|
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
|
|
۳:۴۴, ۱۸/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۸۹ ۳:۵۰ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من الان حدود 2 ماه هست که مستند ظهور رو دیدم .
و تا حالا 2 بار این مستند رو نگاه کردم ضمن اینکه بهم کمک کرد تا اطلاعات خوبی رو از دنیای پیرامون بگیرم به خصوص اینکه من در حال حاضر امریکا هستم اما مشکلی که فکر میکنم برای خیلی ها ایجاد کرده این هست ذهن همه رو به خودش مشغول کرده. بعد از دیدن این مستند دلم میخواست به خیلی ها این مستند رو معرفی کنم تا همه آگاه بشن بفهمن چه خبره تا خودشون رو از این سیستم نجات بدن. من کلا هیچ وقت فیلم های هالیودی نگاه نمیکردم چون فقط خشونت و تاریکی رو به تصویر میکشه و هیچ وقت هم علاقه ای به موزیک خارجی نداشتم و خیلی از خواننده های معروف رو هم نمیشناختم . مثل همین لیدی گاگا رو هم وقتی اومدم آمریکا فهمیدم چه خواننده معروفیه! ولی از وقتی که مستند ظهور رو دیدم ذهنم نسبت به مسائلی که در فیلم مطرح شده خیلی مشغول شده طوری که زندگی روزمره منو تحت الشعاع قرار داده.و در اینترنت هم بیشتر دنبال مطالب پیرامون مستند ظهور میگردم. دست یابی به حقیقت خیلی خوبه به شرطی که با روش درست انجام بشه. نباید به خاطر تحقیق راجب اینجور مسائل تا حدی پیش بریم که بخواییم موزیک ها ی حرام یا فیلم های هالیوود رو موشکافی کنیم که بفهمیم آرم ماسونی داره یا نه ! از اول تا آخر همش ماسونی . انچه که عیان است چه حاجت به بیان است اگه کسی مطمئن هست که در این راه ضربه نمیخوره خب میتونه تحقیق کنه. من تا حالا فیلم ارباب حلقه ها رو ندیدم اما مضمونش رو با چیزهایی که در اینترنت خوندم فهمیدم. ولی از روی حس کنجکاوی دلم میخواد ببینم اما الان پیش خودم میگم چه دلیلی داره که من بخوام یک فیلم ماسونی رو نگاه کنم؟ که مثلا اطلاعاتم بالاتر بره. فکر کنم تا اون حدی که باید از ماسون و ... میفهمیدم فهمیدم دیگه بیشتر از این بهش احتیاج ندارم به جاش در یوتیوب یک مستند قرآنی یا به قرائت قران گوش میدم .این بیشتر بهم کمک میکنه .و من رو به آرامش میرسونه. برادران این راه(فکر کردن و تحقیق کردن بیش از حد راجب ماسون ها) خطرناکه مراقب باشین تو این راه ضربه نخورین.البته شاید برای شما اینطوری نباشه چون شما مرد هستین ولی برای من که یک دخترم روحم از این موضوعات ضربه میخوره. ------------- راستی مستند ظهور فقط 20 درصد از قضیه رو شرح داد. خیلی چیزا هست که غیر قابل تصویر کشیدن هست و برای همه عموم قابل درک نیست. به عنوان مثال یکی از این موضوعات که جانوران انسان نما هستند.که حقیقتا وجود دارند. انسان هایی که با فروختن روحشان به شیطان مسخ میشن و تبدیل به حیوان میشن.نمونه اش هم بوش و ملکه الیزابت.همه ما اینها رو به صورت انسان میبینیم اما بعضی ها هستن که اونها رو به شکل حیوانیشون میبینن.ولی اینها انقدر سیاست کثیفی دارن که شکل این جانورها رو در کتاب ها و کارتون های خیلی خیلی معروف وارد کردن .(این قضیه رو با جن ها اشتباه نگیرین . چون منظور جن ها نیستن . منظور انسان های که تبدیل به حیوان میشن و دیگه انسان نیستن) این قضیه باورش سخته ولی واقعیت داره میتونید اطلاعاتی رو از این سایت کسب کنید. davidicke.com راستی میدونید کلمه معروف yahoo یاهو به چه معنی هست؟ در دیکشنری حییم حتما نگاه کنید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,063 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| دروغی بزرگ در فیلم ظهور | ninjutsu | 192 | 100,131 |
۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: 028 |
|
| نظرسنجی سراسری درباره مستند ظهور | zamanidotreza | 2 | 2,581 |
۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۳۶ آخرین ارسال: zamanidotreza |
|
| سوال درباره ی فیلمهای مستند ظهور | antihollywood | 7 | 7,089 |
۷/فروردین/۹۱ ۳:۰۰ آخرین ارسال: Blank Mind |
|