|
راه تشرف به امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، از تشبه مي گذرد
|
|
۱۵:۱۷, ۲۴/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۸۹ ۲۰:۵۹ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک تشرف خدمت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و توصیه حضرت به اینکه:آقاي عزیز! دیدي و سیر را تماشا کردی، این طور باشید و این جوري بشوید تا ما به سراغ شما بیاییم مردي از دانشمندان در آرزوي زیارت حضرت بقیت الله بود و از عدم توفیق رنج می برد. مدت ها ریاضت کشید و در مقام طلب بود. در نجف اشرف میان طلاب حوزه علمیه و فضلاي آستان علویه معروف است که هر کس چهل شب چهارشنبه مرتباً و بدون وقفه و تعطیل، توفیق پیدا کند که به مسجد سهله رود و نماز مغرب و عشاي خود را آنجا بگزارد، سعادت تشرف نزد امام زمان علیه السلام را خواهد یافت و این فیض نصیب وي خواهدشد. مدت ها در این باب کوشش کرد و اثري از مقصود ندید. سپس به علوم غریبه و اسرار حروف و اعداد متوسل شد و به عمل ریاضت در مقام کسب و طلب برآمد، چله ها نشست و ریاضت ها کشید و اثري ندید. ولی به حکم آنکه شبها بیدار مانده و در سحرها ناله ها داشت، صفا و نورانیتی پیدا کرد و برخی از اوقات برقی نمایان میگشت و بارقه عنایت، بدرقه راه وي می شد. حالت خلسه و جذبه به او دست می داد حقایقی می دید و دقایقی می شنید در یکی از این حالات او را گفتند: دیدن تو و شرفیابی خدمت امام زمان علیه السلام میسر نخواهد شد، مگر آن که به فلان شهر سفر کنی. هر چند این مسافرت مشکل بود، ولی در راه انجام مقصود، آسان نمود پس از چندین روز بدان شهر رسید و در آن جا نیز به ریاضات مشغول گردید و چله گرفت، روز سی و هفتم یا سی و هشتم به او گفتند: الآن حضرت بقیت الله، امام زمان علیه السلام در بازار آهنگران، در دکان پیرمردي قفل ساز نشسته است، هم اکنون برخیز و شرفیاب باش بلند شد و به طوري که در عالم خلسه خود دیده بود، راه را طی کرد و بر در دکان پیر مرد رسید و دید حضرت امام عصر علیه السلام آن جا نشسته اند و با پیر مرد گرم گرفته و سخنان محبت آمیز می گویند، چون سلام کردم، جواب فرمود و اشاره به سکوت کردند، اکنون سیري است، تماشا کن در این حال دیدم پیرزنی را که ناتوان بود و قد خمیده داشت، عصا زنان، با دست لرزان، قفلی را نشان داد گفت : آیا ممکن است براي خدا این قفل را به مبلغ « سه شاهی» از من خریداري کنید، که من به سه شاهی پول احتیاج دارم، پیر مرد قفل ساز، قفل را نگاه کرد و دید قفل، بی عیب و سالم است گفت: اي خواهر من! این قفل «دو عباسی» ارزش دارد زیرا پول کلید آن بیش از ده دینار نیست، شما اگر ده دینار به من بدهید من کلید این قفل را می سازم و ده شاهی قیمت آن خواهد بود. پیر زن گفت: نه مرا بدان نیازي نیست، بلکه من به پول آن نیازمندم، شما این قفل را سه شاهی از من بخرید من شما را دعا می کنم پیرمرد با کمال سادگی گفت: خواهرم! تو مسلمان، من هم دعوي مسلمانی دارم، چرا مال مسلمان را ارزان بخرم و حق کسی را تضییع کنم، این قفل اکنون هم هشت شاهی ارزش دارد من اگر بخواهم منفعت ببرم به هفت شاهی خریداري می کنم، زیرا در دو عباسی معامله بی انصافی است بیش از یک شاهی منفعت بردن، اگر می خواهی بفروشی، من هفت شاهی می خرم و باز تکرار می کنم که قیمت واقعی آن دو عباسی است، من چون کاسب هستم و باید نفع ببرم یک شاهی ارزان خریده ام شاید پیرزن باور نمی کرد که این مرد درست می گوید، ناراحت شده بود که من خودم می گویم، هیچ کس به این مبلغ راضی نشد، من التماس کردم که سه شاهی خریداري کنند، زیرا مقصود من با ده دینار انجام نمی گیرد و سه شاهی پول احتیاج من است، پیر مرد هفت شاهی پول به آن زن داد و قفل را خرید !