کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شناخت اسلام جدید، به نبوت کارگردانان سریال‌های ویژه‌ی ماه مبارک رمضان!
۱۱:۰۴, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
(۹/شهریور/۹۰ ۱۰:۲۴)am_po نوشته است:  
(۹/شهریور/۹۰ ۲:۲۲)ali_tavanaie نوشته است:  افتضاح بود این سریال.
آقا وقتی مراجع می گن مرگ مغزی زنده است ، حق ندارید بکشیدش ، حتی اگر خانوادش پول ندارن کمک کنید زنده نگهش دارند ،حکم جون یک مسلمون در میونه ، بعد اینجا توی سریال های ما یاد می دن آدم بکشیم ، قتل عمد بکنیم ، آخه آموزش قتل عمد حکمش چیه؟ باید نویسنده و کارگردان و ناظر و موید این سریال رو نقره داغ کنند.

دوست عزیز به اینکه سریال 5 کیلومتر تا بهشت یک کار در سطح بسیار پایین از لحاظ دینی و فرهنگی بود اصلا کاری نداریم چون حتی ارزش بحث کردن هم نداره ولی در مورد بیمار مرگ مغزی کمی دچار سوء برداشت شده اید . بیمار مرگ مغزی زنده نیست زیرا به دلایلی در شرایط خاص به علت نرسیدن اکسیژن به مغز تمام بافت مغز کارایی خود را از دست داده و این حالت قابل بازگشت نیست.
در اینکه خداوند شفا دهنده و قادر مطلق هیچ شکی نیست اما تا الان طی گذشت نزدیک به یک قرن از زمان کشف اولین بیمار مرگ مغزی در آمریکا تا الان حتی یک مورد برگشت از این حالت در هیچ کجای دنیا گزارش نشده است. با یک گشت و گذار کوچیک تو اینترنت چه در سایتهای فارسی و چه در سایتهای انگلیسی میتونید نتیجه رو ببینید.
اینکه کدام مرجع تقلیدی چنین فتوایی داده هم جای سوال داره ! چون حداقل من یکی به چنین موردی در علم پزشکی برخورد نکردم!!اگر کسی چیزی میدونه به ماهم بگه .
مرگ مغزی با کما بسیار متفاوته و کسی که در کما قرار داره حق گرفتن حیات رو ازش ندارن چون موارد زیادی بودن و هستن که از کما برمیگردن و آسیب مغز معمولا تا حدی است که بعد از گذشت زمان قابلیت باز سازی خود را دارد.
اما اینکه در این سریال اینطور نشان داده شد که یک خانواده فقیر 20 سال از کسیکه تو کماست و بعد هم مرگ مغزی شده اون هم باز به مدت طولانی نگهداری کردن واقعا نشان دهنده به سخره گرفتن و زیر سوال بردن شعور بیننده است. چون مرگ مغزی از زمان اعلام شدن و به نتیجه رسیدن حتی با وجود دستگاههای حیاتی به زودی خواهد مرد و این حالت اصلا طولانی نخواهد شد. زمان دقیق رو نمی دونم ولی امکان نداره بیماری حتی 6 ماه در حالت مرگ مغزی دوام بیاورد.
پس فکر میکنم اینکه میگید مراجع فتوا دادن در مورد مرگ مغزی نبوده !!! بلکه منظور ایشان کما بوده است که پزشک حق کشتن بیمار را در این حالت ندارد.
من در کتاب احکام جدید از نظر مراجع دیدم اگر اشتباه نکنم.
الآن هم برای نمونه از سایت آقای سیستانی ذکر می کنم:
سؤال :
آيا جدا كردن دستگاه از بدنى كه مرگ مغزى صورت گرفته ، گرچه حركات قلبى ، عروقى و تنفسى با آن صورت مى گيرد ، جائز است يا خير ؟
جواب :
جائز نيست ·

شما نظر مرجعتون رو می تونید جستجو کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، am_po ، Amir
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شناخت اسلام جدید، به نبوت کارگردانان سریال‌های ویژه‌ی ماه مبارک رمضان! - دل خسته - ۹/شهریور/۹۰ ۱۱:۰۴
استفتاءات مرگ مغزی - دل خسته - ۱۰/شهریور/۹۰, ۱۷:۴۰

پرش در بین بخشها:

بالا