|
کسی که از لحاظ مالی حقی بر گردن دارد نمیتواند در رکاب امام زمانش باشد
|
|
۱۰:۰۳, ۲۲/مرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۶ ۱۰:۰۵ توسط راوی110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۱ ۱۲:۴۱)علی 110 نوشته است: الإمامُ الكاظمُ عليه السلام: (۳/اسفند/۹۱ ۱۲:۴۱)علی 110 نوشته است: حدیث بالا یعنی اگر ما ابایی از پر خوری و انباشتن شکم حتی از مال حلال نداشته باشیم هیچ بعید نیست که حاضر شویم مال حرام هم بخوریم! (۲۰/فروردین/۹۲ ۱۱:۴۲)علی 110 نوشته است: در تأکید مجدد مسئله ی تأثیر مال حرام و گمراهی در فتنه ها به این کلام نورانی حضرت حجت توجه فرماید:رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: مَنِ اكْتَسَبَ مَالًا حَرَاماً؛ کسی که کسبش حرام است لَمْ یَقْبَلِ اللَّهُ مِنْهُ صَدَقَةً وَ لَا عِتْقاً وَ لَا حَجّاً وَ لَا اعْتِمَاراً؛ خداوند هیچ كار خیرى را از او نمىپذیرد، چه آن کار صدقه باشد چه آزاد كردن بنده؛ حج باشد یا عمره وَ كَتَبَ اللَّهُ بِعَدَدِ أَجْزَاءِ ذَلِكَ أَوْزَاراً؛ و خداوند متعال به عوض پاداش این كارها، گناه براى او ثبت مىكند وَ مَا بَقِیَ مِنْهُ بَعْدَ مَوْتِهِ كَانَ زَادَهُ إِلَى النَّارِ؛ و آنچه پس از مرگش باقى مىماند توشه دوزخ او خواهد بود. ثواب الاعمال و عقاب الاعمال (شيخ صدوق): ص 282 امیرالمومنین علیه السلام می فرمود: لَیْسَ بِوَلِیٍّ لِی مَنْ أَكَلَ مَالَ مُؤْمِنٍ حَرَاماً؛ کسی که به حرام، مال مؤمنی را بخورد هرگز دوستدار من نیست. مجموعة ورام(تنبیه الخواطر)، 1/16 امام باقر (عليه السلام): ليس من نفس إلا وقد فرض الله لها رزقها حلالا يأتيها في عافية ، وعرض لها بالحرام من وجه آخر ، فإن هي تناولت من الحرام شيئا قاصها به من الحلال الذي فرض الله لها وعند الله سواهما فضل كبير. خداوند برای هر انسان رزق حلالی را مشخص و حتمی کرده است که به طور کامل به او خواهد رسید، و از طرفی رزق حرامی از طریق دیگر به او عرضه میشود، پس اگر از آن حرام مقداری برداشت به همان اندازه از مال حلال او کم میشود و پیش خدا علاوه بر آن دو مال، زیادی و افزونی است که خداوند در قرآن فرماید: از فضل و زیادی که پیش خدا است از او درخواست کنید. (سوره نساء آیه ۳۲) (بحارالانوار (علامه مجلسي): جلد ،5 صفحه 174) لما نزلت هذه الآية: «و اسألوا الله من فضله». فقال أصحاب النبي: ما هذا الفضل؟ أيكم يسأل رسول الله عن ذلك؟ قال : فقال علي بن أبي طالب: أنا أسأله فسأله عن ذلك الفضل ما هو؟ فقال رسول الله: إن الله خلق خلقه و قسم لهم أرزاقهم من حلها و عرض لهم بالحرام فمن انتهك حراما نقص له من الحلال بقدر ما انتهك من الحرام وحوسب به. (همان) نقل قول:رسول خدا می فرمایند: |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |