|
شبکه ماهواره ای «فارسی 1» و اهداف آن
|
|
۹:۵۲, ۱۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز تحاجم فرهنگی از زمان آدم بوده.
انسانها میل به اینکار ها را دارند. برای هدایتشان نباد مقابلش ایستاد باید در کنارشان و از ابزارهای جاری استفاده کرد. وقتی صدا و سیما فیلمها درپیت پخش میکنه کسی جذبش نمیشه. چون کساییکه این فیلمها را میسازند هیچ هدفی غیر از هدر دادن وقت ببینندگان ندارند. شما یک نگاهی به فیلم ماتریکس بکنید! چقدر زیبا ساخته است. تمام مفاهیم مورد نظرش را به شما القا میکنه. حالا فکر کن اگر میخواست این صدا و سیما این فیلم را بسازد!!!!! از مفاهیم که سر در نمیاورد چنان افتضاهی به بار می آمد که هر کی این فیلم را میدید حالش به هم میخورد. مبارزه در زمانهای مختلف، شیوه های مختلفی داره. یکی از شیوه هایی که امروزه میتوان از آن سود جست اینه که اول بگو ما با تو موافقم بعد نظریات خودتو بهش بگو. یادمه یکی از آشنایان میگفت این فیلم Arival تبلیغ سوء خود شیطان است تا بیشتر نشانه های اونو بشناسیم. من گفتم آره ممکنه درست بگی ممکنه هدفش این باشه ولی ذهن خداجوی من میگه که این تبلیغ شیطانی را ببین و از اون دوری کن. پس حالا که تو نشانه های شیطان را فهمیدی سعی کن توی این دسته قرار نگیری و نگذاری کسی هم قرار بگیرد. این فرد خیلی راحت این موضوع را قبول کرد. چون توی هیچ جبهه تدافعی نرفت. این یک روش روانشانسی است که اونها این رو خوب میدونند و در فیلما، روشها و ... استفاده میکنند. ولی ما فقط بلدیم سینه ستبر کنیم و بگیم همینی که من میگم. اگر تو غیر از این میگی پس دشمن خدا هستی؟ دقیقا حرف بوش که یا با ما هستید و یا دشمن. سعی کنیم افرادی که دارند منحرف میشوند را دریابیم نه افرادی که روح خودشونو فروخته اند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| طرح نفوذ از درون با شبکه های ماهواره ای مذهبی (بحث و بررسی) | وحید110 | 16 | 20,205 |
۱/آذر/۹۳ ۶:۰۴ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| بررسی پیامدهای گسترش شبکههای ماهوارهای فارسیزبان بر هویت | mahdy30na | 11 | 5,290 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۱ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| آیا صراط "شبکه ی ماهواره ای امام حسین" مستقیم است ؟؟؟ | آدم | 15 | 13,477 |
۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۱۸ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| درخشش شبکه های ماهواره ای فارسی زبان در شب اربعین | عبدالرحمن | 2 | 2,239 |
۴/دی/۹۲ ۱۰:۵۷ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| انجمن حجتیه در شبکههای ماهوارهای | عبدالرحمن | 5 | 4,387 |
۲۷/مهر/۹۲ ۲۰:۱۳ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| شبکه ماهواره ای زمزمه | K-1 | 12 | 8,887 |