کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: چرا بعضی مردم با این که زیان این بازیها را میدانند ولی باز بازی میکنند
این نظرسنجی بسته شده است.
معتاد هستند 22.22% 6 22.22%
دوست دارند 59.26% 16 59.26%
اعتقاد دارند 3.70% 1 3.70%
همه ی موارد 14.81% 4 14.81%
تمام 27 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند
۱۸:۳۲, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۳۹ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #5
آواتار
با سلام
جواب به این سوا خیلی سخته و به نظرم باید تخصصی بحث بشه برای مثال من گزینه ها رو شرح می دم :

گزینه ی یک : معتاد هستند :
مسلما شاید این گزینه ی تا حدودی درست باشه اما اشخاصی هم هستند که کارشون بررسی و تجزیه تحلیل بازیه و باید بازی رو انجام بدن تا یه تحلیلی ازش داشته باشند و به قولی گیمیر هستند و استفاده از لفبرای این اشخاص فکر کنم یه ذره نامناسب باشه

گزینه ی دوم : دوست دارند :
این یه گزینهی مسلمی که همه باید به این رای بدن
چون بازی کردن در وجود انسان نهفته شده ما نمی تونیم بازی کردن رو از یه شخص بگریم و بگیم بازی نکن
من الان 20 سالمه اما زمانی می بینم که چند تا بچه دارن بازی می کنند یاد اون زمانی می افتم که خودم بازی می کردم و این افسوس رو می کشم اما این که در مورد بازی کامپیوتری بحث کنیم بازهم به همون وجود علاقه در ذات انسان می رسیم

گزینه ی سوم : اعتقاد دارند :
منظورت از اعتقاد داشتند چیه ؟؟
یعنی این که ایا طرف اعتقاد داره که اون بازی به وقوع می پیونده ؟؟
برای مثال اگه من بتلفید بازی می کنم اعتقاد دارم که روزی ایالات متحده ایران رو فتح می کنه ؟؟؟
یا اگه من وارکرافت و هری پاتر بازی می کنم باید به جادو و ... اعتقاد داشته باشم ؟؟
به نظرم این گزینه یه ذره مشکل داره Blush

در کل اگه به خوام یه نتیجه گیری کلی داشته بام همون گزینه ی دوم رو انتخاب می کنم و اون دوست داشتن
چون بازی کردن در وجود ما انسان ها حک شده و نمی شه اون رو از بین برد و تنها کاری که ما می تونیم بکنیم که الان در غرب دارن انجام می دن سیقل دادن این موضوع یعنی ما می تونیم این سنگ بازی که در وجودمون حک شده رو به نفع خودمون سیقلش بدیم اون جوری که ما دوست داریم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، fereydun ، m.hossein ، hesam110 ، ساقی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - Gryffen - ۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۳۲

[-]