|
آسیب شناسی جریان های مبارزه با فراماسونری
|
|
۲۲:۴۹, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
یه مبحثی هست که گفتم خیلی مهمه راجع به این مبحث گفتم بگم که خواهشا بهش توجه کنین چونکه موضوع خیلی مهمیه... دوستان من که داشتم توی این قسمت از تالار میگشتم یه چیزایی پیدا کردم که برخلاف کاری بود که باید بکنیم. اونم این بود که ما زیاد داریم به نماد شناسی موشکافانه عمل میکنیم اینکار خیلی خوب بود منتها دیگه الان که دوستان میدونن که اطراف ما دشمن وجود داره دیگه فکر نکنم به صلاح باشه دیگه این موضوع رو کشش بدیم... نمادشناسی خیلی مهمه مخصوصا الان ولی چونکه دیگه فهمیدیم در صنعت هامون نفوذ شده دیگه بهتره این فیلم ها و بازی ها رو دیگه خیلی وارد نماد شناسیاشون نشیم اما یه نکته ی خیلی مهم هم هست که باعث اشتباه نشه. اینکه نمادشناسی هنوز هم از اهمیت خودش برخورداره منتها برای مسایل جهانی - سیاسی که بودنشون باعث این میشه که بفهمیم توی این حرکت سیاسی یا توی این پارلمان یا توی یک مذاکرات بین کشورهای دیگه حرکتی صهیونیست یا شیطان پرستی وجود داره. البته اینها نظر منه چونکه من دیدم سرمون دیگه خیلی رفته توی بازی ها تک تک و یا فیلم ها دیگه اینقدر نماد شناسی که ما رو از باز کردن مسایل سیاسی روز در جهان باز میداره و حتی مسایل مهمتر... بنابراین انتقادات شما ممکنه تاثیر بذاره این فعلا به نظر من درست اومد شاید این جوری نباشه... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |