|
تحلیل انیمیشن ضد ایرانی "پرسپولیس"
|
|
۱۷:۳۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
به مطالب زیر توجه بیشتری داشته باشید تا مرجانه ساتراپی را بهتر بشناسید:مرجان ساتراپی در جریان انتخابات و فتنه سال گذشته ، به همراه محسن مخملباف به پارلمان اروپا رفت و با شرکت در چند کنفرانس مطبوعاتی جمهوری اسلامی ایران را مورد حمله قرار داد. جالب این است که نمایش وطن دوستی غلیظ او آن هم پس از فیلم ضد ایرانی پرسپولیس در بسیاری از کانالهای غربی به شکل وسیعی پخش شد تا هماهنگی تام و تمام آنها را با یکدیگر بار دیگر تاکید نماید.
این نواده خلف قاجار در بخشی از دروغ هایش پیرامون محتوای فیلم پرسپولیس به رسانهای غربی می گوید:
وقتی من را مجبور می کردند که چادر سرم کنم خودم را واقعاً بدبخت حس می کردم. آن زمان خيلی از ايرانی ها وقيح شده بودند. من هم خيلی از توهمات خود را از دست دادم.
وی در بخش دیگری با اشاره به روحیه بی قید و بند خود اضافه می کند:
من و ديگر دوستان دخترم آن زمان (نوجوانی) مشروب دوست نداشتيم اما در تهران مشروب ممنوع بود. به همين خاطر جشن های ما صحنه ميگساری می شد.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,257 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| تحلیل انیمیشن ضد توحیدی "نیمه ابری ( Partly Cloudy )" | mahdiar | 12 | 16,623 |
۹/فروردین/۹۴ ۰:۱۸ آخرین ارسال: del@ |
|
| تحلیل انیمیشن I Pet Goat II | captaincharisma | 23 | 32,573 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| مینی تحلیل انیمیشن The Lego Movie | Justice Bringer | 4 | 5,647 |
۳۱/تیر/۹۳ ۲۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی | SAViOR | 41 | 21,325 |
۳۰/تیر/۹۳ ۲۰:۱۱ آخرین ارسال: Hamed jokar |
|
| هالیوود وشجاعتی بمعنای بی قیدی(تحلیل انیمیشن شجاع "Brave") | میثاق | 12 | 11,669 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| نقد و تحلیل انیمیشن گیسو کمند-Tangled | melanie2222 | 64 | 47,002 |
۲۰/فروردین/۹۳ ۱:۵۷ آخرین ارسال: neyestan23 |
|