چون پیر زن بازگشت، امام علیه السلام مرا فرمود: آقاي عزیز! دیدي و سیر را تماشا کردی، این طور باشید و این جوري بشوید تا ما به سراغ شما بیاییم، چله نشینی لازم نیست، به جفر متوسل شدن سودي ندارد، ریاضات و سفرها رفتن احتیاج نیست، عمل نشان دهید و مسلمان باشید تا من بتوانم با شما همکاري کنم، از همه این شهر من این پیر مرد را انتخاب کرده ام، زیرا این پیر مرد دین دارد و خدا را می شناسد، این هم امتحانی که داد، از اول بازار این پیرزن عرض حاجت کرد و چون او را (محتاج و نیازمند) دیده اند، همه در مقام آن بودند که ارزان بخرند و هیچ کس، حتی سه شاهی نیز خریداري نکرد و این پیرمرد به هفت شاهی خرید هفته اي بر او نمی گذرد مگر آن که من به سراغ او می آیم و از او تفقد می کنم. منبع:کتاب کیمیای محبت(زندگينامه مرحوم شيخ رجب علي خياط)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
راه تشرف به امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، از تشبه مي گذرد - Seyed Mohsen - ۲۲/دی/۸۹, ۲۰:۱۴
RE: راه تشرف به امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، از تشبه مي گذرد - Seyed Mohsen - ۲۴/دی/۸۹ ۱۵:۱۷
RE: راه تشرف به امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، از تشبه مي گذرد - Seyed Mohsen - ۲۵/دی/۸۹, ۲۰:۵۲
RE: راه تشرف به امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، از تشبه مي گذرد - zarati313 - ۱/بهمن/۸۹, ۰:۴۸
RE: راه تشرف به امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، از تشبه مي گذرد - مجنون الحسین - ۱۳/تیر/۹۰, ۱:۴۷
RE: راه تشرف به امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، از تشبه مي گذرد - فدک زهرا - ۲۲/بهمن/۹۰, ۲۲:۳۷
RE: راه تشرف به امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، از تشبه مي گذرد - DRiVeR - ۳۱/شهریور/۹۲, ۱۷:۵۵
چه كنيم كه شايستة ديدار امام زمان(علیه السلام) شويم؟ - علیرضا110 - ۲۱/مهر/۹۰, ۱۹:۲۲
RE: چه كنيم كه شايستة ديدار امام زمان(علیه السلام) شويم؟ - ثارالله - ۲۱/مهر/۹۰, ۱۹:۴۶
RE: چه كنيم كه شايستة ديدار امام زمان(علیه السلام) شويم؟ - ali-y - ۲۱/مهر/۹۰, ۲۱:۰۱
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| داستان تشرف مرد صابونی (بسیار خواندنی) | Seyed Mohsen | 47 | 16,864 |
۱۰/مهر/۹۶ ۲۳:۵۵ آخرین ارسال: سعدی |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,854 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,328 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,330 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 12,032 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!! | علی 110 | 15 | 14,363 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۶ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| **دعا برای امام زمان "عج الله تعالی فرجه الشریف"** | عبدالرحیم | 2 | 2,214 |
۱۰/تیر/۹۳ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: aboutorab |
|