|
اونایی که نگران حمله ی آمریکان این نماز رو بخونن
|
|
۲۰:۲۳, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سوال : آيا آمريكا حمله مي كند يا نه؟
جواب : چندين سال است آمريكا مي گويد گزينه نظامي روي ميز است و گاه و بيگاه و هركدام بنا به دلايل و بهانه هايي آن را پيش مي كشند. اما آيا دوغ مي گويند؟ نه! فقط هركدام را مسئولين با توكل به خدا توطئه ها را خنثي كرده اند. اگر ما شهاب 3 يا موشكهاي ديگر داريم آنها موشكهايي با تنوع بسيار بسيار قويتر دارند. ولي هميشه ابزار نظامي تعيين كننده نيست. ما در برابر آنها از نظر نظامي ضعيفيم ولي اگر توكل به خدا داشته باشيم و با قدرت جلو برويم مطمئن باشيد خدا و ياران او پيروزند حتي اگر سلاح ما يك سنگ كوچكي به كوچكي سنگ حضرت داود باشد. [/quote] سلام داداشم عیسی.فقط خواستم یه نکته رو تصحیح کنم.کی گفته ایران از نظر نظامی از آمریکا ضعیفتره.نه اصلا اینطور نیست. سپاه ایران وسایل جنگی ای داره که اگه از آمریکا قویتر نباشه ضعیفتر نیست.برادر به نیروی خودی ایمان داشته باش. یک نکته دیگه اگه آمریکا حمله کنه خود من حتما به جنگ میرم.اگه زنده بمونم که فرمان الهی رو انجام دادم و جهاد کردم که پاداشش نزد خداس و همچنین از کشور و ناموسم دفاع کردم.اگه بمیرم که شهید شدم و عاقبت بخیر.اگه تفکر جوونا این باشه مطمئن باش آمریکا از حمله به ایران پشیمون خواهد شد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واکاوی خطری که رهبر انقلاب عمیقا نگران آنند | عبد الرحمن | 13 | 6,212 |
۲۸/اسفند/۹۴ ۱:۵۳ آخرین ارسال: عبدالـرحمن |
|
| مقاله:ظلم مودبانه ،ظلم بی شرمانه(درباره توهین شاهین نجفی)(همه بخونن جالبه) | hed_gol | 2 | 1,623 |
۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۵۹ آخرین ارسال: hed_gol |
|