کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟
۱۴:۰۴, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #68
آواتار
این مطالبی که شما ذکر کردید هیچ ربطی به حرف من نداره!!!
من نگفتم نباید به اونها کمک بشه...
من میگم که نباید کسایی که شایستگی یه مقام رو ندارند، در اون جایگاه قرار بگیرند.
من میگم نه فقط برای خانواده شهدا بلکه برای همه کسانی که به نوعی با مشکل مالی یا روحی روبرو هستند شرایط ویژه ای مهیا بشه تا بتونند خودشون رو به جایی برسونند که لایق یه شغل بشند(مثلا کمک مالی یا چیزای دیگه )

در ضمن اینجوری که اینا میگند انگار فقط پدر اینا پدر بوده و کسانی که خانوادشون رو توی حوادث مختلف از دست میدند آدم نیستند و فشار روحی و مالی بشون نمیاد.
همونطور که میدونید شهید شدن نیازی به جبهه و جنگ نداره چه بسا افرادی که از نظر ما مرگ عادی دارند ولی در محضر خدا شهید به حساب بیاند. همینطور کسی که از روی اجبار به جبهه های جنگ رفته باشه (سرباز یا ارتشی یا...) یا اینکه خونشون در منطقه جنگی بوده ولی نیتشون الهی نبوده و شهید به حساب نیایند.
و حتی اگر به روشی میشد شهدای واقعی رو هم تشخیص داد باز هم هیچ دلیل عقلی ، قرآنی و روایی وجود نداره که بگه باید به اونها تسهیلات بی موردی رو اعطا کرد( به غیر از غنائم جنگی و کمک به از کار افتادگان)

اگر این دوستان شاهد و ایثارگر غصه رسمی شدن رو میخورند، برادر من الان با مدرک دکترا به صورت شرکتی تدریس میکنه...
ولی توی آموزش و پرورش و آموزش عالی نمونه هایی رو با چشم خودم دیدم که کسی رو که رشته دیگه ای خونده بود به علت سهمیه شاهد و ایثارگر توی رشته دیگه استخدام کردند.

چیزی که من مشاهده میکنم اینه که جو تالار خیلی احساسیه، و دوستان به ادله ای که گفته میشه توجه نمیکنند و حرفها با دائما تکرار بشه
(بازم میگم: حرف این نیست که نباید هیچ کمکی بشه، حرف اینه که نباید هر کمکی بشه، در واقع باید کمکی بشه که شایسته سالاری و عدالت رو نقض نکنه)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aminrafael3 ، Anti gods ، SAViOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - MOH3N-P - ۶/آبان/۹۰ ۱۴:۰۴

پرش در بین بخشها:

بالا