| نظرسنجی: چرا بعضی مردم با این که زیان این بازیها را میدانند ولی باز بازی میکنند این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| معتاد هستند | ![]() ![]() |
6 | 22.22% |
| دوست دارند | ![]() ![]() |
16 | 59.26% |
| اعتقاد دارند | ![]() ![]() |
1 | 3.70% |
| همه ی موارد | ![]() ![]() |
4 | 14.81% |
| تمام | 27 رأی | 100% | |
|
چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند
|
|
۱۴:۰۲, ۲۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۱۴:۲۴ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۰ ۲۳:۴۱)ezio252 نوشته است: آقا کی گفته بازی هایی که روشون نوشته every one کجاش فحش های رکیک و صحنه های جنسی داره تازه خشونت هم نداره من الان 5 ماهه که به خاطر درس و مشق به بازی دست نزدم بدون هیچ مشکلی پس معتاد نیستم در مورد کینکت هم که یک کنسول حرکتی است و حرکت رو به بازی اضافه میکنه چی میگی اون که دیگه ورزشه اونم حرامه ؟ در ضمن من از آیت الله نوری استفتا کردم گفتن اشکالی ندارد پس دیگه حرف نزنlببخشید ما داشتیم در را بطه با بازی های خشونتی مانند نقشه ی ترور امام خمینی (رحمة الله علیه) و ... صحبت میکردیم . اما من در مورد ورزش گفتم بهتر از بازی های مدنظر ماست. پس لطفا حرف تو دهن من نگذارید این جا یک تالار گفتگو شما نظر میدید منم نظر میدم با هم بررسی میکنیم شاید من قبول نداشته باشم شاید شما قبول نداشته باشی. اما در مورد معتاد بودن من که گفتم شخص هایی که بیش از چندین ساعت پشت کامپیوتر و بازی میکنند معتادند(به بازی) آیا من به شما گفتم معتادید؟ ![]() ![]() ![]() موضوع ما بازیهایی هستند که توهین به ملیت ، مذهب و ... ما میکنند. نه بازی هایی مانند فوتبال کامپیوتری (۲۶/آذر/۹۰ ۱:۳۷)Mohammad Trust نوشته است:منظورتون را متوجه نشدم.(۲۶/آذر/۹۰ ۱:۰۷)ema1392 نوشته است: واسشون اهميت زيادي نداره !!! (۲۶/آذر/۹۰ ۲۱:۳۹)prince نوشته است:منظورتون از کدومه چیه؟(۲۶/آذر/۹۰ ۱۹:۳۸)anti dajjil نوشته است: چرا موافق نیستید؟ بفرمایید ما نیز بدانیمچون شما همه چیزو خیلی جدی میگیرین.مثلا همین بازی که میگید نقشه ی ترور امام خمینی رو داشته کدومه که ما نمیدونیم؟ (۲۷/آذر/۹۰ ۱:۱۵)Blank Mind نوشته است:من مخالف بازی نیستم من مخالف یک نوع خاص از بازیم.نقل قول:ولی شما شخصی نمازخون را به این بازیها آلوده کنید نتایج بدست می آید.خب اگر هم بدست بیاد به ایران یا ... تعمیمش نمی دم! (۲۷/آذر/۹۰ ۱۲:۳۳)amiredge نوشته است: اولا دوست دارند و به كسي هم فكر نميكنم كه مربوط باشه.دوما هرچي كه شماها ميگيد غلطه و تراوشات ذهن بيمار شماست كه به زمين و زمان گير ميديد.خوب جواب میدیم: 1- اگر در بازی به مقدساتتان توهین شود. میگید به من یا به شما مربوط نیست؟ ![]() 2- عواقب این بازی ها را (شیطانی) در نظر بگیرید. 3- کدوم حرف نادرسته؟ 4- ما به زمین و زمان گیر نمیدیم ما اصولا به اینگونه بازیها گیر میدیم ![]() سوال دارم: ضرر و زیان این بازیها زیاده یا فواید و سودشان؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلیپ بازی شیطانی (کلش آف کلنز )- استاد رائفی پور | 313rahro | 14 | 11,174 |
۲۰/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۴ آخرین ارسال: soora |
|
| چند تا بازی شیطانی کرده اید؟ | hadi22 | 14 | 6,437 |
۱/تیر/۹۴ ۱۶:۲۹ آخرین ارسال: fahim |
|
| بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی | oO DaViD Oo | 85 | 46,393 |
۱۴/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| بازی شیطانی Resident Evil 6 نمادهای ضد اسلام و مبارزه با خدا | mehrdad_libra | 13 | 11,589 |
۷/تیر/۹۲ ۱:۲۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| گروه شیطانی Los Illuminados در بازی Resident Evil 4 | vahrakan | 1 | 5,437 |
۲۸/دی/۹۰ ۱۹:۵۳ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| League of Legends شیطانی ترین بازی | vahrakan | 1 | 2,420 |
۱۰/دی/۹۰ ۲:۰۰ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| سام ماجراجو(serious sam) بازی شیطانی | vahidn1362 | 9 | 13,668 |
۱۸/آذر/۹۰ ۱۷:۰۹ آخرین ارسال: m.hossein |
|