کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
۳:۲۲, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۷/آبان/۹۰ ۱:۱۲)Havbb نوشته است:  

من به جمهوری اسلامی اعتقاد نداشتم ، من خودم عضو موج سبز بودم و برای این جنبش کار تبلیغاتی میکردم. آهنگهایی که گوش میکردم ش.نجفی و محسن نامجو و.... برنامه هام هم همه ش بی بی سی و صدای آمریکا بود. به شدت از دست اوباما ناراحت بودم که چرا به جنبش سبز ایران کمک نمیکنه.

فکر نکنید که دیدگاه سکولاریستی داشتما! نه ! اتفاقا بر مبنای این آیه ی قرآن که میگه خدا سرنوشت هیچ قومی رو عوض نمیکنه مگر اینکه خودشون بخوان و در خود تغییر ایجاد کنن داشتم کار میکردم! میگفتم الان این وضعیت بد اقتصادی و تحریم ها و فشار ها و.... تقصیر جمهوری اسلامیه و به قول دکتر عباسی میگفتم ما باید بریم توی مدرنیته و جامعه ی مدنی و آزادی داشته باشیم.

به شدت معتقد بودم سرکوبهایی که نیروی انتظامی انجام میده مصداق کامل و بارز ظلم هست و ما به هیچ عنوان نباید زیر بار ظلم بریم ، میگفتم قطعا توی انتخابات تقلب شده ، فیلم مخملباف رو کامل قبول داشتم ، میگفتم ولی فقیه نباید باشه.... وخیلی اعتقادات دیگه که دیگه بقیه ش رو نمینویسم.

همه این ها رو ضربدر 100 کنید.
من بودم!

من کسی بودم که حاضر بودم تا پای خون با موج سبز همکاری کنم.امام خامنه ای رو قبول نداشتم و هیچ مرجع تقلیدی نداشتم
موسیقی جزو جدا نشدنی زندگیم بود. داخلی و خارجی هم برام معنا نداشت
یک مصرف گرای به تمام معنا که بر ادم ها از روی طرز لباس پوشیدنشون شخصیت قائل می شدم.

مستند ظهور دیدم را به دنیای غرب باز کرد ولی تاثیر زیادی روی زندگیم نداشت. سخنرانی های جناب رائفی پور روی زندگیم تاثیر مستقیم داشت. عقایدم رو نسبت به خیلی چیزها تغییر داد.
دیدگاه سیاسی ؛ اجتماعی ؛ مذهبی و...رو تغییر داد. زندگیم رو دگرگون کرد.

خدا خیرشون بده.من که بیشتر از هر معلمی که تا بحال داشتم مدیونشون هستم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، MARTINI80 ، نجف آبادی ، كارمند پيمانی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - یا ثارالله - ۱۸/دی/۹۰ ۳:۲۲

[-]