کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 22 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
۱۱:۴۸, ۱۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
ممنون دوست عزیز m.shirazi80
حق مطلب رو ادا کردین. من الان نزدیک به یکسال و نیم هست که دارم روی مطالب ظهور تحقیق میکنم. کوچکترین جایی که نسبت به درستیش شک داشتم. الان هارد من پر شده از مستندات. بگم 40 گیگ گزاف نگفتم. چرندیات دور خودم جمع نکردم. همگی به درد بخور. اما چند ماهی هست که رویه خودم رو عوض کردم. این همه دشمن شناسی و ماسون شناسی کافی نیست؟ هالیوود و موزیک و سیاستمداران غرب و جامعه علمی و دانشگاهی و صنعت سرگرمی و صنعت غذا و تغذیه و ... مثل روز روشنه حقیقت. اصلا این همه دشمن شناسی باید به جایی ختم بشه. برگردیم سراغ دین حق. سراغ معارف الهی، سراغ آموزه های ائمه و عرفای بزرگ که همیشه غریب بودن. توی شناخت تاریکی نباید گیر کرد. تاریکی رو باید شناخت تا نور رو پیدا کرد. دیگه جای تامل و درنگ نیست. نور پیدا بشه و دنبال بشه یعنی اصلاح خودمون یعنی آماده شدن برای نبرد آخر. کنترل شیطان نفس یعنی شیطان رو باید بدست گرفت تا بر شیاطین بیرون بشه غلبه کرد...
ربطی به مرد و زن بودن نداره. تاریکی آسیب میزنه به روح. قدرتش خیلی بیشتره که مرد و زن براش فرقی کنه. نباید به خاطر دشمن شناسی و پیدا کردن نماد غرق شد در آهنگهای مدونا و فیلمهای پر از برهنگی هالیوود. تا حدیش لازمه اما وقتی فهمیدین چه خبره دیگه کافیه. مسلم بدونین دیدن این زنها با این وضعشون آسیب میزنه واسته یا ناخواسته. مواظب شیطان باید بود. فریب نباید خورد...
برگردی سراغ نور. موزیکمان بشه صوتهای زیبای قرآن یا آنگهای سنتی با محتوای به درد بخور. هالیوودمان بشه لااقل مستندهای شگفتیهای آفرینش که واقعا جنبه زیبایی های خداوند رو هم ببینیم. اون روز یک تکه رو میدیم چنان شعفی وجودم رو گرفته بود از زیبایی ها خدا... باید برگشت سراغ دین. زیبایی اونجاست. تعالی و کمال اونجاست. با دشمن شناسی سرعت پایینه. دشمن رو بشناس و بیدار شو و برگرد.

از عزیزان هم میخوام در نقد مستند منصف باشن. من بیشتر از یکساله دارم تحقیق می کنم. خیلی عمیق. توی سایت سازندگان هم رفتم و بودم و خوندم. نیت سازندگان رو وقتی اطلاع ندارین زیر سوال نبرین. محاله کار کسی بی عیب باشه. ببخشید در مقاله فراماسونری دجال آخرالزمان هم میگه شیطان پرستان به شیطان اعتقادی ندارن. از نظر من 100 درصد غلطه. حالا بیام نویسنده مقاله رو بهش شک کنم که چرا میخواسته منو فریب بده؟ منصف باشین و تحقیق کنین. تهمت نزنین. کار با ارزششون رو زیر سوال نبرین. کار بی عیب مال خداست. پشت مستند خیلی تحقیق و کار شده. خیلی زحمت کشیده شده. اگه نمی تونین تحقیق کنین لااقل تهمت نزنین. مسئولیت داره اون دنیا...

نقل قول:به عنوان مثال یکی از این موضوعات که جانوران انسان نما هستند.که حقیقتا وجود دارند.
اما بعضی ها هستن که اونها رو به شکل حیوانیشون میبینن.ولی اینها انقدر سیاست کثیفی دارن که شکل این جانورها رو در کتاب ها و کارتون های خیلی خیلی معروف وارد کردن .(این قضیه رو با جن ها اشتباه نگیرین . چون منظور جن ها نیستن . منظور انسان های که تبدیل به حیوان میشن و دیگه انسان نیستن)

دوست عزیز اینها رو من هم دیدم. اینها جانور بودن نیست. مربوط میشه به اجنه. از دو حال خارج نیستند. یا جن زاده هستن یا تحت تسخیر اجنه. در همین حد بدونین کافیه بیشتر دنبال قضیه رو نگیرین...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، جوینده حق ، سلمان ، فرهاد ، oO DaViD Oo ، -را- ، Ramin_Ghn ، کمالجو ، bentolhoda ، yamin2 ، freewish ، islamnab ، a GOOD EMIN3M
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سوالات کلی در باره فیلم ظهور - بیداری اندیشه - ۱۸/آبان/۸۹ ۱۱:۴۸
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - amour - ۶/اردیبهشت/۹۰, ۱۸:۳۸
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - sual.cevab - ۱۱/اردیبهشت/۹۰, ۲۲:۱۰
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - ahmadlasem - ۱۴/اردیبهشت/۹۰, ۱۰:۳۹
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - tahereh - ۲۹/اردیبهشت/۹۰, ۱۷:۱۹
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - یوناس - ۲۹/اردیبهشت/۹۰, ۱۷:۳۵
تعیین زمان ظهور - pajoheshgar - ۱۴/خرداد/۹۰, ۵:۰۴