کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آسیب شناسی جریان های مبارزه با فراماسونری
۸:۴۸, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #62
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دوست من اینکه بخواهیم بگم طرح مثلثی که داره توی ایران کار میشه ربطی به ماسونی بودنش نداره کار درستی نیست ....
این برجهای بزرگ رو کیا میسازن ؟ کسانی که صاحب قدرت و نفوزن ... کسایی که به خیلی چیزای بیشتر از اینکه من و تو فکر میکنیم فکر میکنن تا بتونن سرمایه خودشون رو حفظ کنن .
کسایی که ماسونها روی تفکر اونها مانور میدن چون اون تفکر میتونه کنار پولشون برای ماسونها سمبل بسازه . گرچه نمیشه قطعا این برداشت رو کرد اما این احتمال رو هم بده که اصلا سازنده چنین بناهایی با چنین سرمایه ای میتونه خودش ماسون باشه .

رشته من معماریه و میدونم تو گذشته ماطرح مثلث به غیر از چند مورد نقش زیادی نداشته . برعکس تو معماری اروپا نقش خیلی زیادی داشته و ما بیشتر از اشکال دایره استفاده میکردیم و میکنیم .
این هم قبول که هر مثلثی نشون دهنده این تفکر نیست اما به نظر شما این عکسایی که گذاشتید رو میشه به هر مثلث تشبیه کرد ...؟؟؟
توی تک تک این عکسا قسمت بالای هرم یه تغییری کرده و توی بعضی از این سازه ها دقیقا تغییری کرده که نمونه اون تو کشورهای غربی برای همه ( حد اعقل معماران ) ثابت شده سازنده ماسون دشته .
یکم سخته باورش که این سازه ها صرفا یه ایده شخصی بوده و بهتره به این جور مسائل زیاد دامن زده نشه .
پاینده باشی .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
نوشته : - mehrdad_libra - ۱/خرداد/۹۰, ۱۷:۳۸
RE: هر مثلثی نشانه ماسون نیست . - soshiant - ۲۰/دی/۹۰ ۸:۴۸

پرش در بین بخشها: