|
حضور قلب در نماز و اسرار نماز از دیدگاه عرفا و بزرگان (کاربردی)
|
|
۱۶:۱۱, ۳۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۰ ۱۶:۱۴ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
موقع وضو گرفتن باید با حواس متمرکز وضو بگیریم. یعنی بدونیم داریم آلودگی رو از سروصورت می شوییم تا به ملاقات خدا بریم. گفتن چندتا ذکر مستحب موقع وضو گرفتن حضور قلب رو بیشتر میکنه...
برای نماز یه جای مخصوص توو خونه داشته باشیم . من خودم همیشه یه گوشه ای ازاتاق که تقریبا کم نور تره و جای رفت و آمد نیست و سکوت بیشتری داره رو دوست دارم ... لباس مخصوص برا نماز داشته باشین .. مثلا یه پیراهن و شلوار سفید یا یه عبا مخصوص نمازتون ... بوی خوش موقع نماز خیلی حس نزدیکی به خدا رو تداعی می کنه -برا من که خیلی موثره، مخصوصا عطر گل محمدی- قبل از شروع نماز گفتن اعوذ بالله من الشر الشیطان الرجیم خیلی توو تمرکز حواس موثره ... توجه به معانی نماز به همراه توجه به قرائت نماز از لزومات نماز هست ولی به نظرم متمرکز کردن حواس روی اونها خودش مانع حضورقلب میشه .. به نظرم در عین رعایت اینها باید حرف دلت رو به خدا بگی . مثلا وقتی میگی رب العالمین باید با تموم وجود درستیش رو حس کنی و ا اون حس بگی یا وقتی میگی -آخر سوره ی حمد- و نه گمراهان واقعا از گمراه بودن بترسی و با جود اون ترس اینو بگی و خیلی چیزهای دیگه که انشاالله خودتون می دونین ... توو قنوت نماز استغفار کردن و ابراز پشیمونی -واقعی و قلبی- از اعمال گناه و اشتباهی که انجام شده خیلی احساس خوبی به انسان میده ... ذکر رکوع خیلی تاکید شده که حتما کامل بخونیدش و اینکه برای ایستادن ها و حرکات تووی نماز تمانینه داشته باشین و عجله نکنین ... بستن چشم موقع نماز یه راه دیگه برای تمرکز حواسه که من هم خودم همیشه با چشم های بسته نماز می خونم ... نمادی از الله که میگین خیلی نکته ی مهمیه ... من خودم یه جانماز برای خودم درست کردم و اسم "الله" رو روش با هویه انداختم . می دونم اینی که میگین خیلی تاثیر داره ... بعد از تموم شدن نماز بلافاصله از سجاده بلند نشیم و با خوندن یه دعا و گفتن چندتا ذکر به خودمون اجازه بدیم تا تاثیرات نمازی که خوندیم رو حس کنیم . منظورم حس سبکی و حس پروازیه که بعد از نماز پیدا می کنیم، انگار از یه سفر برگشتیم ... یه توصیه به منتظر مهدی : اگر در قنوتتون دعای فرج و سلامتی مولی رو بخونین نمازتون بیشتر اوج میگیره -انشالله- تووی نماز قشنگتون برای ماهم دعا کنین برا مولی که مطمئنم دعا می کنین ...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك راهكار براي كسب توفيق نماز شب | علی 110 | 0 | 1,953 |
۲۴/مهر/۹۷ ۱۴:۴۰ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| نماز شب؛ اين را بخوانيم كه إنشاءالله بعدش خودش را بخوانيم | علی 110 | 0 | 1,648 |
۲۴/مهر/۹۷ ۱۳:۵۰ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| با نماز های قضایم چه کنم؟ | Ramin_Ghn | 25 | 23,303 |
۲۲/مرداد/۹۵ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|
| آثار تضییع نماز | باران | 36 | 24,942 |
۱/اسفند/۹۴ ۰:۲۰ آخرین ارسال: Anti gods |
|
| برخی شرایط مورد قبول واقع شدن نماز (بسیار قابل تأمل)!!!!!!!! | علی 110 | 1 | 3,070 |
۲۱/بهمن/۹۴ ۹:۴۶ آخرین ارسال: مخلوق |
|
| کیفیت نماز | حضرت عشق | 1 | 2,442 |
۱۷/دی/۹۴ ۴:۵۹ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| یک نماز امام زمانی | قبیله منتظر | 0 | 1,875 |
۷/آذر/۹۴ ۲۳:۵۵ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|