|
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
|
|
۳:۲۲, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۱:۱۲)Havbb نوشته است: همه این ها رو ضربدر 100 کنید. من بودم! من کسی بودم که حاضر بودم تا پای خون با موج سبز همکاری کنم.امام خامنه ای رو قبول نداشتم و هیچ مرجع تقلیدی نداشتم موسیقی جزو جدا نشدنی زندگیم بود. داخلی و خارجی هم برام معنا نداشت یک مصرف گرای به تمام معنا که بر ادم ها از روی طرز لباس پوشیدنشون شخصیت قائل می شدم. مستند ظهور دیدم را به دنیای غرب باز کرد ولی تاثیر زیادی روی زندگیم نداشت. سخنرانی های جناب رائفی پور روی زندگیم تاثیر مستقیم داشت. عقایدم رو نسبت به خیلی چیزها تغییر داد. دیدگاه سیاسی ؛ اجتماعی ؛ مذهبی و...رو تغییر داد. زندگیم رو دگرگون کرد. خدا خیرشون بده.من که بیشتر از هر معلمی که تا بحال داشتم مدیونشون هستم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,941 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 125,852 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,091 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,531 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,994 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|