|
نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان
|
|
۲۰:۱۲, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من میتونم توی زمینه تدوین کمک کنم
اما الان فرصت ندارم_خیلی مشتاقم کمکتون کنم_برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگر مشکل ثانویه ای پیدا نکنم ، میتونم از اسفند ماه وقت بذارم اگر مشکل اولیه ام با خواست خدا زودتر حل شد و تونستم قبل اسفند وقت بذارم(در صورتی که دوست دیگه ای قبول زحمت نکرده باشه) خبر خواهم داد. التماس دعای مخصوص دارم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان - بیداری اندیشه - ۱۰/آبان/۹۰, ۱۱:۴۵
RE: نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان - Hadith - ۱۰/آبان/۹۰, ۱۹:۰۱
RE: نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان - janali - ۱۰/آبان/۹۰ ۲۰:۱۲
RE: نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان - بچه مثبت - ۱۳/آبان/۹۰, ۱:۴۹
RE: نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان - بیداری اندیشه - ۱۳/آبان/۹۰, ۸:۳۹
RE: نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان - بچه مثبت - ۱۳/آبان/۹۰, ۱۳:۲۳
RE: نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان - بچه مثبت - ۱۵/آبان/۹۰, ۱۵:۳۴
RE: نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان - بیداری اندیشه - ۸/آذر/۹۰, ۱۷:۵۰
RE: نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان - sarallah - ۱۱/آذر/۹۰, ۱۷:۰۳
RE: نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان - سرود پیروزی - ۱۹/آبان/۹۱, ۱۳:۰۵
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقاضای همکاری و انتشار خاطرات در مورد حجاب *** | فاطمه خانم | 13 | 7,545 |
۳/تیر/۹۳ ۲۰:۴۷ آخرین ارسال: ساجد |
|
| نیاز به همکاری(لیسنینگ) و پیاده سازی متن انگلیسی | پرنیان | 6 | 5,529 |
۱۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۲۸ آخرین ارسال: پرنیان |
|
| همکاری جهت تولید مستند و کار های گروهی | خاورمیانه | 5 | 2,743 |
۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۱۹ آخرین ارسال: خاورمیانه |
|
| جنبش انسان کردن عارف! | 666-6 | 20 | 9,075 |
۱۴/آبان/۹۲ ۲۲:۲۶ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|
| مستند فوق العاده مهم و سرشار از اطلاعات در مورد یاران شیطان | farhad110 | 10 | 4,950 |
۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: sarallah |
|