کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با شیطان پرست بودن سبک های راک و متال موافقید؟
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال
۰:۰۸, ۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۳ توسط anti.)
شماره ارسال: #1
آواتار
درود بر تمامی عزیزان...

این تاپیک ایجاد شد که درباره مباحث و موضوعاتی که در باب این سبکها میگنجد بحث شود...

شبهات از شما،جواب از من...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.P.H ، Admirer ، Nazanin ، JohnShepard ، amirafgar

آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۴۶, ۵/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۵ ۲۲:۳۳ توسط A.N.P.X.)
شماره ارسال: #131

(۳/شهریور/۹۳ ۱۹:۲۶)aramice نوشته است:  من تقریبا کل بحث هایی رو که اینجا شده بود رو خوندم و دلایل اکثریت رو می پسندم.
اما خطاب به اون عزیزانی که متال و راک رو تماما شیطانی میدونن:
اصولا یک مشکل تو کشور ما وجود داره و اون هم بیش از اندازه تعصبی برخورد کردن هستش. کسانی که زیادی تعصبی برخورد میکنن هیچوقت از نظر خودشون کوتاه نمیان و هرچقدر دیگران هم براشون دلیل بیارن به خرجشون نمیره. در مورد راک و متال (خصوصا متال) نظرات تعصبی زیادی میبینیم. حالا یا یه عده کاملا ضد متال و راک هستن و کاملا اونا رو بد میدونن و یه عده دیگه هم اینقدر روی متال تعصب دارن که هیچوقت قبول نمیکنن خیلی از گروه ها در این دو سبک بیشتر از حسنشون ضرر دارن.
کلا سرتون رو درد نیارم من خودم از طرفدارای متال هستم ولی برای خودم محدودیت هایی هم قائلم. مثلا من رو اگه به مرگ هم تهدید کنن هیچوقت به آهنگ های مریلین منسون، اسلایر (ربط مستقیمی به جنسیتم داره)، بارزام و کلی دیگه گوش نمیدم چون نه اعصابم رو از سر راه آوردم، نه از معنی آهنگاشون خوشم میاد، نه خود اعضای بند رو قبول دارم، نه عقایدشون رو میپسندم و کلی دلایل دیگه. اما این دلیل نمیشه که بگم خب حالا چون اینا بدن پس کل سبک متال بده.
گروه های پاور متال و سمفونیک متال زمین تا آسمون با بلک متال و دث متال و آلترناتیو متال (مریلین منسون بیشتر منظورمه) فرق دارن. البته این گروه ها هم خالی از اشکال نیستن و گروه های نخاله هم توشون هست اما اکثریت رو میگم.
مثلا برای نمونه شما Blind guardian رو در نظر بگیرید. یک گروه سبک پاور متال باسابقه که من تا امروز هیچ چیز ضد خدایی در آهنگ هاشون ندیدم. البته به سبکشون هم خیلی ربط داره چون دوستان حرفه ای در این خصوص میدونن که پاور متال فانتزی خونه. یکی از بهترین نمونه های این سبک که خیلی هم معروفه آهنگ the bard's song (in the forest) هستش. البته سبک این آهنگ بیشتر ملودیک پاور متال با چاشنی سمفونیکه (چون دوتا ساز بیشتر نداره) و تقریبا یه استثناست اما این گروه شبیه این آهنگ کلی دیگه هم داره. اگه دوستان میخواستن بازم معرفی میکنم. حتی آهنگ های اسپید متال و پراگرسیو و حتی هوی متالشون هم موردی نداره. یه آهنگ هم هست که درباره ی چارلز اول خوندن که کاملا سمفونیک ه و همینطور آلبومی که برپایه ی کتاب سیلماریلیون استاد تالکین ساخته شده فوق العادس.
البته این رو هم بگم که blind guardian علاوه بر اینکه بهترین گروه پاور متال حال حاضر هست در کنار چندتا گروه دیگه تقریبا یک استثنا بین کل گروه های سبک متال حساب میشه که تا حالا اشعارش وارد شیطان پرستی و چیزهای دیگه نشدن.

گروه بعدی Nightwish هست. یک گروه سمفونیک متال خالص که البته جزو گروه های پاور متال هم حساب میشه. توی آهنگ هاشون بجای کیبورد از پیانو استفاده میکنن و به جای گیتار اصلی بیشتر روی آرشه و باس تمرکز دارن و توی یک سری از آهنگ هاشون (تقریبا کل آلبوم جدیدشون) از گروه های سمفونیک و ملودیک و کر استقاده میکنن که همه ی اینا ترکیب فوق العاده ای رو به آهنگ هاشون میبخشه و اونا رو از حالت معمول و خشن آهنگ های متال در میاره و بیشتر به سمت ملودیک و سمفونیک و تا حدی پاور متال میاره. چون ووکالشون زن هستش ازشون آهنگ معرفی نمیکنم ولی با یه سرچ ساده آهنگ هاشون رو میشه پیدا کرد. معنی های آهنگ هاشون فوق العادس. به دوستانی که میتونن به صدای زن گوش بدن (خانم ها) لیریک هاشون رو به شدت توصیه میکنم.

