کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: چرا بعضی مردم با این که زیان این بازیها را میدانند ولی باز بازی میکنند
این نظرسنجی بسته شده است.
معتاد هستند 22.22% 6 22.22%
دوست دارند 59.26% 16 59.26%
اعتقاد دارند 3.70% 1 3.70%
همه ی موارد 14.81% 4 14.81%
تمام 27 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند
۱۴:۰۲, ۲۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۱۴:۲۴ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۶/آذر/۹۰ ۲۳:۴۱)ezio252 نوشته است:  آقا کی گفته بازی هایی که روشون نوشته every one کجاش فحش های رکیک و صحنه های جنسی داره تازه خشونت هم نداره من الان 5 ماهه که به خاطر درس و مشق به بازی دست نزدم بدون هیچ مشکلی پس معتاد نیستم در مورد کینکت هم که یک کنسول حرکتی است و حرکت رو به بازی اضافه میکنه چی میگی اون که دیگه ورزشه اونم حرامه ؟ در ضمن من از آیت الله نوری استفتا کردم گفتن اشکالی ندارد پس دیگه حرف نزنAngryAngry
lببخشید ما داشتیم در را بطه با بازی های خشونتی مانند نقشه ی ترور امام خمینی (رحمة الله علیه) و ... صحبت میکردیم . اما من در مورد ورزش گفتم بهتر از بازی های مدنظر ماست. پس لطفا حرف تو دهن من نگذارید این جا یک تالار گفتگو شما نظر میدید منم نظر میدم با هم بررسی میکنیم شاید من قبول نداشته باشم شاید شما قبول نداشته باشی. اما در مورد معتاد بودن من که گفتم شخص هایی که بیش از چندین ساعت پشت کامپیوتر و بازی میکنند معتادند(به بازی) آیا من به شما گفتم معتادید؟AngryAngryHuh
موضوع ما بازیهایی هستند که توهین به ملیت ، مذهب و ... ما میکنند. نه بازی هایی مانند فوتبال کامپیوتری

(۲۶/آذر/۹۰ ۱:۳۷)Mohammad Trust نوشته است:  
(۲۶/آذر/۹۰ ۱:۰۷)ema1392 نوشته است:  واسشون اهميت زيادي نداره !!!
اين گزينه رو يادتون رفته بود اضافه كنيد .
اگه اونا براشون مهم بود و فقط به كيف و حال بازي نگاه نتمي كردن هرگز غيرتشون رو به صهيونيست ها نمي فروختند .

داداش ما غیرتمون رو نفروختیم.

غیرت رو اونایی فروختن که تهمت میزننDodgy
منظورتون را متوجه نشدم.
(۲۶/آذر/۹۰ ۲۱:۳۹)prince نوشته است:  
(۲۶/آذر/۹۰ ۱۹:۳۸)anti dajjil نوشته است:  چرا موافق نیستید؟ بفرمایید ما نیز بدانیم
چون شما همه چیزو خیلی جدی میگیرین.مثلا همین بازی که میگید نقشه ی ترور امام خمینی رو داشته کدومه که ما نمیدونیم؟
منظورتون از کدومه چیه؟
(۲۷/آذر/۹۰ ۱:۱۵)Blank Mind نوشته است:  
نقل قول:ولی شما شخصی نمازخون را به این بازیها آلوده کنید نتایج بدست می آید.
خب اگر هم بدست بیاد به ایران یا ... تعمیمش نمی دم!

خب لطفا اگه مخالف بازی هستید مشخص کنید که مخالف کلا بازی هستید، بازی ویدیویی یا یک نوع خاص از بازی یا یک بازی خاص!
من مخالف بازی نیستم من مخالف یک نوع خاص از بازیم.
(۲۷/آذر/۹۰ ۱۲:۳۳)amiredge نوشته است:  اولا دوست دارند و به كسي هم فكر نميكنم كه مربوط باشه.دوما هرچي كه شماها ميگيد غلطه و تراوشات ذهن بيمار شماست كه به زمين و زمان گير ميديد.Angel
خوب جواب میدیم:
1- اگر در بازی به مقدساتتان توهین شود. میگید به من یا به شما مربوط نیست؟Huh

2- عواقب این بازی ها را (شیطانی) در نظر بگیرید.
3- کدوم حرف نادرسته؟
4- ما به زمین و زمان گیر نمیدیم ما اصولا به اینگونه بازیها گیر میدیمBig Grin
سوال دارم:
ضرر و زیان این بازیها زیاده یا فواید و سودشان؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - m.hossein - ۲۷/آذر/۹۰ ۱۴:۰۲

[-]