلفیق عناصر ژانرهای
فانتزی، تعلیق، و ترسناک را به بهترین و لذت بخش ترین شکل انجام داده است. موسیقی این
فیلم شکل گرفته از یک لالایی ساده است که صدای معصومانه و ملودی ساده اجرای آن که با
پیانو همراه شده است، تمی به شدت تأثیرگذار را در آغاز فیلم خلق کرده است (این تم، در ترک
اول آلبوم و با نام Long, Long Time Ago گنجانده شده است). بجز در یکی دو مورد که از صدای
طبل استفاده شده است، موسیقی این فیلم هیچ نشانی از داستان این فیلم که در وسط جنگ
رخ میدهد، ندارد.
تم پایانی این فیلم (شروع از صحنه ای که دوربین از زمین فاصله می گیرد) که ترک 21 آلبوم
(Pan's Labyrinth Lullaby) است، با نوای سوزناک ویلن که به صورت زیبایی با پیانو همراه شده است
، تیتراژ پایانی کاملی را برای موسیقی سخت دراماتیک این فیلم بوجود آورده است.
کاور آلبوم موسیقی این فیلم ساخته ی Drew Struzan، هنرمند آمریکایی و شناخته شده ترین
سازنده کاور فیلم، می باشد.

لینک مدیا فایر

Password : http://www.soundtracks.ir

موسیقی دیگری که توی مستند استفاده شده این البوم هست:

[تصویر: The%20Passion%20Of%20The%20Christ.jpg]

Album : The Passion Of The Christ
Artist : John Debney
Genre: Soundtrack
Release Date: 2004-08-31
Number Of Tracks : 15
Format/Bitrate : Mp3/128 KB
Password : http://www.soundtracks.ir

موسیقی فیلم تاثیرگزار مصائب مسیح، به یاد ماندنی است، این موسیقی ساخته آهنگسازی به اسم جان دبنی است که بخاطر این اثر کاندیدای جایزه اسکار بهترین موسیقی فیلم شده بود (اسکار هفتاد و هفتم - سال 2004).
جان دبنی John Debney آهنگساز آمریکایی که تاکنون چندبار برنده جایزه شده است در سال 1956 در کالیفرنیا متولد شد. دبنی به عنوان یکی از آهنگسازان منحصر به فرد در بین موسیقیدان هایی که برای سینمای هالیوود کار می کنند شناخته می شود، دلیل این امر مهارت وی در خلق آثار به یاد ماندنی است. همانطور که موسیقی متن فیلم مصائب مسیح به عنوان یکی از به یاد ماندنی ترین آلبوم های بی کلام شناخته می شود.
عمده شهرت این آهنگساز بعد از فیلم مصائب مسیح به وجود آمد. چون علاوه بر اینکه موضوع مذهبی فیلم از نظر عاطفی احساسات بسیاری از مخاطبان را برانگیخته بود موسیقی آن نیز تاثیری عمیق بر روی شنوندگان و مخاطبان گذاشته بود.
موسیقی مصائب مسیح موفقیت های زیادی را کسب کرد و در چارت های جهانی درخشش خوبی پیدا کرد. این موسیقی در زمان خودش در چارت بیلبورد رتبه اول را کسب کرد. در بین آلبوم های مسیحی و موسیقی مذهبی، رتبه اول را پیدا کرد...

Track List:
01 - The Olive Garden
02 - Bearing the Cross
03 - Jesus Arrested
04 - Peter Denies Jesus
05 - The Stoning
06 - Song of Complaint
07 - Simon Is Dismissed
08 - Flagellation - Dark Choir - Disciples
09 - Mary Goes to Jesus
10 - Peaceful But Primitive - Procession
11 - Crucifixion
12 - Raising the Cross
13 - It Is Done
14 - Jesus Is Carried Down
15 - Resurrection

لینک مدیا فایر

البته البوم اصلی که خیلی از اهنگ هاش استفاده شده همین البومی که شما گذاشتید که اگه فیلم این اثر موسیقی رو هم ببینید بد نیست ... فیلم به طرز عجیبی حول محور یه درخت و تمدن مایاها میگذره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: behruzhsd ، Aejem ، مسافر ، در جستجوی سختی ، you know ، soghrat ، Amir ، janali ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، Mitsonary ، mofa ، bi-ehsaas ، ALI-BM
۰:۳۰, ۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۸۹ ۰:۳۴ توسط behruzhsd.)
شماره ارسال: #4

(۶/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۷)Reza_Jackman نوشته است:  نمیدونم کدوم اهنگ رو میگید دوست عزیز ولی یه موسیقی بسیار ارامی هست که توی بخش صحبت های اقای دیوید ایک هست اینم لینک البومش خدمت شما :

