کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.31 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع دانلود موسیقی
۱۶:۳۶, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:دست شما درد نکنه که دارید آهنگ های اسلامی رو جای غیر اسلامی تبلیغ میکنید در اصل کار خوبیه اما نمیدونم آهنگ های زبان انگلیسی (بی معنا) دیگه چه صغیه اییه که تو این پست گذاشتید من چندتاشو دانلود کردم دیدم اصلا بدرد من یکی که نخورد
به نظرم اگه می خواهید آهنگ بزارید یا در باره ی مقاومت اسلامی عربی (همینای که در مورد حزب الله و حماس خوندن)باشه و یا در مورد مناسبت های اسلامی باشه .
بقیه آهنگ ها فکر نکنم اون اثر اسلامی دینی لازم رو داشته باشه
خلاصه این نظر شخصی بنده بود شاید مورد مذاق شما نباشه اما سعی من در بهتر شدن پست بود با این آهنگ های بی معنا معلوم نیست کار این پست به کجا میرسه شاید هم بعدا آهنگ های لیدی گاگا و ...... به عنوان اسلامی از این جا سر در بیارن

دوست عزیز دلیل نمیشه چون متن ترانه به یه زبان دیگه است، و شما اون زبان رو نمیفهمی اون آهنگ رو "بی معنی" خطاب کنید...

همین آلبوم هر جا که تو باشی سامی یوسف یا آلبوم الحمدلله اثر پدیده جدید موسیقی اسلامی ماهر زین پر از مضامین الهی و عرفانیه......خوشبختانه متن انگلیسی و ترجمه فارسی این ترانه ها موجوده روی اینترنت....خواهشا قبل از افاضه نمودن یه سرچی بکنید بعد سامی یوسف و ماهر زین و .... رو با لیدی گاگا قیاس کنید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، mrfarzadj
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
نواهای ویژه ماه رمضان - Amir - ۱۳/مرداد/۹۰, ۱۸:۰۵
RE: صدای بیداری ( موزیک اسلامی ) - InsomniAc - ۳۰/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۶
تاپیک جامع دانلود موسیقی - 313rahro - ۱۵/شهریور/۹۳, ۱۱:۱۸

[-]