به جز این دوتا گروه، گروه های دیگه ای هم هستن که انگ شیطان پرستی تا الان بهشون نمیچسبه. مثل sinbreed و sabaton و هلووین (تاحدی). البته دوتا گروه اول بیشتر از ده سال از تاسیسشون نمی گذره و جلوی گروهی مثل blind guardian با سی سال سابقه و یک سری دیگه خیلی به حساب نمیان.
اینجور نمونه ها بین گروه های راک هم هستن. درواقع خیلی بیشتر از متال.

درکل امیدوارم این پست من (که زیادی طولانی شد) تعصبی نبوده باشه و امیدوارم (هرچند کم) مفید واقع بشه.
به نام خالق هستی
من هم تا حدودی با نظر شما موافقم.البته اینکه ریشه موسیقی امروزی حالا متال و راک و پاپ نداره شیطانی بوده شک ندارم اما همونطور گفتم ابزار هالیوود مثل شمشیر دولبه عمل میکنه و در طول سال ها گروه هایی پیدا شدن که مخالف عقاید سیستم بودن مثل مگادث و سیستم اف ا داون.حتی بعضی گروه ها در یه برهه بهتر شدن مثل متالیکا اگر دقت کرده باشین دو البوم اول گروه بیشتر فضای اخرالزمانی داشت و ترویج افکار سیستم بود اما هرچه جلوتر رفتیم با اشعاری مثل Master Of Puppets و Welcome Home و Disposable Heroes و Justice For All به نوعی اشعار پخته تر وبهتر شد.سه گانه ی نابخشوده که کاملا ضد سیستم هست.اینکه ه سری طرفدرا تعصبی گفتن متالیکا بعد بلک مرد اینه اونا فقط دنبال ترش متال و هوی متال بودن و متاسفانه یه سری طرفدارها هستن که یه مشکل بزرگ دارن اونم اینه که توی یه زمانی گیر میکنن و دیگه نمیان بیرون مثلا الان طرفدارای متالیکا گیر کردن تو همون البوم بلک به قبل و بس.این مورد حتی تو گروه اناتما هم دیده شد که یه سری طرفدارا هم گیر کرده بودن تو زمانی که گروه تو سبک دوم متال فعال بود.طرفداری کلن چیز جالبی نیست تعصب میاره.به جای طرفدار یه چیز خاص بودن سعی کنن شنونده خوبی باشن و انعطاف پذیری بالایی داشته باشن.به نظر شخصی اتفاقا دو البوم لود و ریلود جزو بهترین کارهای متالیکا بود و اگر دقت کرده باشین هم ارم گروه تغییر پیدا کرد و هم اشعار ملایم تر و پخته تر شد.هارد راک هست باشه.زیبا که هست.یعنی میخوان بگن کارهایی مثل نابخشوده 2 ,until it sleep,king nothing,hero of a day,mam said ,low man's lyric یا شعری مثل مموری ریمینز که ضد شهرت و مشهور بودن هست بد و مضخرفه.برای همین من هیچوقت نه طرفدار گروه خاصی بودم نه سبک خاصی.من فقط طرفدار موسیقی زیبا و دلنشین هستم.همین و بس.هیچ به این هم فکر کردن اگر گروه میومد این دو البوم رو درفضایی با سبک هوی و ترش میساخت ممکن بود به همین زیبایی باشه یا نه؟گروهی مثل سیستم اف ا داون هم اولین البومش رو در فضایی خشن و الترناتیو متال ساخت اما اخرین البومش در فضایی به مراتب ملایمتر و الترناتیو راک ساخت که بسیار زیبا هم شد.در ضمن فلسفه ی یه گروه برام بسیار مهمه.اینکه یه سری میگن فلسفه گروه مهم نیست فقط زیبایی ظاهری که شامل همون تکنیکی بودن اهنگسازی و اشعار میشه مهم هست باهاشون کاملا مخالفم.وگرنه اگر اینطوری باشه مرلین منسون از لحاظ ظاهری کاراش استاندارد و خوبه ولی فلسفه پشت ترانه هاش جالب نیست.شما کنسرت این اقا رو برو ببین.
گروه نایت ویش کاراش زیباست اما فسلفشون مشکل داره شما کاور کار
رو ببین نماد جغد و چشم هست.OceanBorn
کارای گروه ویثین تمپیشن به مراتب بهتره یا گروه اونسنس.
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]