|
بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی
|
|
۲۱:۰۴, ۱۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
مسئولش اشتباه کرده و بش مجوز داده
ایا ما هم باید همین کار رو بکنیم؟ در ضمن کی گفت شما ماسون می شید ما می گیم داره فراماسونری تبلیغ می کنه (البته نظر من نیست در جواب به دوستمون که میگه دارید تهین می کنید) در ضمن برای شمای جوون کار زیاده فقط باید بخوای و از پشت کامپیوتر بلند شی من خودم شبا می رم باشگاه بدن سازی و از ورزش لذت می برم در مواقع تعطیل رفتن به شمال و استفاده از هوای دلپذیر اون نمی دونی چه صفایی داره اگه نتونستی با رفیقت برو تو پارک بشین و باش حرف بزن اگه مشکلت کاره و در امد زندگیه نمی دونم مدرسه برا چی ساخته شده شما می ری درس می خونی ودر اینده شغل ابرو مند پیدا می کنی اگر مدرسه نرفتی بازم راه برای کار زیاده شاگرد کار شدن ببین بهونه الکی نیار دیگه تقسیر جامعست بپزیر تقسیر خودمه که نمی رم سراغ کار یا سرگرمی های مفید تر امید وارم از حرفام ناراحت نشده باشی اما فکر می کنم که شدی اما منم یکی مثل خودتم گیمر اما سعی می کنم کم ترکش کنم و به زندگیم به چسبم چون تو اخرت نمی گن برای هر بازی که کردی 70تا صواب بردی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعمال محدودیت برای دسترسی به بازی کلش آف کلنز | tedy | 1 | 1,277 |
۱۸/بهمن/۹۵ ۲:۱۶ آخرین ارسال: soosisasa |
|
| نگاهی به پروژه عادی سازی روابط نامشروع در سری بازیهای Fallo | vahrakan | 0 | 1,610 |
۷/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۵۳ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند | m.hossein | 75 | 47,644 |
۱۸/فروردین/۹۵ ۱:۵۳ آخرین ارسال: anti ignorance |
|
| کلیپ بازی شیطانی (کلش آف کلنز )- استاد رائفی پور | 313rahro | 14 | 11,170 |
۲۰/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۴ آخرین ارسال: soora |
|
| چند تا بازی شیطانی کرده اید؟ | hadi22 | 14 | 6,436 |
۱/تیر/۹۴ ۱۶:۲۹ آخرین ارسال: fahim |
|
| بازی شیطانی Resident Evil 6 نمادهای ضد اسلام و مبارزه با خدا | mehrdad_libra | 13 | 11,588 |
۷/تیر/۹۲ ۱:۲۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| فراخوان برای ساخت بازی "منجی" | hsmoa | 71 | 25,889 |
۹/فروردین/۹۲ ۱۵:۳۸ آخرین ارسال: محب الزهرا |
|