|
اونایی که نگران حمله ی آمریکان این نماز رو بخونن
|
|
۴:۴۷, ۱۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۰ ۴:۴۸ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درسته که آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه و اینا من خودم تا چند سال پیش هر وقت حرف حمله ی آمریکا میشد خنده م میگرفت میگفتم از اول انقلاب قراره حمله کنه...اما با توجه به تهدیدات جدید آمریکا در مورد حمله به ایران و همراه کردن آژانس هسته ای با خودشو با در نظر گرفتن شدت(دور از جون شما)نا سپاسی و هاری مردم عزیز کشورمون و دوریشان از خداو غفلت و حماقت بعضی از آنها تا این حد که انتظار حمله ی آمریکا و اسرائیل رو میکشند، خدا نکنه خدا نظر رحمتش رو ازمون یرگردونه چون مردم ما که قدر عافیت ندونستن بعید نیست خدا بخواد یه گوشمالیشون بده.
از امام باقر این نماز به کسانی که از چیزی نگرانند توصیه شده دو رکعت نماز مانند نماز صبح بعد از سلام 70 بار این کلمات و هر بار بعد از این کلمات ترس خود رو میگید و از خدا میخواییید اتفاق نیفته یا ابصر الناظرین یا اسمع السامعین ، یا اسرع الحاسبین ،یا ارحم الراحمین توجه کنید ال فقط در حاسبین تلفظ میشه و ناظرین وسامعین و راحمین نباید با ال تلفظ بشن بلکه باید با تشدید روی" ن" و" س" و "ر" باشند برای اینکه بهتر متوجه شید یک بار ذکری که خودم بعد از این نماز میگم رو مینویس 70 بار:: یا ابصر الناظرین یا اسمع السامعین ، یا اسرع الحاسبین ،یا ارحم الراحمین خدایا به بزرگیت قسمت میدم دست دشمنان کشورمون بهمون نرسه واقعا" التماس دعا دارم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۲, ۱۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۰ ۲۰:۳۵ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دو : کی از آمریکا می ترسه؟ یا از حمله احتمالی اش؟
[/quote] اونی که به قدرت خدا ایمان داشته باشه از هیچ فرد یا گروه یا کشوری نمی ترسه . اما یادت باشه که به لحاظ روانشناسی ترس نشانه عقل است . پس به دوستی که این تاپیک را زده حق بده که بخواهد نظرش را اعلام کند . (۱۶/آبان/۹۰ ۱۰:۵۶)فاطمه خانم نوشته است:(۱۶/آبان/۹۰ ۴:۴۷)melanie2222 نوشته است: mall">درسته که آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه و اینا من خودم تا چند سال پیش هر وقت حرف حمله ی آمریکا میشد خنده م میگرفت میگفتم از اول انقلاب قراره حمله کنه...اما با توجه به تهدیدات جدید آمریکا در مورد حمله به ایران و همراه کردن آژانس هسته ای با خودشو با در نظر گرفتن شدت(دور از جون شما)نا سپاسی و هاری مردم عزیز کشورمون و دوریشان از خداو غفلت و حماقت بعضی از آنها تا این حد که انتظار حمله ی آمریکا و اسرائیل رو میکشند، خدا نکنه خدا نظر رحمتش رو ازمون یرگردونه چون مردم ما که قدر عافیت ندونستن بعید نیست خدا بخواد یه گوشمالیشون بده. اونی که به قدرت خدا ایمان داشته باشه از هیچ فرد یا گروه یا کشوری نمی ترسه . اما یادت باشه که به لحاظ روانشناسی ترس نشانه عقل است . پس به دوستی که این تاپیک را زده حق بده که بخواهد نظرش را اعلام کند .
