|
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
|
|
۱۸:۲۵, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۸۹ ۱۹:۱۶)m.shirazi80 نوشته است: این مستند به نظر ایرادات اساسی داره .... ایرادی که خیلی خیلی واضحه و به ذهن همه رسید شماره تعداد پله هاست که مدونا ازش پایین میاد. درست گفتن که این همه مطلب ارائه شده، حالا شما گیر میدید به این مسئله! البته این هم خودش تکنیکی هست که اگر کل کار و خواستید زیر سوال ببرید یه ایراد از توش پیدا کنید، بعد تبدیلش کنید به کاه و در نهایت از این کاه کوه بسازید و هی بزنید توی سر موافقینش! خوب هم جواب میده نمونه های امتحان شده اش آشکارا قابل رویت هست. تضمینی ! اما پیشنهاد میکنم فیلم اصلی این شو رو بگیرید و ببینید آیا کارگردان روی 13 امین پله فیلم و کات میکنه یا نه ؟ یعنی ایا فقط 13 قدمش به نمایش در میاد ؟ اما تصاویر، عکس ها ، مصاحبات و حتی بسیاری مسائل دیگه هستند که به عنوان سند میتونند استفاده بشوند. (۱۰/آبان/۸۹ ۱۸:۲۸)hoseyni نوشته است: ... سعی میکنم لینک کتاب های آقای شهبازی رو پیدا کنم تا شاید کمی به همه کمک کنه . اگر آقای عبدالله شهبازی، مورخ و معاصر و میگید که سابقه ایشون به خاطر در آوردن مستندات تاریخی و زیر سوال بردن نماینده ولی فقیه در شیراز به خاطر بیت المال خوری ایشون (یا شاید بستگانشون بود) بده و سوء سابقه دارند! البته کتاب های ایشون به عنوان کتابهایی تاریخی واقعا خواندنی هستند. زرسالاران ایشون و پیشنهاد میکنم مطالعه کنید که جلد چهارمش در رابطه با فعالیت فرماسونری و یهودیان (و صهیونیست) در ایران هست. (۱۸/آبان/۸۹ ۱۱:۴۸)بیداری اندیشه نوشته است: در نگاه اول نظر شما به نظر درست خواهد آمد ولی اگر کمی تحقیق کنید می فهمید که هر دو حرف درست هست. کلیسای شیطانی که آنتوان لاوی بنیان گذارش بود(یه جا خوندم یه یهودی بهش پیشنهاد داده بوده) معتعد به وجودی به نام شیطان بوده و مایکل آکینو که به خاطر اختلافشون سر همین مسئله از هم جدا شدند و معبد ست رو تاسیس کردند. شیطان پرستان کلیسای شیطان معتقدند شیطان فقط یک نماد هست و طرفداران معبد ست میگن شیطان حقیقت است و وجود داره (۱۸/آبان/۸۹ ۱۱:۴۸)بیداری اندیشه نوشته است: چرا جواب این بنده خدا رو نمیدی خوب ؟ گفته اند: بله می توانند. خیلی کارهای دیگه هم میشود. اما تا یک نفر ادعای چنین مواردی کرد در مرحله اول به این نتیجه برسید که دروغ می گوید چون آنهایی که می توانند، بیان نمی کنند. اما بجای فکر کردن به این مسئله اول به این فکر کن پس چرا این همه باز گفته اند، چه کار دارید به اینها، زندگیتون و بکنید، باور کنید برای خوب زندگی کردن هیچ احتیاجی به این نیست که بخواهید از زندگی اینها سر در بیارید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,062 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| دروغی بزرگ در فیلم ظهور | ninjutsu | 192 | 100,124 |
۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: 028 |
|
| نظرسنجی سراسری درباره مستند ظهور | zamanidotreza | 2 | 2,581 |
۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۳۶ آخرین ارسال: zamanidotreza |
|
| سوال درباره ی فیلمهای مستند ظهور | antihollywood | 7 | 7,089 |
۷/فروردین/۹۱ ۳:۰۰ آخرین ارسال: Blank Mind |
|