کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی
۲۲:۵۰, ۱۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #64

(۱۷/مهر/۹۰ ۱:۵۲)Mohammad Trust نوشته است:  خجالت داره، فقط همین.

داداش داری به شعور منی که 5 ساله بازی میکنم توهین میکنی. از این متنا خیلی زیاد خوندم. هر چیزی که بود رو نمیشه به ماسون ربط داد. دیگه خیلی مسخره شده.

من تا حالا یه ریال واسه این بازی خرج نکردم و فقط اوقات بیکاری بازی کردم. بنده اگه بیکار باشم میشیم روزی 24 ساعت بازی میکنم و این مشکل از من نیست که بازی میکنم، از جامعس که واسه من جوون کار نیست.

نه به درسم لطمه میخوره ، نه به دینم و . . .

بازی تایید شده از وزارت فرهنگه، به کسی میخوای اشکال بگیری ، به شعور کسی توهین کنی، به اون مسئولش بکن که دست خودش تو هیمن کاسس، مسئولشم یه آخونده. دیگه اسم نبرم.

برو بازی های ساخت ایران آنلاین رو ببین ، یه مشت صفینه و از این چیزاست، لابد اونا هم ماسونی هستن و . . .
موجود فضایی همون موجوات ماسونی توی فیلم آواتار هستن.

امیدوام این پست پاک نشه ، پاک بشه دیگه توی این سایت نمیام.

بنده حدودا 10 سال کارم گیم هستش. لطفا چیزیو که میخواید در موردش حرف بزنید، خوب تحقیق کنید.

بازی بتل فیلد رو بچه ها پست گذاشتن که ضد ایرانه ، هیچی نگفتم، چون واقعا درست گفتن ولی این جور چیزارو دیگه اینقدر نپیچونید.

الان یکی مثل من که 5 سال تراوین بازی کردم، ماسون شدم؟
یه چیز دیگه ، خیلی حرف ها هست که میشه در مورد حرف هایی که بعضی از دوستان از روی نا آگاهی زدن زد، ولی فکر کنم زیاد لازم نباشه، چون این طوری که معلومه بعضیا خودشون رو بخواب زدن، ادمی که خودشو به خواب بزنه، نمیشه بیدارش کردد.

یا حق

در اینکه مملکت ما کوتاهی میکنه هیچ شکی نیست
چه از نظر اشتغال چه تفریحات سالم چه صداسیما چه...

ولی اینی که شما میفرمایید 5ساله بازی میکنید 1 اشکال عمده داره اونم اینه که 5 سال دیگه متوجه میشید چه کلاهی سرتون رفته
منظورم این نیست که فراماسونو و... میشید چون من به شخصه بهش اعتقاد ندارم ولی چند سال بعد به خاطر عمری که بیهوده هدر دادید خیلی پشیمون میشید دقیقا مثل من
پس بهت پیشنهاد میکنم این دعا رو زیاد بخونی تا از شر هرچی بازی مسخره راحت بشی(نیست خودم اصلا بازی نمیکنمBig Grin)

"اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم و اکرمنی بنور الفهم"

ولی جدا از شوخی جواب میده
یاعلی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدجواد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - revenger - ۱۷/مهر/۹۰ ۲۲:۵۰