|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۸:۰۵, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۰ ۹:۳۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
.......................................
بنده مجموعه های استاد رائفی پور رو با کیفیت عالی و دی وی دی ارجینال با کم ترین قیمت می فروشم .. دوستانی که مایل هستند با من تماس بگیرند.. اصلاً هم حرام نیست .. چرا؟ 1- چون باید مرجعی باشه این سی دی ها رو با کیفیت عالی پخش کنه .. بعضی ها خوششون نمیاد با کیفیت پائین دانلودی ببینن 2- ثانیا من کارم اینه . کارم فروش سی دی .. اونهائی هم که اعتراض دارن بگن بهتره من سی دی های ضد شیطان پرستی بفروشم ... یا بهتره سی دی های مبتذل بفروشم؟ .... ... ثالثا حلال حرامشم خدا تعیین میکنه.................................. با استاد هم صحبت کردم و مجموعه ها رو هم نشونش دادم ... استاد خودشون فرمودن فقط من از اون هائی راضی نیستم که سی دی ها رو بالاتر از 6 تومن می فروشن .... اونم کپی رو ما که ارجینال رو 2 تومن می فروشیم ... به خودشون هم نشون دادم .. می تونید بپرسید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,806 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,082 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,257 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,531 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,990 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|