|
ادعیه مهدوی(مجموعه ی ادعیه،زیارات و نمازهای امام زمان«عج»)
|
|
۲۳:۳۰, ۲۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۲۳:۳۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من نمیگم هیچ ترتیب و آدابی نجو و این یه سری قواعد داره
اما خودتون رو در این موارد مستحب که حقیقتش ارتباط با امام هست معطل دونستن روش نکنید به طور مثال بعضی ها میگن روش توبه چیه؟ اصل توبه پشیمانی از گناه و اقرار به گناه کار بودن در پیشگاه خداوند و عزم بر ترک معصیت و جبران گذشته هست و کسی که این کارهارو انجام بده طبق آیات قرآن و روایات تائب هست حالا یه سری کارها هست که اضافه بر این خوبه انجام بشه من دو روش رو خوندم برای عریضه نویسی نامه رو بنویسید و در آب جاری رها کنید (این رو خیلی از بزرگان انجام دادند) نامه رو بنویسید و زیر بالشت خود بگذارید و فکر مکنم در روایات طریقه دیگری هم داریم سعی میکنم براتو بپرسم از مطلعین دوستان هم کمک کنند اما اصل قضیه این هست که شما اعتقاد داری به اذن خداوند امام زمان احاطه بر احوال شما داره و از احوال شما آگاه است و نامه ای بنویسید و راست حسینی با آقاتون درد دل کنید بعد هم بگذارید زیر بالش یا بیاندازید در امام زاده ای و سلام ما رو هم به آقا برسونید اما من لذت نامه نوشتن و سپردن به آب جاری رو چشیدم خیلی شیرین هست یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سفارش مؤ كّد امام زمان (عج ) به خواندن زیارت عاشورا+فواید زیارات عاشورا | Ramin_Ghn | 20 | 19,034 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۱:۱۵ آخرین ارسال: collage |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,041 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,783 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,816 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| زنی که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به بالینش رفت (عفت مهدوی) | عبدالرحمن | 0 | 1,352 |
۵/دی/۹۲ ۳:۳۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| ادعیه منسوبه از ناحیه حضرت مهدی علیه السلام | netlog36 | 17 | 8,896 |
۲۳/فروردین/۹۱ ۱۰:۲۱ آخرین ارسال: netlog36 |
|
| چه کنیم در زمان ظهور در حمایت امام زمان باشیم؟ | حسن | 3 | 3,455 |
۱۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|