فیلم "هزار توی پن"
ممنونم که موسیقی های مستند ظهور رو کامل کردید. راستش رو بخواید یکی از دلایلی که باعث تاثیر گذار شدن این سریال شده همین موسیقی ها بودن.
من فیلم "هزار توی پن" رو چند سال پیش از شبکه 4 خودمون دیده بودم و واقعا از فیلم های مورد علاقه منه حتی فیلم مصائب مسیح رو هم قبلا یه بار دیده بودم ولی اصلا متوجه موسیقیشون نشده بودم.
ولی این فیلم هزارتوی پن رو توصیه می کنم هرکس ندیده حتما ببینه. یادمه قبلا شبکه 4 یه برنامه ای داشت به اسم سینما و ماورا که یه نقد و گفتگوی خیلی جالبی هم راجع به همین فیلم داشتن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، bi-ehsaas
۲۲:۲۸, ۸/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۸۹ ۱۴:۳۲ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #5
آواتار
راستی دوستان بد نیست داستان فیلم فانتین را هم بدانید:
انسان قرنهاست که در افسانه یا واقعیت به دنبال راهی برای پیشگیری از مرگ بوده و هست(جایی از فیلم دکتر تام می گوید: مرگ هم یک بیماری است. پس حتما درمانی دارد و من آن را پیدا خواهم کرد) اما آیا خود مرگ به تنهایی به عنوان تولدی دوباره، زیبا نیست.
شش سال زمان برای ساخت یک فیلم زمان کمی نیست اما بعد از دیدن فیلم ، باید اعتراف کرد که آرونوفسکی فیلمی از هر جهت عالی ساخته است!

طبق افسانه های مایا، درختی وجود دارد به نام درخت زندگی. هر کس از شیرۀ این درخت بخورد به عمر جاویدان دست پیدا می کند. این درخت همانیست که در انجیل هم از آن یاد شده: در بهشت دو درخت وجود داشت، درخت دانش و درخت زندگی. وقتی آدم و حوا میوه ای از درخت دانش خوردند به زمین رانده شدند. درخت زندگی در بهشت باقی ماند."
در این فیلم سه داستان بطور موازی روایت می شود:
پانصد سال پیش: یک فرمانده اسپانیایی که برای پیدا کردن محل "درخت زندگی" به قلب جنگل های گواتمالا می رود و با قوم مایا روبرو می شود.
زمان حاضر: پزشک جوانی که برای متوقف کردن تومور مغزی همسرش تمام تلاشش را بکار می بندد تا بتواند داروی جدیدی کشف کند.
پانصد سال بعد: حفاظت از "درخت زندگی" در یک پایگاه فضایی بسیار پیشرفته.

[تصویر: fountain,movie-cc7cba360352454b39ece2c2ef0da379_h.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: behruzhsd ، فرهاد ، rastin ، mohamad ، you know ، setareh ، Amir ، warior ، خادمة الزهرا ، سدرة المنتهی ، mofa ، Just God ، hessam
۲۰:۴۳, ۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6

(۶/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۷)Reza_Jackman نوشته است:  
نقل قول:فقط یه 2 تا آهنگ دیگه هم توی Arrival بود که من خیلی خوشم میومد ولی متاسفانه نتونستم پیداش کنم.

نمیدونم کدوم اهنگ رو میگید دوست عزیز ولی یه موسیقی بسیار ارامی هست که توی بخش صحبت های اقای دیوید ایک هست اینم لینک البومش خدمت شما :

[تصویر: pans_labyrinth.jpg]

فیلم "هزار توی پن" یا "مارپیچ فان" (Pan's Labyrinth) ، فیلمی است اسپانیایی زبان در ژانر
فانتزی، درام و ملودرام و محصول 2006 به نویسندگی، تهیه کنندگی و کارگردانی گیلرمو دل تورو
"Guillermo del Toro"، کارگردان مکزیکی فیلم هایی چون تیغ 2، پسر جهنمی و ... .
داستان این فیلم، که در مورد اتفاقی است که برای دختری 12 ساله به نام افلیا می افتد و او را
در وارد دنیایی فانتزی می کند، در می و ژوئن 1944 و بعد از جنگ های داخلی اسپانیا، در زمان
سرکوب فرانکوئیست رخ می دهد. این فیلم در سال 2006 نامزد دریافت 6 اسکار بود، و البته فقط
در سه بخش موفق به دریافت جایزه اسکار شد.

در این فیلم به طور مستقیم از مواردی مانند قربانی کردن نوزاد - رهایی به شرط قبول کردن موجودی که عکسش رو دارید مشاهده می کنید (یا همون بافومت) و خیلی از موارد ماسونی و ایلومناتی دیگه صحبت شده و یکی از معدود فیلم هایی به حساب میاد که تا این حد مستقیما به این موارد اشاره کرده است - دیدن این فیلم خالی از لطف نیست

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: you know ، behruzhsd ، Amir
۱۴:۳۸, ۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
درود بر همه شما دوستان
شاید باورتون نشه ولی 70 درصد اینکه جذب این مستند شدم این بود که آقای نوریگا موسیقی بسیار مناسبی رو برای این مستند انتخواب کردن.
با این موضوع هم که چرا اون موسیقی فیلمی رو گذاشته که ساخته فراماسونی هاست اصلا موافق نیستم
باید دیدت رو نسبت به موسیقی عوض کنی, همونطور که خود آقای نوریگا گفتن تکنولوژی بد نیست,فیلمها بد نیستن,موسیقی ها بد نیستن انسانه که اینها رو بد جلوه میده و استفاده های مناسب از اینها نمیکنه.
با تشکر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: you know ، مبينا ، behruzhsd ، amir.hk ، Amir ، طوگاد
۹:۵۸, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #8

