کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما وجود همچین تاپیکی مفید است؟
بله خیلی زیاد
نه چندان تأثیری ندارد

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاید برای شما هم اتفاق بیافتد(کلید اسرار تالار گفتگوی بیداری اندیشه)&#
۱۲:۵۳, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام
من يادمه كه وقتي راهنمايي بودم تازه سوره ي آيتالكرس رو ياد گرفته بودم . مادرم خيلي اسرار ميكرد كه تو هرمكاني و هر زماني تونستي بخون و هيچوقت از يادت نبر . با اين حرف مادرم خيلي حال كردم . هروقت كه مشكلي پيش ميومد ( الان هم هروقت مشكلي پيش مياد ) زود 3-4 بار آيت الكرسي ميخوندم . واقعا هم خيلي جاها معجزه ميكرد . مثلا تو يكي از روزهاي امتحانات ثلث دوم متاسفانه خيلي دير كردم . اگه كسي كرج رو بشناسه ميدونه كه از سه راه حسن آباد تا مدرسه ي علي بن ابي طالب چقدر فاصله هست . وقتي كه از خواب بيدار شدم حدودا يه ربع به شروع امتحانات مونده بود . ميدونستم نميرسم اما تند تند لباسامو پوشيدم تا شايد اونا اجازه بدن كه امتحان بدم . رفتني فقط چيزي كه از زبونم در ميومد سوره ي آيت الكسي بود . وقتي كه به مدرسه رسيدم شكه شدم و بد جوري ترسيدم !! ديدم كه بچه ها تو حياطند . گفتم حتما امتحاناتشونرو تموم كردن و اومدن بيرون . اما وقتي كه ديدم چندتا بچه اونجا كتاب ميخونند انگار از تو آب كه داشتم غرق ميشدم نجات يافتم . فهميدم كه هنوز امتحان ندادن . آخر هم نفهميدم كه چرا امتحان اين همه دير شروع شد؟؟!! Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، فرید ، shafagh_mah ، saloomeh ، مجنون الحسین ، nafas ، گل مرداب ، black ، قلب ، خادمة الزهرا ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
داستان مردن من - وحید110 - ۲۳/تیر/۹۰, ۱۹:۵۱
RE: شاید برای شما هم اتفاق بیافتد(کلید اسرار تالار گفتگوی بیداری اندیشه)&# - yashar1374 - ۱۵/دی/۹۰ ۱۲:۵۳
1 - yektasepas - ۴/اردیبهشت/۹۰, ۱۳:۱۰
تاثیر زیارت(یک تجربه شخصی) - revenger - ۲۵/اسفند/۹۰, ۲۱:۵۶
تجربه امدادهای غیبی - mohsen-321 - ۲۵/اردیبهشت/۹۱, ۱۷:۵۴

[-]