|
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
تو زندگی از تنها کسی که خودش بهمون اجازه داده که انتظار داشته باشیم فقط خداست!همین وبس
مگر نه اینکه تو کتابش گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را؟؟؟؟!!!! اون که بی نیاز ترینه پس چه نیازی هست که بگه منو بخونید؟؟؟؟؟!!!! این نشون میده خدا اجازه خواستن داده اما بر آورده شدن حاجتم شرط داره دوست گرامی چیشنهاد میدم برید تاریخچه اشغال فلسطین و اقداماتی که فلسطینی ها برای رهاییشون انجام دادن رو بخونید و جدای از اون اینکه اگر دعایی بر آورده نمیشه اشکال یااز درست نخواستن ماست یا صلاح خدا و... بهتره با دقت ببینیم و ... |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۰ ۴:۴۷)melanie2222 نوشته است: درسته که آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه و اینا من خودم تا چند سال پیش هر وقت حرف حمله ی آمریکا میشد خنده م میگرفت میگفتم از اول انقلاب قراره حمله کنه...اما با توجه به تهدیدات جدید آمریکا در مورد حمله به ایران و همراه کردن آژانس هسته ای با خودشو با در نظر گرفتن شدت(دور از جون شما)نا سپاسی و هاری مردم عزیز کشورمون و دوریشان از خداو غفلت و حماقت بعضی از آنها تا این حد که انتظار حمله ی آمریکا و اسرائیل رو میکشند، خدا نکنه خدا نظر رحمتش رو ازمون یرگردونه چون مردم ما که قدر عافیت ندونستن بعید نیست خدا بخواد یه گوشمالیشون بده. دوست عزیز اولا از طبل توخالی دشمن نهراسید؛ آمریکای احمق خودش برای ما اهداف آماده ای رو تدارک دیده (همون پایگاه های نظامی زیادی که در همسایگی ما تاسیس کرده) و موشک های ما الان روی اون اهداف قفل شده و فقط فشردن یک دکمه رو نیاز داره . ارباب اصلی آمریکا ( همون اسرائیل ) هم در تیررس موشکهای شهاب 3 ما همچنین موشک های حزب الله هست . پس خیلی بعیده که آمریکا ریشه خودش رو با این کار بکنه ! دوما , فقط یه جمله بگم : مگر مرد مسلمان ایرانی مرده باشه که امثال شما احساس ناامنی کنید . |
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
وقتی این تاپیکو دیدم تعجب کردم. یه کم خندم هم گرفت. تو دلم گفتم شاید داره مسخره میکنه ولی وقتی بازش کردم...
|
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خدایا شرمنده ! عمراً نماز بخونم ! بگو بیان ...
|
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آیتالله ممدوحی در گفتوگو با فارس:
ملت و مسئولان ایرانی متحد و یکپارچهاند/ آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند خبرگزاری فارس: عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ملت و مسئولان ایرانی متحد و یکپارچهاند و تهدیدات آمریکا پوچ است و این رژیم تروریستی هیچ غلطی نمیتواند بکند. ![]() آیتالله سیدحسن ممدوحی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به ادعاهای اخیر آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و انتشار گزارش جدید آمانو درباره برنامه هستهای کشورمان اشاره کرد و اظهار داشت: آمریکا دشمن همیشگی جمهوری اسلامی ایران است و برای سرپوش گذاشتن به وضعیت داخلی خود این ادعاها را مطرح میکند. عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: وضعیت داخلی کشور آمریکا به شدت درهم ریخته شده و از عراق و افغانستان شکستهای سختی خوردهاند از این رو تلاش میکنند اذهان مردم خود را از گرفتاریهای داخلی منحرف کنند. وی ادامه داد: تلاش آمریکا این است که اعلام کند هنوز زنده است و تنها راه را در این ادعاها میبیند در حالی که این حرفهای آنها نخنما شده است. آیتالله ممدوحی با تأکید بر اینکه ما از ابتدا مورد تهدید و دروغپردازیهای دولتمردان آمریکایی بودهایم، افزود: آمریکاییها همواره ما را به ترور یا ایجاد ناامنی متهم کردهاند، اما