همه بخوننسلام به همه نمی دونم شما که فکر می کنید اندیشتون بیدار شده چرا اینقدر روی بحث موزیک سریال زوم
کردید اگه شما یه کم فقط یکم! اهل عمل باشید می بینید که توی بعضی کتب عرفانی و توی توصیه بعضی بزرگان به مثل توصیه عارف کامل آیت ا... شاه آبادی استاد حضرت امام روح ا... گفته شده:
موسیقی اراده ی انسان رو ضعیف می کنه.
و این میدونید یعنی چی؟
کتاب علامه جعفری در مورد موسیقی هم یه نگاهی بندازین بیشتر متوجه میشین.
البته من یه نکته رو هم متذکر بشم منظور از موسیقی می فهمید که چیه؟موسیقی هایی که امروزه بسیار باب شده و شما مطمئنم که با گوش دادن اونها فکر می کنید انرژی می گیرید و لذت می برید و احساس می کنید سر حال می شید و جنب و جوشی در درونتون پیدا می شه ولی نمی دونید که چه ضربه روحی به خودتون می زنید.خواهش می کنم برید تحقیق کنید.
و اولین موسیقی توسط چه کسی و چگونه درست شد
این مضمون یه روایت از امام معصوم است که می نویسم. اولین موسیقی حاصل ارتباط مستقیم یک انسان با ابلیس است
حالا بریم سراغ روایت:
زمانی که قابیل حضرت هابیل رو به شهادت رسوند دچار غم و اندوه شد و ابلیس برای اینکه قابیل رو از این حال و هوا بیاره بیرون {دلیل اینکه ابلیس می خواست این کار رو انجام بده معلومه:چون نفس لوامه اون داشت شروع به فعالیت می کرد و می دونید که نفس لوامه باعث توبه می شه و باز هم این حدیث رو می دونید که حضرت امام صادق(علیه السلام) یا یکی دیگر از معصومین فرمود:قریب به مضمون :اگر کسی هفتاد پیغمبر را به شهادت برساند و توبه واقعی کند خدا از او می گذرد و خدا فقط از قاتل حسین(علیه السلام) نمی گذرد.و بعید نبود که ...خودتون فکر کنید}طرز ساخت آلات موسیقی (لهو و لعب)رو به همراه طرز نواختن اون رو به آدم یاد داد.
اگه خیلی موسیقی رو داست دارید و نمی تونید ترکش کنید صبر کنید و اثراتش رو ببینید.
موسیقی باعث ایجاد تعلق می شه.و اینو بفهمید دوستان.
و اگر واقعا مرد جهاد اکبر و اصغر هستید برید در مورد این حرفا تحقیق کنید و اگر درست بود به اون عمل کنید.
به نظرم مستند ظهور یکی از ایراداتش با تمام محاسنی و خوبیهایی که داشت این بود که:
هدف وسیله رو توجیه نمی کنه و اگر جز این بود هیچ کدوم از ائمه بزرگوار ما به شهادت نمی رسیدند.می دونید چرا؟ - ونمیشه برای جذب همه هر کاری انجام داد.
می دونم خیلی از دوستان چه تفسیری از حرف من دارید مثلا این چقدر آدم بسته و متحجر و ... است و فقط روی این تکه تکیه کرده و زوم کرده -ولی یه چیزی به شما بگم خیالتون رو راحت کنم اینطوری نمیشه برای ظهور آماده شد.
و این فقط و فقط یه شروعه برای منتظر واقعی.در کنارحضرت عیسی و حضرت شمعون بن یوحنا و حضرت یوشع بن نون و مالک بودن و برای امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) جنگیدن آسان نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، محب الزهرا ، vavp ، behruzhsd ، کشاورز ، Amir ، janali ، سدرة المنتهی ، soshiant ، mofa ، T.mzs313 ، bi-ehsaas
۱۶:۲۶, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #9

عزیز حرف شما رو تا حدودی قبول دارم ولی یکی از عواملی که باعث شده سریال ظهور در جهان بسیار موثر واقع بشه و جهان رو تحت تاثیر قرار بده همین موسیقی متنی بود که توی سریالش ازش استفاده کرده بود و به نظر من اینکارو کرد که تاثیرش زیادتر بشه وهمین به نظر من یه هنره وخیلی هم خوب تونست اینکارو انجام بده
هرنوع موسیقی هم در روح انسان تاثیر نمیزاره حتی خود قرآن هم یه نوع موسیقی هست
به عنوان مثال قرآن اگر با صوت خونده بشه خیلی تاثیرش بیشتره تا با ترتیل
استاد عبدالباسط بخاطر همین خوندن قرآن با صوتش هزاران نفر رو مسلمان کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vavp ، behruzhsd ، Amir ، آزرم‌شاه ، Moh3eN-QalaM ، bi-ehsaas
۱۴:۱۹, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #10

موزیک قسمت 33 لطفا همون اول که مرده میخونه خواهشا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]