|
پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش جامعه ی مهدوی و مباحث آخرالزمان
|
|
۱۵:۲۲, ۲۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
میدونید چرا این پست خالیه؟ هیچکس سوالی انتقادی چیزی نداره؟ نه خدایی میدونید دوستان؟ دوتا دلیل داره 1-چون علی 110 کم نگذاشته واسه این بخش 2-چون ماهم مطالعه نداریم و وقتی مطالعه نکنیم سوالی نداریم و وقتی سوالی نداریم دردی درمان نمیشه و وقتی دردی درمان نشد...:s من از خودم گله کردم، دوستان به خود نگیرند. یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| پیام در این موضوع |
|
پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش جامعه ی مهدوی و مباحث آخرالزمان - علی 110 - ۱/آذر/۸۹, ۱۶:۳۰
RE: پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش جامعه ی مهدوی و مباحث آخرالزمان - mohammad790 - ۲۳/بهمن/۸۹ ۱۵:۲۲
RE: پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش جامعه ی مهدوی و مباحث آخرالزمان - abdossalam - ۲۶/بهمن/۸۹, ۲۱:۰۱
RE: پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش جامعه ی مهدوی و مباحث آخرالزمان - bahar2006 - ۲۵/بهمن/۸۹, ۱۸:۴۴
RE: پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش جامعه ی مهدوی و مباحث آخرالزمان - Seyed Mohsen - ۲۷/بهمن/۸۹, ۰:۱۵
RE: پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش جامعه ی مهدوی و مباحث آخرالزمان - کشاورز - ۲۳/اردیبهشت/۹۰, ۱۱:۳۸
پاسخ به: پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش جامعه ی مهدوی و مباحث آخرالزمان - ayyauo - ۱۱/فروردین/۹۶, ۱:۰۲
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پست های پیشنهادی مدیر بخش جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان برای مطالعه!!! | علی 110 | 5 | 5,546 |
۹/آبان/۹۷ ۱۲:۰۷ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تفاوت پول اسلامی و پولهای رایج امروز دنیا (مقاله ویژه)!!!! (جامعه مهدوی) | علی 110 | 13 | 13,727 |
۱۹/آذر/۹۲ ۱۴:۲۸ آخرین ارسال: یاســین |
|
| جامعه جهانی مهدوی چه ویژگیهایی باید داشته باشد .... | عباس محمدی | 1 | 2,025 |
۸/تیر/۹۱ ۱۴:۰۴ آخرین ارسال: عباس محمدی |
|
| حدیث پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در مورد آخرالزمان | دل خسته | 5 | 6,092 |
۱۲/شهریور/۹۰ ۱۵:۵۳ آخرین ارسال: دل خسته |
|