|
فراخوان برای ترجمه سریال دوم عبدالله هاشم
|
|
۴:۴۸, ۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۸۹ ۱۹:۴۲)shia12 نوشته است: من فکر میکنم این فیلم ترجمه نشه بهتره چون که از صحنه های مبنذل هم در این فیلم ها استفاده شده که جایز نیست ترجمه شوداز اظهارنظر شما متشکرم.شما احیانا در بخش سانسور صداوسیما فعالید که خودتون رفتید دیدید و دیگران رو نهی می کنید؟ (۳۰/دی/۸۹ ۲۲:۱۷)بیداری اندیشه نوشته است: هم من و هم تعدادی از دوستان، هشدارهای زیادی دادیم در مورد این کار. اول ببینین آیا خیری در ترجمه اینکار هست. آیا مثل ظهور خیرش از شرش به مراتب بیشتره یا نه. بعد این همه وقت و انرژی بگذارین.والا شما و تعدادی دوستان هر وقت ما اومدیم ترجمه کنیم گفتید نکن.فاز 3 ترجمه شد به اونا هیچی نگفتید.کتاب الهی هم همینطور یکسری دیگه هم جالبتر.میگن خودمون بسازیم.هنوز که چیزی ازشون ندیدیم و فقط هدفشون انحراف افکار از هدف اصلی است فردا هم یکی دیگه میاد عبدالله هاشم رو ترجمه میکنه و شما یک کلمه هم نخواهید گفت.نمی دونم شاید فقط دوست ندارید در سایتتون غیر از شما کسی مستند ترجمه کنه؟ اگر اینطوره مستقیما بگید.من هدفم این بود از این فضای خوب نهایت استفاده بشه در نهایت می تونم بگم نه کسی رو مجبور کردم بیاد زیرنویس کنه.نه کسی رو مجبور به دیدن مستند عبدالله هاشم میکنم.بنده برای کسی تعیین تکلیف نمی کنم و برای مخاطب ارزش قائل میشم. یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,873 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| --=فراخوان جمع آوری تیم هک و امنیت برای عملیات بزرگ سایبری= | hacker313 | 3 | 2,370 |
۱۷/فروردین/۹۳ ۸:۳۷ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم | علائم ظهور | 116 | 89,319 |
۲۲/مرداد/۹۱ ۲:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|