|
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
|
|
۷:۲۰, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
درود ...
به نظر من کلمه استاد واقعا شایسته آقای رائفی پور هست چون اعتقاد دارم بر خلاف عده ای که فکر میکنن استاد طرز فکر افراد یا افرادی رو تحت عنوان شیطان پرست یا فراماسون به زبان ساده بازگو میکنن ، طرز فکر کردن رو به جوونها یاد میدن . دوستانی که سخنرانیهای استاد مرحوم شریعتی رو گوش دادن بهتر متوجه حرف من میشن ...! شریعتی میخواست جنبه های عملی و تربیتی بزرگان دین رو تو زندگی ما انسانها جا بندازه نه قبول دین صرفا به عنوان یه اعتقاد ... . به نظر من این چیزیه که تو صحبتهای جوون پسندانه استاد رائفی پور به شکلی ماهرانه ارائه میشه و قطعا بازدهی خوبی داره ... . ساده تر بگم ...: استاد رائفی پور دگرگونی تو زندگی شخصی من و اعتقادات من بوجود آورد . باعث شد که من بترسم ...! از دروغ .... ازنخوندن نماز .... از قهر خدا ... . پاینده باشید . ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,023,481 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 125,950 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,163 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,534 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 24,005 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|