|
تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال
|
|
۰:۰۸, ۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۳ توسط anti.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درود بر تمامی عزیزان...
این تاپیک ایجاد شد که درباره مباحث و موضوعاتی که در باب این سبکها میگنجد بحث شود... شبهات از شما،جواب از من... |
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۶, ۵/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۵ ۲۲:۳۳ توسط A.N.P.X.)
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۳ ۱۹:۲۶)aramice نوشته است: من تقریبا کل بحث هایی رو که اینجا شده بود رو خوندم و دلایل اکثریت رو می پسندم.به نام خالق هستی من هم تا حدودی با نظر شما موافقم.البته اینکه ریشه موسیقی امروزی حالا متال و راک و پاپ نداره شیطانی بوده شک ندارم اما همونطور گفتم ابزار هالیوود مثل شمشیر دولبه عمل میکنه و در طول سال ها گروه هایی پیدا شدن که مخالف عقاید سیستم بودن مثل مگادث و سیستم اف ا داون.حتی بعضی گروه ها در یه برهه بهتر شدن مثل متالیکا اگر دقت کرده باشین دو البوم اول گروه بیشتر فضای اخرالزمانی داشت و ترویج افکار سیستم بود اما هرچه جلوتر رفتیم با اشعاری مثل Master Of Puppets و Welcome Home و Disposable Heroes و Justice For All به نوعی اشعار پخته تر وبهتر شد.سه گانه ی نابخشوده که کاملا ضد سیستم هست.اینکه ه سری طرفدرا تعصبی گفتن متالیکا بعد بلک مرد اینه اونا فقط دنبال ترش متال و هوی متال بودن و متاسفانه یه سری طرفدارها هستن که یه مشکل بزرگ دارن اونم اینه که توی یه زمانی گیر میکنن و دیگه نمیان بیرون مثلا الان طرفدارای متالیکا گیر کردن تو همون البوم بلک به قبل و بس.این مورد حتی تو گروه اناتما هم دیده شد که یه سری طرفدارا هم گیر کرده بودن تو زمانی که گروه تو سبک دوم متال فعال بود.طرفداری کلن چیز جالبی نیست تعصب میاره.به جای طرفدار یه چیز خاص بودن سعی کنن شنونده خوبی باشن و انعطاف پذیری بالایی داشته باشن.به نظر شخصی اتفاقا دو البوم لود و ریلود جزو بهترین کارهای متالیکا بود و اگر دقت کرده باشین هم ارم گروه تغییر پیدا کرد و هم اشعار ملایم تر و پخته تر شد.هارد راک هست باشه.زیبا که هست.یعنی میخوان بگن کارهایی مثل نابخشوده 2 ,until it sleep,king nothing,hero of a day,mam said ,low man's lyric یا شعری مثل مموری ریمینز که ضد شهرت و مشهور بودن هست بد و مضخرفه.برای همین من هیچوقت نه طرفدار گروه خاصی بودم نه سبک خاصی.من فقط طرفدار موسیقی زیبا و دلنشین هستم.همین و بس.هیچ به این هم فکر کردن اگر گروه میومد این دو البوم رو درفضایی با سبک هوی و ترش میساخت ممکن بود به همین زیبایی باشه یا نه؟گروهی مثل سیستم اف ا داون هم اولین البومش رو در فضایی خشن و الترناتیو متال ساخت اما اخرین البومش در فضایی به مراتب ملایمتر و الترناتیو راک ساخت که بسیار زیبا هم شد.در ضمن فلسفه ی یه گروه برام بسیار مهمه.اینکه یه سری میگن فلسفه گروه مهم نیست فقط زیبایی ظاهری که شامل همون تکنیکی بودن اهنگسازی و اشعار میشه مهم هست باهاشون کاملا مخالفم.وگرنه اگر اینطوری باشه مرلین منسون از لحاظ ظاهری کاراش استاندارد و خوبه ولی فلسفه پشت ترانه هاش جالب نیست.شما کنسرت این اقا رو برو ببین. گروه نایت ویش کاراش زیباست اما فسلفشون مشکل داره شما کاور کار رو ببین نماد جغد و چشم هست.OceanBorn
کارای گروه ویثین تمپیشن به مراتب بهتره یا گروه اونسنس.یا حق |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک جامع دانلود مداحی سنتی و روضه | only_y2d | 50 | 28,688 |