کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داستان تشرف مرد صابونی (بسیار خواندنی)
۱۳:۵۳, ۱۰/مهر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۶ ۱۷:۳۷ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #45

یکی از دوستان بسیار مودب و شیرین سخنمون، من رو دعوت کردند که بر سر این موضوع (حکایت مرد صابونی) با هم مباهله داشته باشیم!

حقیقتش نمی دونم سر چی باید با ایشون مباهله کنم. ما بر سر موضوعی اختلاف نظر داشتیم و من پیشنهاد کردم که برای حل اختلاف نظرها به یک کارشناس مراجعه بشه. آیا قراره بر سر مفید بودن سوال از کارشناسان مباهله کنیم؟ آخه ما که جواب قطعی برای این سوال مطرح نکردیم که قرار باشه در مورد درستی نظرمون مباهله داشته باشیم. اتفاقاً سوال از کارشناس برای این مهمه که ما مطمئن نبودیم چه نظری درسته.

نمی دونم این ترس از مراجعه به سایتهای پاسخگویی از کجا ناشی میشه. و چرا یک نظر حاضر میشه لعن و نفرین کنه اما حاضر نیست از امکاناتی که در مراکز پاسخگویی ایجاد شده استفاده کنه.

در مورد اختلاف نظرهای سیاسی هم ایشان یه سری نفرینها و یه سری آرزوها هم مطرح کردند که البته از دعای گربه بارون نمیاد.

ولی این شیوه صحبت، نشون دهنده رشد نیافتگیه. قرار نیست همه هم نظر باشند یا برای افرادی که اختلاف نظر باهاشون دارند آرزوی مرگ کنند. اینجوری پیش بریم آخر میرسیم به یه چیزی مثل داعش. داعشی ها هم اگر به جای این جبهه گیری ها، یه بار می نشستند و منطقی صحبت می کردند دیگه نیاز به جنگ نبود. فرد اگر منطقی صحبت کنه یا متقاعد میشه یا متقاعد می کنه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: داستان تشرف مرد صابونی (بسیار خواندنی) - سعدی - ۱۰/مهر/۹۶ ۱۳:۵۳

[-]