در اصل تلاششان این است که بگویند ما هنوز وجود داریم در حالی که هرچه بیشتر این ادعاها را مطرح کنند کشور ما نسبت به آنها بدبینتر میشود. عضو مجلس خبرگان در پایان خاطر نشان کرد: ملت ایران با وحدت فوقالعادهای در مقابل دروغپردازیهای این هیولای بیعقل میایستد و آنها هیچ کاری را نمیتوانند به پیش ببرند. |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۱۷/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۸:۲۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان یه چیزی می خوام بگم امیدوارم بر نخوره. قبلش بگم همتون رو دوست دارم و همتون رو می بوسم. یه روزی یه عرب جاهلی اومد پیش محمدبن عبدالله گفت:"محمد........! بهشت که میگی توش جنگ هم هست؟" محمدبن عبدالله گفت:" نه اونجا همش امن و امانه، خوشی و سلامتی، سرخوشی و مستی بدون زوال عقل." مرده گفت:" پس بهشت به چه دردی می خوره؟" دوستان فقط یک ابله از جنگ خوشش میاد. کسی که به لحاظ روانی، اخلاقی و فرهنگی دچار سندروم های مختلفیه، راحتتون کنم آن نورماله. خدا نکته آمریکا به ایران حمله کنه. روزی هم هزار دفعه این نماز رو بخونید. به قول معروف "جمعه که تعطیله بخونید تا بنیه دارید ثوابش میره به روح مرده هاتون". یه روزی کسی رو می خواستند سنگسار کنند، معصوم بود و بقیه مردم. معصوم به مردم گفت کسی که از حدود الهی به گردنش هست نمی تونه توی حد زدن شرکت کنه. همه رفتند فقط خودش موند و حد الهی رو اجرا کرد. دلیل سوم هم کلام مولا:"خدارا خدارا، در عمل به قرآن. مبادا در عمل به آن دیگران از شما پیشی بگیرند" دوستان رک بهتون بگم من از کسایی که توی عمل به قرآن از ما پیشی گرفتند می ترسم. دلیل چهارم، (این نتیجه مدتها تفکر خودمه و قابل نقد) خدا با کسی پسرخاله نیست، این همون خداییه که وایساد در کمال آرامش نگاه کرد در حالی که حسین و اولادش رو مقابلش پاره پاره کردند و خانوادشو به اسارت بردند. مقصر خدا نیست شری به ما نمیرسه مگر اینکه خودمون کردیم که لعنت بر خودمون باد. پاره پاره شدن حسین نتیجه طبیعی عملکرد سیستمی بود که بعد از محمدبن عبدالله حق مولا رو ضایع کردند. بدونید خدا با کسی پسر خاله نیست این اشتباهیه که یهود مرتکب شد، برای خودشون با خدا فامیلی قائل شدند. اگر برای حمله آماده نباشیم این همون خداییه که حسین رو جلوی چشمش ... این همون خداییه که به راحتی میگه اگر شما بی عرضه باشید یه قوم دیگه رو به جای شما میارم که خدا و رسولش رو دوست دارند و خدا و رسولش هم اونها رو دوست داره. یادمون باشه دست خدا بسته نیست. دوستان فقط کسی می تونه برای آمریکا کری بخونه که ............. ببینید، فرض کنید که شب امتحان رسیده، حال افراد برای امحتان چطوره؟ فقط کسی برای امتحان خوشحاله و استقبال می کنه که آماده باشه. دوستان در مورد حمله آمریکا دو نوع آمادگی لازمه، 1- ایمانی و عقیدتی، که من صلاحیت اظهار نظر ندارم، فقط آن چیزی که ظواهر نشون میده توی جامعه ما "رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون" 2- سخت افزار و تجهیزات، دوستان به عنوان یه برادر بزرگتر فقط در این حد از من داشته باشید که دعا کنید حمله نکنه. (توضیحات این مطلب و مطلبی که مربوط میشه به پیشی گرفتن اونها از ما، در عمل به قرآن رو هرگز از من نمیشنوید، شاید اگر روزی توی جلسه خصوصی مدیران سایت رو دیدم یک چیزهایی بهشون میگم که تا بیخ گوششون سرخ بشه) دوستان لطفاً دعا کنید بدون امام زمان با این حرومزاده ها وارد جنگ نشیم. نه اینکه میترسم، نه ولی ........ بزرگترین ترس من از اینه که این تنها ترین سردار رو تنها بذاریم. یا ابوالفضل!!!!!!!!!!! خدایا خودت رحم کن. راستی دوستی که گفته بودند نماز نمی خونم خدایا بگو بیاند، جراتتون رو تحسین می کنیم ولی جمله شما خیلی بی ادبانه و گستاخانه بود.
