|
این حسین کیست که عالم همه دیوانه ی اوست؟!(تخصص ابالفضل در چیست!!!!!؟)
|
|
۸:۲۵, ۱۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۰ ۱۴:۲۳ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . .
این حسیـــــــــــــ ــــــــــــــن کیست که عالم همه دیوانه ی اوست؟؟؟ . این حرفتون که وقتی آقا اباالفضل شهید شدند و امام عمود خیمه ی ایشون رو کشیدند تا اهل بیت بفهمند که برادر رشیدشون شهید شد و به خاهر گرامی شون فرمودند که لباس کهنه بپوشید اشک جمع شده رو سرازیر کرد چون بدتر از اون آدم یاد لباس کهنه ای که به تن شریف مولی نموند می افته ... . خدا لعنتشون کنه که فَلَمّا قُتِلَ جَرّدَوُهُ مِنْهُ ... . روز عاشورا که مولامون دیگه یاوری نداشتند به خواهرشون فرمودند که جامه ای کهنه برای من بیارید که زیر جامه هایم بر تنم کنم، جامه ای که کسی به آن رغبتی نداشته باشه تا چون کشته شدم و جامه هایم دریدند آن جامه را از تنم بیرون نکنند !!!!!!!!!!!! . خدایااااااااااااا مگه ظهر عاشورا پیکری بر فرزند فاطمه بوووود که جامه ای بر اون بگذارند ؟؟؟ . خواهر عزیز مولی لباس کهنه ای آوردند و امام هم چندجایی از اون رو پاره کردند تا از ارزش و قیمت بیفتد و اون رو در زیر جامه هاشون به تن مبارکشون کردند ... . فَلَمّا قُتِلَ جَرّدَوُهُ مِنْهُ ... . وقتی مولی رو شهید کردند به همون لباس کهنه هم رحم نکردند چه برسه به اهل بیتشون ... . . . لباس كهنه بپوشيد زير پيرهنش كه تا برون نكند خصم بدمَنِش ز تنش لباس كهنه چه حاجت كه زير سم ستور تني نماند كه پوشند جامه يا كفنش . . اللهم فضاعف علیهم اللعن منک و العذاب الالیم ... . . . اعظم الله اجورنا بمصابنا بالحسین(علیه السلام) و جعلنا و ایاکم من الطالبین بثاره مع الامام المهدی من ال محمد علیهم السلام . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بقا مختص ذات اوست...(هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم!) | EMPERATOR | 29 | 13,253 |
۲/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۴ آخرین ارسال: EMPERATOR |
|

ــــــــــــــن کیست که عالم همه دیوانه ی اوست؟؟؟