کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی ایرانی "سیاره میترا"
۱۹:۱۸, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام

(۲/مهر/۹۰ ۱۷:۰۴)Mosi34 نوشته است:  به نظر من که هیچ مشگلی نداره . ازتون خواهش میکنم بذارید روند بازی سازی ایرانی پیشرفت کنه .

خودمون میایم به بازیای ایرانی الکی گیر میدیم بعد میگیم چرا بچه های ما دارن بازی هایی مثل اساسین که مستقیم به امام زمان توهین میکنه یا بازی های دیگه کا با بدن های لخت یا نیمه لخت فحشا رو ترویج میده بازی میکنن

حالا به نظر تو دیدن بدن لخت یا شنیدن توهین به امام زمان بد تره یا یه اسم میترا و دیدن سیاره و تخیل و توهم توطعه

پس لطفا الکی به چیزی گیر ندین

اینو یادتون باشه همه خوبن مگه اینکه خلافش ثابت بشه چون تو دین مبین اسلام حتی سوء ضن داشتن الکی نسبت به کسی گناهه و چه برسه به تهمت زدن .

پس قبل از اینکه چیزی اثبات بشه برا خودتون گناه نتراشید . و یادتون باشه اینجا یه مکان عمومیه پس جائیه برای نتیجه های تحقیقات ما نه شک های ما پس اینجوری شایعه پراکنی نکنیم

معذرت میخوام اگه تند برخورد کردم ولی واقعا نمیتونستم آروم تر از این حرف بزنم

ممنون از نظرتون
من میگم ما که داریم بازی می سازیم از ابتدا بیاییم با مطالعه بیشتر بازی هایی بسازیم که هم آرمان های انقلاب و اسلام توش باشه و هم آرمان های ملی گرایی همراه با آیتمهای علمی - تخیلی .
الان امریکا کلی بازی سیاسی بر علیه ما و اسلام میسازه و ما هم که دست روی دست گذاشتیم و هیچی!
من نمیگم بیاییم کل بازی هامون رو اسلامی و دفاع مقدس کنیم ولی بهتره به جای مضامینی چون میترا - که مضمون خوبی نداره به نظر من - بیاییم بازی هایی از شخصیتهای اسلامی - ملی بسازیم.
توی جنگ نرم بهتر نیست ما که این همه زحمت میکشیم از اول بریم به سمتی که به سرنوشت سینما و تلویزیونمون دچار نشیم؟

(۲/مهر/۹۰ ۱۷:۲۷)رضا میزانی نوشته است:  علاوه بر اسم بازی ، شکل و شمایل شخصیتهای بازی هم مورد دارن . اگر قراره بازی ایرانی فرهنگ ایرانی هم داشته باشه مطمئناٌ از فرهنگ ایرانی فقط { میترا } رو داره اون هم به صورت غرض ورزانه
[به نظر من که هیچ مشگلی نداره . ازتون خواهش میکنم بذارید روند بازی سازی ایرانی پیشرفت کنه .

خودمون میایم به بازیای ایرانی الکی گیر میدیم بعد میگیم چرا بچه های ما دارن بازی هایی مثل اساسین که مستقیم به امام زمان توهین میکنه یا بازی های دیگه کا با بدن های لخت یا نیمه لخت فحشا رو ترویج میده بازی میکنن
]
با تشکر از نظرتون ولی سد اگر سوراخ داره همون اول باید سوراخ رو گرفت.

باهاتون موافقم Heart
خشت اول گر نهد معمار کج ---------- تا ثریا میرود دیوار کج
ما عادت کردیم که اول کار رو شروع میکنیم و میریم جلو بعد تازه یادمون می افته چقدر کارمون نواقص داره و تازه یاد اصلاحات و مسائل فرهنگی و عقیدتی و چه و چه می افتیم!
من نمیدونم ما توی همه چیز قله شدیم رفت و فقط میترا و مهر و آدم فضایی و اینا موند که اینم خدا رو شکر به فرجام رسوندیم!
توی این مملکت تا دلتون بخواد شخصیتهای تاریخی ملی و مذهبی داریم حتی اگر اینها رو هم مستقیم توی داستانهامون نیاریم میتونیم از اینها الهام بگیریم و شخصیتهای ملی جدید و جوان پسندی خلق کنیم که دیگه الگوی بچه های کوچیکمون بت من و اسپایدر من و .. نشوند.
امریکا با اینکه تاریخی نداره اما ببینید چطور شخصیتهای جدیدی بر اساس آرمان های امریکا میسازه و مردم جهان رو مجذوب خودش میکنه! اون وقت ما دنبال مضامین فضایی و .. اینا هستیم! Dodgy
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، Yaser_h2011
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
بازی ایرانی "سیاره میترا" - Maysam-1st - ۳۰/شهریور/۹۰, ۲۱:۱۵
RE: بازی ایرانی "سیاره میترا" - Maysam-1st - ۲/مهر/۹۰ ۱۹:۱۸
RE: بازی ایرانی "سیاره میترا" - persia - ۲۲/شهریور/۹۱, ۱۲:۱۶
RE: بازی ایرانی "سیاره میترا" - tmp.tmpo - ۲۰/شهریور/۹۱, ۲۳:۲۷