|
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۱۷/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۷:۵۹ توسط roohi_issa.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
مطلب جالب و در عين حال كليدي از نظر اعتقادي و فلسفي است. سوال : آيا ما در بلاياي دنيا و آخرت (حتي پيش بيني بلا) بي خيال باشيم يا به خدا پناه ببريم؟ جواب : حتما بايد به خدا پناه برد. دعا هاي حرز كه از امامان به يادگار مانده از همين ديدگاه ناشي مي شود. يكي از حرزهاي معروف حرز امام موسي كاظم (علیه السلام) است كه همينكه منصور دوانيقي خليفه عباسي ايشان را بوسيله فردي احضار مي كنند ايشان از شر او به خدا پناه مي برند. سوال : آيا در برابر بلايا و دشمن ترسيد يا شجاع بود؟ جواب: جواب خيلي واضح است . بايد شجاع بود و به خدا توكل كرد و به او پناه برد. ولي آدم شجاع كسي نيست كه جلوي خطر مي رود يا از آن استقبال مي كند. شجاع فردي است كه پيش بيني نقاط قوت و ضعف دشمن و همچنين خود را مي كند و قبل از وقوع عملي آنرا خنثي ميكند. تا حد امكان از بروز بلا و خطر جلوگيري مي كند. چون بلا و جنگ باعث از دست رفتن امكانات و فرصتهاست. هرچند "ان مع العسر يسري - فان مع العسر يسري" سوال : آيا آمريكا حمله مي كند يا نه؟ جواب : چندين سال است آمريكا مي گويد گزينه نظامي روي ميز است و گاه و بيگاه و هركدام بنا به دلايل و بهانه هايي آن را پيش مي كشند. اما آيا دوغ مي گويند؟ نه! فقط هركدام را مسئولين با توكل به خدا توطئه ها را خنثي كرده اند. اگر ما شهاب 3 يا موشكهاي ديگر داريم آنها موشكهايي با تنوع بسيار بسيار قويتر دارند. ولي هميشه ابزار نظامي تعيين كننده نيست. ما در برابر آنها از نظر نظامي ضعيفيم ولي اگر توكل به خدا داشته باشيم و با قدرت جلو برويم مطمئن باشيد خدا و ياران او پيروزند حتي اگر سلاح ما يك سنگ كوچكي به كوچكي سنگ حضرت داود باشد. |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سوال : آيا آمريكا حمله مي كند يا نه؟
جواب : چندين سال است آمريكا مي گويد گزينه نظامي روي ميز است و گاه و بيگاه و هركدام بنا به دلايل و بهانه هايي آن را پيش مي كشند. اما آيا دوغ مي گويند؟ نه! فقط هركدام را مسئولين با توكل به خدا توطئه ها را خنثي كرده اند. اگر ما شهاب 3 يا موشكهاي ديگر داريم آنها موشكهايي با تنوع بسيار بسيار قويتر دارند. ولي هميشه ابزار نظامي تعيين كننده نيست. ما در برابر آنها از نظر نظامي ضعيفيم ولي اگر توكل به خدا داشته باشيم و با قدرت جلو برويم مطمئن باشيد خدا و ياران او پيروزند حتي اگر سلاح ما يك سنگ كوچكي به كوچكي سنگ حضرت داود باشد. [/quote] سلام داداشم عیسی.فقط خواستم یه نکته رو تصحیح کنم.کی گفته ایران از نظر نظامی از آمریکا ضعیفتره.نه اصلا اینطور نیست. سپاه ایران وسایل جنگی ای داره که اگه از آمریکا قویتر نباشه ضعیفتر نیست.برادر به نیروی خودی ایمان داشته باش. یک نکته دیگه اگه آمریکا حمله کنه خود من حتما به جنگ میرم.اگه زنده بمونم که فرمان الهی رو انجام دادم و جهاد کردم که پاداشش نزد خداس و همچنین از کشور و ناموسم دفاع کردم.اگه بمیرم که شهید شدم و عاقبت بخیر.اگه تفکر جوونا این باشه مطمئن باش آمریکا از حمله به ایران پشیمون خواهد شد |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۰ ۱۷:۴۹)MohammadSadra نوشته است: دوست عزیز شما که این جوری حرف می زنی احتمالا از جنگ 8 ساله ما با کل دنیا بی خبری !!!!!!! خیلی دور نبوده ها 20 سال پیش تموم شد! بی خودی تو دل مردم رو خالی نکن . ما 8 سال با کل دنیا جنگیدیم . 2 قطب ابر قدرت شرق و غرب پشت عراق بودند . هیچ 8 سال یعنی زمانی بیشتر از جنگ های جهانی ؛ جنگ با ما رو طول دادند اما نتونستند هیچ غلطی بکنند . اون دوره که ما هیچی نداشتیم حتی موشک درست حسابی هم نداشتیم. ما فقط از 19 کشور اسیر داشتیم ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واکاوی خطری که رهبر انقلاب عمیقا نگران آنند | عبد الرحمن | 13 | 6,212 |
۲۸/اسفند/۹۴ ۱:۵۳ آخرین ارسال: عبدالـرحمن |
|
| مقاله:ظلم مودبانه ،ظلم بی شرمانه(درباره توهین شاهین نجفی)(همه بخونن جالبه) | hed_gol | 2 | 1,623 |
۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۵۹ آخرین ارسال: hed_gol |
|

![[تصویر: 135247_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/06/06/135247_PhotoA.jpg)